Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 2
anaemi spune:
La multi ani deni mic si Ruxi
Savy, scuze...eu am vazut post-ul tau, am vrut sa raspund de mai multe ori dar de fiecare data am uitat.
NOi avem un patut din lemn... ma rog pal sau ce o fi... si suntem tare multumiti de el. Are "doua etaje" de pus salteluta , si o parte este cu grilaj, pe care l-am dat jos cand aveau copii un an, un an si ceva si am lipit patutul de pat si vine ca o continuare a patului (sper ca m-ama facut inteleasa, ca sunt putin in ceata de la raceala si starea de rau )
De rezistent, a fost/este f rezistent. Noi nu l-am strans de 4 ani de cand il avem, chiar daca piticii nu mai dorm in el. Este "camp" de lupta si de sarituri pt ei , dar nu a patit nimic...este in stare perfecta (ceea ce nu cred ca s-ar fi intamplat cu unul din panza).
Crisspy ma bucur ca ai trecut cu bine. Asteptam rezultatele BUNE
Ireth , la gradinita merge doar Filip .In general il duce sotul dimineata si il ia dupa-masa cand vine de la spital. Au fost si zile cand nu l-a putut duce/lua si am fost eu. Mi-e putin greu ce-i drept, dar ma descurc.
Mai greu este cand sunt amandoi acasa si sunt in zilele lor proaste de nu vor sa imparta nici unul nimic si isi cam scot ochii si eu trebuie sa fac mancare/alte "trebi" intre doua "rezolvari" de conflicte, doua sters la fund, doua "Mami vreau aia, ba nu aialalta"...doua...doua , dar in general este OK
Acum eu tre' sa fac bagajul pt ca plecam la parinti pt ca maine avem parastasul de un an al socrului....si eu nu am nici un chef, doar as zace...bine ca il face la restaurant si nu acasa. oricum l-am avertizat pe sot ca orice alta treaba ar mai fi de facut, pe mine sa nu se bazeze ....Sunt bolnava si gravida !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lulusor77 spune:
Salutare fetele!
Am intrat scurt sa va salut. Noi azi plecam in concediu o saptamana (ultimul de altfel inainte de venirea lui bebe), asa ca ne vedem peste o sapt! Va pup si o saptamana cat mai frumoasa, usoara, succes la controale si multa multa sanatate! Pupici pe burtici!
lulusor77 19+
lulusor77 spune:
Denii mic si Ruxiii , La multi ani!!!!!! Tot ce va doriti, sanatate pentru voi si comorile voastre!
lulusor77 19+
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulusor77 Salutare fetele! Am intrat scurt sa va salut. Noi azi plecam in concediu o saptamana (ultimul de altfel inainte de venirea lui bebe), asa ca ne vedem peste o sapt! Va pup si o saptamana cat mai frumoasa, usoara, succes la controale si multa multa sanatate! Pupici pe burtici! lulusor77 19+ |
Sa aveti un concediu placut!
abia astept sa vina caldura si sa mergem si noi undeva
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
alexia_ada spune:
La multi ani cu sanatate si numai fericire sarbatoritelor !!
Lulusor sa aveti un concediu placut si relaxant . Sa reveniti cu bine
anaemi pe cuvant ca esti super mamica . Nu doar ca te descurci cu 1 copil, ci cu 2 si acum vine bebe 3 . sincer toata admiratia mea eu nu cred in primul rand ca as avea abdarea necesara si nervi pentru a rezolva atatea ...dar poate timpul si dragostea pentru cei mici te invata
Crisspy bine ca ai scapat repede de amnio.Sunt f f f sigura ca rezultatele or sa fie excelente si o pentru curaj . Poate daca dormi umpic o sa iti fie mai bine
Noi am mancat si acum ma bag la un pui mic de somn ( asa a se depuna ) sa vedem daca o sa pot ca buburuza din burtica are chef joaca
17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
mariaruxi spune:
Lulusor drum bun si distractie s-aveti!
La multi, multi ani fericiti si sanatosi sarbatoritelor de azi Deni si Ruxi!
Alinafilip chiar ca ai avut ghinion, dar eu zic ca nu e tarziu nici duminica viitoare. O sa vezi ca totul va fi bine.
Savvy noi avem si patut din lemn si pliant. In ala pliant statea mai mult ziua, nu dormea in el. E ok daca te vei tot muta cu bebele, altfel e mai rezistent cel din lemn. Nu stiu ce sa zic, spre ex. noua ni s-a destramat materialul chiar in zona cea mai importanta, care il sustinea pe bebe, dar am avut niste prieteni care si-au "crescut" copilul (dormit, jucat) intr-un tarc si n-au avut nicio problema. Poate daca ii vei lua unul strong...
Maria (27 nov. 2007) si 22+
fecian spune:
Sper ca nu s-a suparat nimeni pe ce am postat mai devreme dar e bine de stiut pentru toti...si eu am mai patit faze d-astea tot din lipsa de comunicare, asa ca am invatat lectia.
In fine,
as vrea sa intreb avem mamici de prin Pitesti, Curteaa de Arges pe aici?
As dori sa caut un pediatru bun pentru matza mea, caci merg in tzara in aproximativ 5 saptamani si as vrea sa fac o programare pentru el. Vreau sa stiu ca e totul ok cu el.
Mai fetelor in ultimul timp imi e un somn de pic...
Dureri nu mai am, tensiunea e PERFECTA, ce sa zic... e ok. Daca as sti ca e ok cu colul mmi-as relua activitatile de inot. Mi-e asa de dor de innotat....
P.S. Denii mic si Ruxi!!! sa aveti parte numai de fericire in viatza , sanatate si sarcini exemplare cu bebici sanatosi
Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
fecian spune:
Noi inca avem patutul de lemn de la matza , luat de la ikea. Am dat cam 100 de euro pe el, insa credeti-ma ca pana cand ne-am mutat a dormit numai in patutul ala (deja nu mai incapea in el). Si daca n-a sarit in el...si ce nu a facut in el. O sa il folosim tot pe asta. Iar saltelutza e foarte buna, desi nu imi placea ca e tare..dar e ok.
Cred ca la inceput vreau sa il tin in cos (landou)..voi ce ziceti?
Ma gandesc ca pentru 3 luni chiar ar fi o idee sa il tin in cosul de la carutz. Asa economisesc ceva bani, iar bb s-ar simti clar mult mai bine in cos decat in patul mare, caci s-ar simti mai in sigurantza.
Inca n-am cumparat nimic pentru bb, nu stiu cum de rezist. Dar cand ma voi intoarce din Romania voi incepe cumparaaturile.
Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
mamutz spune:
Fetele ecografia 3D/4D este doar pentru poze frumoase, sa incante ochiul parintilor, ABSOLUT TOATE MASURATORILE SE FAC NUMAI 2D. Evident ca se plateste 3D/4D, dar nu masoara nimeni decat 2D.
Concediul prenatal se ia de la 32 de saptamani implinite, de la medicul de familie. Teoretic s+ar putea da de la 30 dar ...sper sa gasiti medicul de familie care sa fie de acord. Succes.
Aveam sarbatorite azi, ma uit sa vad cine
--------------------------------------------------------------------------------
Denii mic,Ruxiii La multi ani!
Fluxurile se masoara Doppler, ca si bataile inimi.
Acum trebuie sa citesc de la capitolul trecut.
Eu patut si restul iau de la Babe design, transformabil, o sa fac comada mai spre final.
22+
ramyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Fetele ecografia 3D/4D este doar pentru poze frumoase, sa incante ochiul parintilor, ABSOLUT TOATE MASURATORILE SE FAC NUMAI 2D. Evident ca se plateste 3D/4D, dar nu masoara nimeni decat 2D. Concediul prenatal se ia de la 32 de saptamani implinite, de la medicul de familie. Teoretic s+ar putea da de la 30 dar ...sper sa gasiti medicul de familie care sa fie de acord. Succes. Aveam sarbatorite azi, ma uit sa vad cine -------------------------------------------------------------------------------- Denii mic,Ruxiii La multi ani! Fluxurile se masoara Doppler, ca si bataile inimi. Acum trebuie sa citesc de la capitolul trecut. Eu patut si restul iau de la Babe design, transformabil, o sa fac comada mai spre final. 22+ |
mi-am sunat azi medicul de familie si a zis ca imi da si de la 29 sapt:) sunt 84 de zile inaite de nastere daca le caculezi poti sa intri din sapt 28
20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)