Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

PETRO AI UITAT SA DAI CAFEAAA
neata fetele.noi avem 30 de min de cand ne_am trezit...D se joaca cu un bidon si eu am intrat sa va salut
ANDREEA off saracutul ...naspa otita asta.pup print mic sa ii treaca
GEORGY am vazut si eu pe bebe SEBASTIAN, ai dreptate e tot G
ally si eu care credeam ca ne dai vestea cea mare....
CRIS lasa ca nu mereu se potrivesc masuratorile(sper)am o prietena care a nascut cam o data cu mione si avea fetita 4100kg a nascut in 30 de minute si a spus ca a fost ok(sper sa fie valabil si la tine)
ELY da tu draga mea?ce faci iti este rau?D CE FACE?
yoana voi sunteti bine?
ALEX ce face puiutul?e bine?
gata a veni domnul...ies revin ....cand pot
ahah DANA voi?bine?
KEMSY vazut si pe L FRUMOS FOC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

monica:sunt si eu pe aici,in umbra...nu ma simt rau,au trecut toate momentan..am doar o durere de spate permanenta pot spune dar cred k este normal avand in vedere k sunt unul dupa altul bb-ii...multumesc pt intrebareDenise este bine...sanatoasa,cuminte..imediat ne echipam si o uschim pe afara k este calddd si bine...!

trm k sa o pot imbraca...

ely mamica 15+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!!

Astazi si maine nu o sa pot intra ca avem musafiri ca serbam ziua mamei care este pe 28 martie.

Petro, sunt bine...ma invart pe aici ca un titirez....

Va pup si va doresc week. placut!!!

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 5 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
Pana scrie baiatul si calculeaza la mate sant pe liber un picut
mandra doarme cu buni, ca mi-a acut figuri de printesa la masa si capricci , aia nu , aia nu si in final nik si plans
echipa baiatul a iesit a 4-a din 6,dar important ca s-au si distrat si noi pe langa gard
spalat plaplumile groase si sper sa nu dea cu ploaie azi ca s-a innorat

Andreea mititelul nu se freca la urechiuse??...ai grija sai mai faci un control...off si de acuma mare grija la vantulet...ufa

Slimatei ai incercat stodalul sau ceva gocce secki care calmeaza??
nu reusesti sa o calmezi noaptea??poate aerosol daca iti sta
vad ca a mea nu mai are tuse seara in somn(stodalul poate!), dar ziua are muci si se simte catarul

Ally poate ii pregatesti un cadou viu mamei

Daviduca nici fimiu nu se omora cu gelatto , toto din cauza ca era rece, dar si ptr nu iub dulciurile ...un paninno sau schiaccita, adik ceva mai consistent

Abrambu pot nu pot fac fata, ca sambata si dum o vor ambi pe mami, adik numai mama sa nu fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ciao, am trecut sa va salut...
Ale e mai bine, insa eu sunt racita cobzaaaaaaa....crunt, o perioada tare naspa acum la noi cu sanatatea...

Va mai scriu cand ne revenim...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Va rog, poftiti la
Eu sunt
LAlexandra, multa sanatate!Beti ceaiuri multe, pastile, miere de albine...si sper sa va lase.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna cafeaua Kemsy

repejor am trebaluit prin casa, facut canelonni con sugo, si una bistecha fiorentina pe foc si am terminat pranzul
ascultat copiloi la ist si stiinte...
am bagat un ochi ca poate a nascut Ally

Lale sanatate si ingrijestete ca mor baietii far de tine...baga mes daca gasesti ceva belete in RO (per dupa Pasti)la dus intors 100??exista??

numai bine gagaci...poate mai tine si la noi timpul si bag o plimbareala in parc si la o inghetacica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Eu am avut absent motivat. Saptamana asta a fost groaznica: cu trei muschetari, care mai de care: Alessio si Mattia care toata ziua buna ziua nu fac decat sa . Spre disperarea mea . Marco care are colici parca din ce in ce mai multi. Si tre' sa-l tin mult in . Eu ca intrasem asa intr-o pasa un pic nasoala , ca-mi venea sa ma iau la bataie cu toata lumea. Socrela care nu mai inceteaza la a ,lucru care ma scoate din pepeni.De-mi vine sa-i .D-zeu sa ma ierte ca-i Duminica. Alin care si el are problemele lui si tine totul in el...la munca se cam dau afara .....si na...e super naspa situatia.... Mai nou am vazut o gaurica la o care de vreo 2 zile ma necajeste. Offf sunt 10 ani ca nu mai am probleme de dintii...Si-apai zilele astea am facut ca-n basme. incepeam azi si terminam peste 3 zile. Care mai apoi sa o iau de la capat. Ca na pana ajungea ziua a 3-a de curatenie...trebuia sa o iau de la capat de unde am inceput in ziua 1. Greu...tare greu.
Acum am aflat ca socrela vrea sa vina la botez. Deci trebuie sa gasesc o strategie sa nu ma bata la cap in bucatarie. Si deci trebuie sa ma gandesc bine la menu-ul care va fi.....cand sa fac manacarea in asa fel sa nu o am printre picioare....poate aveti vreo idee.
Si cum pana azi a fost soare si frumos, s-a profitat la maim ptr a merge in parcuri la consumat energia: .
Nu am reusit sa merg la , ca sa-mi citeasca de 40 de zile. Tre' sa vad cand sa ma duc. Din ceea ce stiti...ca eu nu mai "tiu" minte.....pe urma pot sa merg la slujba, sa intru in biserica...dar fara MArco,nu?

Asa....ptiuu ce mesaj pestrit mi-am tras.....ce sa mai zic.....nu stiu....

Aaaa ca am inceput sa merg la interviuri ptr bona, asta pana reusim sa gasim pe cineva din Ro. Si pana acum cel mai ieftin am gasit o educatrice in devenire cu 6 euro pe ora. Mai cautam.

O duminica frumoasa!!!

Multa sanatate tuturor celor care sunt bolnaviori.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

chiar, dana, ce mesaj pestrit. Da' vesel, imi da o stare de bine.

ale - sanatate multa!!

kemsy - de ce esti somnoric, de la vreme ti se trage? Sau de la schimbatul orei??

Aici e inorat, urat, da sa ploua ... si ce frumos era ieri!!

I-am luat mandrei bicicleat ca nu mai scapam de gura ei. Nu mai avea rabdare pana la iepurasul de Paste. Si e asa fericita!!!

ally - mai trag cu ochiul la odisee ... e pe vine bb Eduard. Deci, se cer niste motate

Nastere usoara si rapida!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Dragele mele, e prima zi de net si am vrut sa intru vesela sa va dau vestea ca sunt iarasi aproape de voi..nu am citit din urma,insa am aruncat un ochi pe ultima pagina..o,ce frumos,m-am gandit,Dana a nascut si ea - felicitari,nu e putin lucru sa aduci pe lume 3 puiuti!sa-ti traiasca Marco si sa fie sanatos!-..si apoi vad mesajul lui Petro ca i-a luat Silviei bicicleta si ma intreb de ce nu e mentionat si cadoul lui Gabriele..ca sa descopar linkul cu lacrimile. Petro,draga,e inutil sa-ti spun ce soc am avut.Imi pare atat de rau,chiar ma gandisem intr-o zi ca puiul tau are deja 2 luni. Sa-l odihneasca D-zeu si voua sa va dea putere sa acceptati ceea ce s-a intamplat. Cred ca ti-au spus si fetele, daca simti nevoia sa vorbesti, oricand. Te pup,va pup pe toate si cand o sa am timp,o sa va povestesc un pic despre viata noastra..ca acum mi-a pierit elanul.

Mergi la inceput