Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Buna dimineata!

Zumzu..dupa cele 126 zile faci o cerere de suspendare a contractului de munca la serviciu..iar ei iti dau o decizie de suspendare. decizia ar trebui sa ti-o dea pe loc pentru ca nu se mai inregistreaza la ITM..deci ar trebui sa rezolvi repede.
Fetele..va aduc aminte sa faceti cererile pentru prima de nastere si pentru comensarea salariul de baza pe 6 sapt cand ati avut concediu medical,sunt multe fete care inca nu stiu,..de aia ma tot repet ca moara..e dreptul vostru si e pacat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

e valabil si pt functionari publici>????

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la noi!

am citit deja ce ati scris, si voiam sa va spun ca noi de la inceput l-am trecut pe Felix la intretinere, cu cerere la administrator.
io-s mai disperata cu corectitudinea de fel, mai ales ca v-am spus ce persoana e admin si sotia lui - cea care se urca pe pereti la orice zgomot (e un fel de Emily Rose daca va plac filmele horror - cine o cunoaste, stie ce spun)

Mirela de fapt explicatia chiar asta e, apa, ghena, liftul, ca parca astea reprezinta intretinerea, si caldura pentru cine nu are centrala...
din pacate asta e, la noi era vorba sa treaca si cainele la intretinere pe aceleasi considerente - dar momentan e in "pending" ideea

vreau sa le urez din suflet SANATATE MAXIMA copilutilor bolnaviori de MITSU BISHU si de LORICH,
iar CLAREI de FLUTURAS, si lui SIMO -> stomacel linistit

cat despre metode anti-bebe, tare mi-ar placea sa va lansez un sondaj - mai ales cele care aveti alte feluri de anti-bebe, gen sterilet, vaccin, etc... CARE E METODA VOASTRA DE ANTI BEBE si de ce o recomandati?
eu nu stiu ce sa fac, pentru ca am la activ doua sarcini facute cu pastila anticonceptionala - explicatia cica este ca se obisnuieste corpul meu cu ele si nu le mai ia in considerare...
oi fi eu empatica, dar la faza asta ma cam enervez, totusi!

asa ca ma bate gandul sa incerc totusi si altceva, dar am citit o gramada de idei si pro si contra la fiecare din metode. de-aia va intreb pe voi
cat despre ligatura de trompe.. nu ma bag.
eu in secret visez si la un bb3, mai incolo, peste un an-doi, asa

si mai am o dilema. cand am fost cu flavia, m-am lasat de fumat din luna a 2-a de sarcina. m-am reapucat la 3 saptamani de cand am nascut-o
cu felix, m-am lasat din prima luna de sarcina, si acum, dupa 3 saptamani, visez numai fumat, am numai fumuri in cap ca sa zic asa
soata imi spune ca e doar in mintea mea, ca daca ma reapuc nu mai vorbeste cu mine (LOL), si ca nu mai facem ->
ma lupt cu mine sa nu ma duc sa-mi cumpar, pentru ca stiu sigur ca nu voi ramane la "una - doua pe zi"

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

de fapt, intrebarea mea era: mamicile care ati fumat, v-ati reapucat? si daca nu, cum ati luptat???

si ca P.S., azi sunt supi. nu am putut sa merg la petrecerea de la gradi de la ziua Flaviei si o sa stau sa ma zgaiesc la poze
biata de ea a spus ca nu se supara deloc, ca asta e, dar eu tot ma simt naspa...

AMR 11 kg

Mergi la inceput

a. si:
LA MULTI ANI ACHE!!!

AMR 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

ma abtin mult tare sa-i indes termometrul lui marc, ca tare plangacios e. il chinuie tare tare burtica. i-am dat protectis, poate-l ajuta sa faca kk, ca nu mai rezist sa-l vad chinuit.

despre menstra: eu la primul bb am alaptat 6 luni juma, nu am avut menstra in timpul asta, nici acum nu am, alaptez exclusiv.

despre granuloame nu stiu ce sa zic, ieri mi-a cazut si mie amaratul de fir pe care-l aveam. a ramas locul tare, dar banuiesc ca-i normal.

anti-bb, la noi mai mult metoda calendarului, prezervativele nu-mi plac, anticonceptionale am folosit in tineretile mele. by the way, si eu vreau bb 3.
eu oricum mai am de asteptat, ca n-am facut 6 saptamani de la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!
M-am intors acas!

Shine a fost asa si asa, Ana cuminte ca s-a mirat prietena mea ca n-a mai vazut copil s anu zica nimic toata noaptea, Robert a dormit cu prietena mea (prima femeie) ..el s-a trezit de multe ori, dar l-a linistit ea, brate, mangaiat, ba un spary in nas, cert e ca a tusit si s-a infundat la greu, dimineata avea suvoaie de muci cu sange (scuze daca sochez).
Si noi tot 2 camere si asa am fi facut - ei una si noi una, insa n-am vrut cu niciun chip sa doarma Robert cu Ana in aceeasi camera/ evetual pat, nu nu nu, m-am chinuit prea mult zilele astea ca sa se alega praful acum.

Mitshu mai, ce rau imi pare sa aud asa ceva ..poveste de groaza!! Pe langa voi, viroza noastra e chilipir.

Sunt sigura ca si Ana e trecuta la intretinere, si Robert a fost, din prima luna.

ziki si eu caut o metoda 100% sigura anti-conceptie, stiu, stiu, aia cu borcanul de 12 kg (bagi picioarele in el si nu mai ramai)... ginecoloaga mi-a zis asa:preze, sterilet sau pastile; cica pastile nu-mi rec, ca alaptez si e fetita si nah... sterilet sau preze; cat alaptez o sa fol preze, apoio mai vad, insa nu stiu de metode revolutionare, safe si comod. Legare trompe nu vreau, desi eu nu vreau bb3 never, dar tot nu as face ceva ireversibil.

La multi ani Anca - Ache!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

la multi ani ACHE!!!!

si
LA MULTI ANI!!!! MATEI-NECTARIE, MARIA-CLARA, MARIE-LORELEI, ALEXANDRU-STEFAN, ANTONIA-LUIZA

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

LORICH prima femeie a lui Robert si el e cu muci - lol!
sa se faca repede-repede bine!

cat despre borcanul de 12 kile, n-o stiam
dar asa si aspirina e buna. cand o tii strans intre genunchi...

multumesc pentru primele raspunsuri la sondaj, Lorich si Sherbi!

AMR 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
sa se faca bine toti bolnaviorii si bolnavioarele

Tunde ma bucur ca sunt vesti bune legat de Mario

bb yasmy , mie ciclu nu mi a venit inca, nici nu vreau..dar alaptez exclusiv

de intretinere nush, nu m am uitat ink, deocamdata avem o dilema, noi suntem siguri ca am platit intretinerea pe decembrie cu toate ca nu gasim chitanta,dar figuram restantieri...cu toate astea nici administratorul nu e ff convins ca n am platit o..

despre contraceptie...eu nu vreau anticonceptionale, sterilet sau alte prostii nici atat...sotul nu vrea prezervativ, deci...ne ferim,
prima data cand am ramas insarcinata a fost exact cand am inceput sa nu ne mai ferim
la fel si acum, am ramas insarcinata din prima luna de incercari

recunosc acum ca mi e teama cu metoda asta, n as vrea sa raman insarcinata din nou , mai vreau un copil dar nu acum si nu pe criza asta
noroc ca nu am parte de prea des, adik s a intamplat doar de 2 ori pana acum , pentru ca nu am niciun chef, am fost crispata de fiecare data,parca asteptam sa ma doara, deci abstinenta e cea mai sigura metoda

Eva mea a dormit de la 9.30 seara la 5.30 dimineata, dupa a papat si a mai dormit pana la 8.30
colacelul nu l am inaugurat ink, am avut musafiri aseara

aici e o vreme de rahat, nu iesim nici azi, speram maine...

m am intins......
o zi buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

iupyyy
au mancat baietii tot, 125 Robi si 110 Razvi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput