Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am ajuns acasa,saracul,l-am tinut o ora acolo,am avut ce astepta...are mult puroi la urechi,asa ca incepem antibiotic.Din cauza asta facea febra noaptea.peste o sapt. merg iar sa-l consulte,sa vada daca s-a vindecat.

roxali-si eu ma intrebam de intalnire,dar vad ca nu mai zice nimeni nimic...
Succes sa castige campionatul!
petro-multumim!
Cum te mai simti?Mai ai greturi?
alexandra-nici un semn?!

termin de mancat si ma pun si eu in pat,da' de reusesc sa dorm umpic,ca azi-noapte n-am avut sanse...noroc ca merge sotiorul dupa Ambra,ca altfel trebuia sa-l trezesc pe strumfuletz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - ooofff, adica otita? Macar stii care e cauza, insanatosire grabnica.
Sunt bine, greturi mai am, ma mai lasa, ma simt slabita (azi in mag. am simtit ca mi se inmoaie picioarele si m-am sprijinit de perete), dar e bine, cred. Stau ca pe ace pana la prima eco, abia astept. Si daca la celelalte sarcini eram mai pozitiva, acum is paranoica rau, in orice vad un semn ca n-ar fi bine. Booo, sper dupa ecografie sa ma mai linistesc un pic.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vin si eu la o ca am auzit ca se lasa cu ""pare
petro ti-a venit randul la

ale, andreea, sanatate multa la pici!

noi bine sanatosi, voinici..in rest nik noutati.. profit ca sunt zile frumoase si asa parca ma insenineaza ... bineinteles sunt mai mereu pe drumuri...
merg in giro sa caut "pane per ii miei denti" n-am gasit, dar inca mai caut...

momentan imi beau o cafelutza si incerc sa ma bag si eu in pat langa pice..ast'noapte n'am dormit nici noi..am reluat din nou tusea, ochi muci..etc..asta e ..

multa sanatate tuturor!!!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

m-am trezit si eu,ooooo,alta viatza.am papat si un piatto di pasta,ancora meglio.acum merg sa-l iau pe daviduc si ne lipim de un geleto,adica eu ca el nu vrea i e frica ,zice EDDO MAMMA,ca e freddo.
eu sunt putin preocupata,piciulinul meu nu papa fructe,la asilo doar para iar acasa para si mar,dar putin.la fel si verdura...maestra zice ca papa minestrele cand sunt la asilo,acasa nu vrea deloc.am incercat sa le frullez dar nici asa.pe la voi cum e situatia?mananca bbii vostri legume fructe??
mi-au zis maestrele ca da buon friulano el e tipul da pane e salame,sa stiti ca e chiar asa.salame nu-i dau,dar prosciutto si formaggio ar manca toata ziua.
adun veloce prin casa si fug dupa el
aaaaaaaaa ca veni vb de intalneala,si C ma intreaba mereu cand e!!!
ALE-cum e alessa
ALLY????????????????????????????????????????
STEF-succes la cutat,sper sa fie bn si sa gasesti ceva.te.
BRAMBU-da voi unde aveti locuri asa faine si camp...ce faine pe langa casa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Doar ce am ajuns acasa....am fost la spital pt analiza tampon(marti primesc rezultatul) si apoi la cumparaturi ca luni este ziua mamei dar o sarbatorim in week cand vin si surorile .

Sunt super obosita si au inceput iarasi intepaturile pe jos....nu va zic ca bebe Eddy este Duracell toata ziua. Merg sa dorm putin.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi si pt gandurile bune!!!

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

stefi - nu scapi, ce meniu ales i-ai pregatit sotului???

alina - te referi la pozele de pe FB? E un parc recent descoperit, aproape de noi, insa nu are jocuri. E numai pt. relax si plimbareala. Insa cu o minge, o bici, merge sa iti duci copilul, chiar si fara leagane sau tobogane. E mult verde si loc de alergat, e fain.

Eu n-am probleme cu frutta e verdura ... S. seamana cu tati, care mananca de toate. Eu is mai pretentioasa . Maestra mi-a laudat-o ca e printre putinii copii care mananca volentieri frutta e verdura (spanac, fagiolini, insalata, finocchi etc.). Bravo ei, da' n-a luat de la mine, n-am eu nici un merit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare din nou!
andreeea, saracutul G....Multa sanatate!
daviduca, L mananca de toate din ce ii dau. Carne, ou, branzica, iaurt, legume, fructe...Nu face nazuri, slava domnului
LAlexandra, ce a zis pediatra?
De intalneala, nu stiu...sa vedem cine vine...eu sunt pe lista de incert
Noi azi ne-am plimbat, adica pe la ceva cumparaturi si la pediatra, sa vada rezultatele de la inimioara. M-am cam enervat ca am asteptat mai mult decat prevazusem...imi era foame, eram obosita (trezita de la 6.30 ), L era agitat...Imi venea sa
Cam asta despre noi...deocamdata

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciaooo
va mai citesc pe sarite
petro auguri ptr sarcina

Am fost la ultima eco miercuri, bb are 3750 gr si mai are de stat in burtica vreo 2 saptamani. Considerand ca bb la varsta asta iau intre 200-300 gr pe saptamana sigur va depasi 4 kg la nastere nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta..
Este cineva ptrintre voi ce a nascut bb pesta 4 kg? Aveti vreun sfat sa-mi dati?

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 38+ (Simone)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Noi am vizionat Romanii ”fac” talente si acum ma pregatesc de un dus fierbinteeee.

Vorbim maine....va pup..somn usor!!!

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Neata!!

cris - merci ! Wooowww, mare bb Simone!! Nu stiu cum e sa nasti bb de peste 4 kg., n-am experienta. Faci epidurala? Hai ca n-o fi chiar atat de neagra situatia, nastere usoara.

ally - tu cum mai esti?

Mergi la inceput