Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

E o varianta si landoul. Problema e ca bebeluti dorm unde vor ei si ma gandesc ca si eu s-ar putea sa cumpar degeaba cosuletul. Am mai auzit cazuri, dai bani si ei urla de zici ca ii asezi pe ace.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

squirell, iubita, tu stai inca bine cu nervii.:) ai ramas dipomata fata de mama ta, eu zic ca "astia ai batrani" mai joaca si roluri tragice uneori, fara sa creada nici ei mkr, in ce spun...dar le mai place asa sa se planga si sa broscorodeasca, poate ca sa nu uite lumea cine "e sheful".

nu ti face sange rau, tu sa fii sanatoasa si bebe!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
18+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, eu sunt speriata cu sanii. mi-au crescut brusc, colosal, ca doua baloane. ce ma fac? nu s-or rupe de tot? sa ma trezesc cu ei la buric si plin de vergeturi? voi folositi vreo crema ceva?

eu mi-am luat azi 3 sutiene pt gravide, speciale (sper sa ma ajute cu ceva) si o crema cu unt de cacao de la body shop, care de altfel miroase oribil, dar tanti aia m-a convins ca este f buna pentru vergeturi.

voi ce folositi?

_

18+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fecian, eu nu vad care ar fi problema.
Eu o sa iau un patut de lemn, mai lat decat cele obisnuite, ca sa-i culc impreuna.
Dar daca o sa plec undeva, si as ramane acolo mai mult timp, in gentute o sa-i culc

17+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Numai eu nu pot veni la intalniri. Poate scap si eu de contractii.

22+

Am ratat eu , s-au nu-mi amintesc unde ai scris de contractii... imi pare rau , si eu ma confrunt cu ele. Nu iei nimic? Medicul ce spune?

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Am scris de vreo 5 ori pana acum. Stau la pat, iau Gynipral, nospa, papaverina, scobutil. Din fericire colul e 3,91, inchis si tare. Dar ca sa nu cumva sa se scurteze sau Doamnne fereste sa se deschida prea devreme, sunt consemnata la pat. Nu am voie sa fac nimic. Dar ...orice pe bebe. Si e si f energic, misca mereu si tare, s-a gasit o pozitie f jos si apasa pe col si din cauza asta m-a pus ca din cand in cand sa stau cu picioarele pe perete si intinsa cu picioarele si fundu pe perna. Toate astea ca sa evitam complicatiile, momentan e totul in regula.
Eu am mai pierdut o sarcina in vara si de asta e si dr asa atent, bine din cauza trombofiliei, dar totusi.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Squirrel , incearca sa nu te necajesti , important este ca tu iti doresti copilul , un copil este un dar de la D-zeu , nu lasa pe nimeni sa iti strice aceasta bucurie!
Din pacate asta e conceptia in Romania, aici , in Italia , spre exemplu , daca faci copil ca mine la 26 de ani , esti inconstienta , de la 35 in colo este varsta buna sa faci copil . Toate cunostintele italiene m-au "certat" cand m-am casatorit ca sunt prea tanara si ar trebui sa ma mai gandesc( ca parca eu stateam la mama acasa ca copii astia puturosi ai lor) si acum ca sunt insarcinata la fel: asa de tanara??? Fetele de varsta mea la ei sunt prin cluburi cu praful in nas si ziua dorm la mama acasa!! Mamicile de peste 35 de ani este o normalitate pt ei. Vad in magazine femei care arata ca mama si sunt cu bebe in carut.. Asa ca nu te necaji , sa vezi cata bucurie o sa iti aduca mezinul acesta , si mai ales bunicii si atunci sa ii amintesti ca nu l-a vrut!

22+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor, eu sunt speriata cu sanii. mi-au crescut brusc, colosal, ca doua baloane. ce ma fac? nu s-or rupe de tot? sa ma trezesc cu ei la buric si plin de vergeturi? voi folositi vreo crema ceva?

eu mi-am luat azi 3 sutiene pt gravide, speciale (sper sa ma ajute cu ceva) si o crema cu unt de cacao de la body shop, care de altfel miroase oribil, dar tanti aia m-a convins ca este f buna pentru vergeturi.

voi ce folositi?

_

18+ cu

Si ai mei sunt maaaaaari si durerosi si sfarcurile super sensibile....e groaznic.....dar na macar sa am si eu un simptom de gravida ....k prea nu am avut niciunul.

eu folosesc mustela 9 months si pt burtik si pt sani.

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mamutz , scuze , acum citind , mi-am amintit ca ai mai scris..neuronul bata-l vina , iar e prin vecini..Si bebe al meu e un agitat si il simt mai mult jos ca misca si cum se agita mai tare cum imi da contractii , chiar daca iau pastile , tot le mai am .. sa vad ce-o sa-mi spuna luni la control..O idee bun acu picioarele in sus , o sa incerc si eu. Iti doresc din suflet sa treaca si sa nasti bebele sanatos!!
La noi azi e asa soare si m-am pus cu burtica la soare si sa vedeti ce se agita el de zor cand intra soarele in nori, cred ca vroia iar caldura si lumina puternica . Abia astept sa vina vara

22+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

squirell mama ta arata cat de fapt tine la tine. Tu erai buna cat ea statea si ti se confesa tie (un fel de psiholog sau mai bine zis banca de depozitat suferintele ei). Urasc genul asta de santaj emotional.. no las-o ca e batrana. Eu una incerc sa nu bag de seama cand am astfel de sedinte de psihologie la telefon...sa nu cumva sa ma plang ca imi e greu ca imediat au "palpitatii" . Copil nerecunoscator ce esti, ntz, ntz, ntz

babyblue ce sa zic ai parte de o furtuna de crestere.. Si stai linistita nu explodeaza. doar cresc foooarte mari...sa ii vezi cand vei alapta cum vor fi

corry_28 mi-ai placut la faza cu gentutzele. Imi aduce aminte de o faza fain cand mama il ducea pe fratele meu ...in sacosa..el statea acolo si se juca, n-avea nici un gretz.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

in sfarsit am terminta de citit tot...mult mai vorbiti

Crisspy,incep cu tine,ma bucur ca ai trecut cu bine de amnio,stiu ca ai avut emotii.

scoici,bine ai venit

veverito,ooof...nu pun e la suflet,e bine sa te descarci,dar zau ca nu emrita. Si la noi tata a fost tare dezamagit,cuvinteel lui au fost mai exact:"am crezut ca poti mai mult",dar acum e incantat...in fine,nici nu ma agndesc ca numai imi fac rau si nu merita,zau

pe toate ca mergem la inot

Mama de Ana si 23+

Mergi la inceput