Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

scoici
bun venit!

22+

Mergi la inceput

Crisspy sigur vor fi bine rezultatele nici nu se poate altfel

22+

Mergi la inceput

Rammy super ca iti da asa devreme, eu depun la barou si e mai putin important decand iau concediu, ca daca nu vreau sa am activitate si sa nu mai iau clienti noi nu ma opreste nimeni. Nu iau nici bani evident.
Fecian si eu vreau sa cumpar cosulet si sa il tin pe bebe primele doua luni langa mine. Mai exact unul din aceste cosulete http://bebedesign.ro/cos-rachita.php.
Alinafilip bafta duminica la eco.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor!

la multi ani pt sarbatorite!
crissy, mabucur ca ai scapat cu bine!
babyblicios, eu sunt gata sa organizez inca o intalnire, dar vorba fetelor, sa se mai incalzeasca usor si puteti conta pe mine!
alexia, te invidiez pt buburuza miscatoare. bebe al meu nici gand. dc il simt o data pe zi, o secunda, e mare lucru.
ireth, pup burtica dulce, esti f frumoasa si burtica e super!
corry, foarte frumoasa si burtica ta! burtica de doi motanei!
anaemi, esti pe locul I la multe! mamica odiseei, ce mai!
fecian, mamutz si restul gastii!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
18+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Mutumesc mult pentru raspunsurile cu patuturi si pentru raspunsul cu testul de toleranta la glucoza. Roberta84!

Doamne, sper sa fac alegerea corecta cu patutul, de-aia va intrebam mai demult ce ar trebui sa urmaresc la el, ca nu culoarea sau forma ma intereseaza, ci rezistenta, siguranta... ce ar trebui sa caut?

Va pup si-o dupa-amiaza cu soare (in suflete)!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Savvy , bafta la test!
Crispy bine ca ai scapat , rezultatele vor fi ok cu siguranta!
anaemi , multa sanatate!
Lulusor , concediu placut!
La multi ani sarbatoritelor de azi !!!!!
22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Numai eu nu pot veni la intalniri. Poate scap si eu de contractii.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Mutumesc mult pentru raspunsurile cu patuturi si pentru raspunsul cu testul de toleranta la glucoza. Roberta84!

Doamne, sper sa fac alegerea corecta cu patutul, de-aia va intrebam mai demult ce ar trebui sa urmaresc la el, ca nu culoarea sau forma ma intereseaza, ci rezistenta, siguranta... ce ar trebui sa caut?

Va pup si-o dupa-amiaza cu soare (in suflete)!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Pai exact ce ai spus - sa fie rezistent, sa fie safe. Si sa il poti folosi cam pana la 3 ani. Sa aiba 2 pozitii (una sus cand bb e mic si una jos cand bb e deja destul de zvapaiat). Cel mai bine e sa poti sa le testezi rezistenta, adica sa poti pune mana pe ele sa vezi cat de stabile sunt...d-aia nu recomand nimanui sa cumpere un pat de bb de pe net. am patint-o noi cu tzarcul si va spun ca cea mai buna metoda de a cumpara astfel de lucruri e sa le testezi.

mamutz stiu ca tu vroiai sa cumperi cosuletul...sincer e super fain...insa eu ma gandesc sa folosesc landoul pentru ca ar avea aceleasi caracteristici si asa il pot folosi in mai multe variante
Acum nu stiu daca e si safe sa il folosesc ca patutz pentru primele 2-3 luni.. Voi ce ziceti?

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Numai eu nu pot veni la intalniri. Poate scap si eu de contractii.

22+

Am ratat eu , s-au nu-mi amintesc unde ai scris de contractii... imi pare rau , si eu ma confrunt cu ele. Nu iei nimic? Medicul ce spune?

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI sarbatoritelor sa aveti parte de sanatate.

De ieri pana azi s-a intamplat exact ceea ce imi era teama ca se va intampla. I-am dat vestea mamei mele ca vom mai avea un copil. Si a primit-o exact cum m-am asteptat o tragedie foarte mare pusa in rand cu ceva de genul s-a spart cazanul in care tata vroia sa faca tuica sau ca trebuie sa reinoim contractul pentru garaj. Mi-a amintit printre altele ca sunt prea batrana si de ce nu am luat masuri din timp. Evident a fost momentul potrivit sa imi aminteasca , ca eu sunt departe si ea nu are la cine sa se confeseze cand tata o streseaza, ca s-ar putea sa ii creasca glicemia din noi si ca i-am dat palpitatii. Concluzia-macar daca ar fi fost fata..

Doamne da sa fie sanatos ca altfel nu ma spal cu tot Potomac-ul pe cap.

Scuzati de rabufnirea asta.. imi mai zic si eu of-ul. E prima odisee la care particip cu toate ca mai am doi copii si a nimerit intr-o gasca de fete grozave care stiu ce implica hormonii razvratiti.

Va pup si o zi buna cu soare. La noi se anunta azi 23 grade stam afara si ne hranim cu soare.

Ma bucur sincer pentru voi cand veniti cu vesti bune de la eco si analize chiar daca nu va nominalizez, deh neuronul gravid +batran.

Krissy Paul are 3ani 7luni. Il iau in brate doar cand sunt asezata pe ceva. L-am purtat mult in brate cand a fost mic si a lasat repercursiuni asupre coloanei plus o hernie ombilicala care cu sarcina aceasta creste proportional. Ma menajez cat pot ca stiu ce ma asteapta.

Mergi la inceput