Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!1

Scuzati absenta de ieri dar mandra mi-a plans aproape toata ziua..dar sunt multumita ca mi-a dormit de la 8 jumate seara pana la 7 dimineata cu doua pauze de papa...Si azi e agitata, se screme, mai plange, dar daca doarme noaptea nu-i bai..."coafura rezista!"
Azi facem 1 lunita!! Interesant e ca nu mi se pare ca a trecut repede...din contra. Abia astept cifra magica!
Simo, mami, ce sa patesti tu! Eu sunt o mare mancatoare de lactate de peste tot dar nu am patit asa ceva niciodata...Tin pumnii sa te faci bine repede!!
MATEI-NECTARIE, MARIA-CLARA, MARIE-LORELEI, ALEXANDRU-STEFAN
ACHE!!TOT CE-TI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!

A! Mai puneti site-ul cu colacei ca cica nasul vrea sa caute in State si sa aduca fetii...Asa, si cum va gasesc pe FB?

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si
La multi ani sarbatoritilor zilei

Lorich, hahaha, prima femeie...ce macho e Robertzelul, adevarul e ca nu ma mir la ce ochi si ce gene are

Ziki si faza cu aspirina e tare,

Mirelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

MONIKA LA MULTI ANI BEBELINEI! mult inainte cu sanatate!

despre FB, ne gasesti www.facebook.com/home.php?sk=group_130245657049039¬if_t=group_r2j" target="_blank">AICI

(primul meu link ascuns)

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mirela, referitor la trecerea bebeilor la intretinere nu exista o legislatie, depinde ce hotaraste asociatia de proprietari. Mie mi l-a trecut din luna 2, ca in prima luna n-am fost acasa decat 15 zile, ca altfel il trecea de la nastere. Dar eu oricum nu am asa mult ca tine de plata, ca vin in plus gazele, lumina de pe scara, gunoiul si salariile admin..

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

la multe lunitze, sarbattoritilor de azi!

eu sunt pe post de pat azi, asa tare e marait bb.

mitsu, ce groaznic este sa treci prin asa momente. mai ales micutzul, prin ce chinuri a trecut. sanatate multa ii doresc!

simo, pup sa-ti revii repejor la burtici. ete d-aia am eu nervi pe mamicile "binevoitoare" care dau lapte "bun, de tara", la copii, cand se stie fff clar ca-i purtator de bacterii. eu lui david ii dau si acu lp seara sau lapte de comert dimi cu cereale. si eu sunt fan branza proaspata, dar gasesc la piata de la comercianti d-astia testati.

cu fumatul eu sunt d-aia inraita, insa pe sarcina am fumat 3 tigaripe zi dimi la cafea din motive de pofta si constipatie. acu fumez una pe zi, sau niciuna, nu simt nevoia. daaaar, abia astept sa termin alaptarea sa revin la obiceiuri necurate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mimo asta e
platim ce sa facem

mai fetelor eu s tare paralela cu FB asta
dar nici nu mi bat capul

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Vasi..pfuu..e mai complicat la voi.
normal prima de nastere e prinsa in contractul de munca la nivel national si toti angajatorii,fie privati fie statul trebuie sa o respecte.
prima de nastere reprezinta un salariu mediu pe unitate.
in cazul functionarilor s-ar putea sa fie vb de un ''salariu bonus'' pentru nastere. adica va da un salariu al vostru..nu media pe unitate.
nu sunt foarte sigura de ceea ce spun sincer pentru ca nu am lucrat cu astea.dar fa o cerere si intreaba.
repet..legal asa ar trebui,pentru ca si statul este un angajator..si respecta prevederile din contractul de munca la nivel national. sunt sigur ca ceva iti va da..dar nu stiu cum vor calcula.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andri...prima de nastere se ia de la angajator.
si de la primarie se lua un fel de prima,dar s-a scos de cativa ani parca. pe urma au bagat trusoul..l-au scos si pe ala.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Dragelor, asa ma doare capul de nu mai stiu ce sa fac. Pot lua ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buun.
am recuperat cu cititul

mirela2 80-125 ml asta le este ritmul. zuza mea e in puseu .aseara pana nu a papat 160 ml nu a fost chip sa o culc si toata noaptea sub 140 ml nu a papat. Daca iau in greutate nu-ti bate capul.
De asemenea: mi se pare o idiotenie sa-i treci la intretinere sa platesti femeia de serv , lumina pe scara ,ch.administrative aiurea pt ei INSA eu cand am fost sa platesc impoztul de 2011 ala m-a intrebat (parca a stiut) 2 pers , da? Ei bine suntem 3! asa ca a trebuit sa-l declar. Altfel platesti amenda ca nu-l declari in 30 zile , plus anul care vien cand platesti impozit platesti impozitul si pt anul 2010 plus majorari si penalitati(care pt 32 lei chia rnu s emerita:amenda e 50 lei si nu mai vb de majorari)

shines:
1. Eu beau lapte de la tarani de ani de zile INSA regula de aur e :FIERT 20min. MINIM (eu atat il fierb ) la recomandarea unui dr.generelist acum multi ani si uite ca n-am avut niciodata probleme. sa te faci bine
2.Unde se depune cererea ai pt prima de nastere ? la companie sau la primarie ? ca eu de la companie am luat..si inca bine si in per asta am luat si mai multi bani ca mi-au virat cei 85% cu impozite mai putine. Te rog lumineaza neuronul...

ankaatentie cu laptele. Exact asa a facut cumnati-mea. Nan 1 , topfer , apoi iar nan1 .. a incercat iar cu topfer.. se deregleaza copilul de nu-ti mai ia ncii in greutate (cand a facut slalom cu bb intre cele 2 tipuri nde lapte i-a luat in luna a II-ua doar 300 gr/luna) asa ca atentie. Eu cand iau Topfer imi iau sa stiu ca never ever nu raman fara. Daca vrei fa cum am facut eu cand am trecut-o pe zuza de pe nan pe topfer ... da-i lapte combinat 1/3 si 2/3 nan/topfer si n-ai de ce sa ai pb. bafta!

ziki eu m-am lasat de fumat , intr-o zi , dupa 12 ani. Mentionez ca din aug.2009 nu mai fumez dar nici pofta n-am! Am citit o carte!!! Daca vrei imi spui si te ajut. A! Important! Ca sa mearga trebuie sa ai dorinta sa te lasi + cartea = free of tabacco

tunde uite schema pediatrei pt vaccinurile pt primul an:
2 LUNI = INFARIX HEXA - 260 LEI
3 LUNI = ROTARIX - 230 LEI (OPTIONAL)
4 LUNI = INFARIX (5 ) - 230 LEI
5 LUNI = ROTARIX - 230 LEI (OPTIONAL)
6 LUNI = INFARIX (5 ) - 230 LEI
1 AN = INFARIX (5 )+PRIORIX(OPTIONAL)

despre noi: raportam muci la greu , batista sugarului isi face treaba. Ne scremem si ne frichinim timp de 2h dimineata si vreo 1h seara. Ca sa nu o las sa se moshmondeasca atata dimi ii administrez 1/3 supoz glicerina si se linisteste dupa 30 min. Si intrebare: CUM SA FAC SA-I BAG BURICELUL INAPOI ? ca e cam iesit.. nu prea vreau sa o lipesc cu leucoplast ca mi se rupe inima cand il scot la baita si ramane rosie toata pe burtica si inca ceva: DE DIMI AM OBS. CA ARE ZTITZI TARI! nu cred ca au fost tot timpul asa... dar de dimi asa erau siam alaptat 6 sapt , suntem la 8sapt si inca nu au venit "musafirii".. cand sa-i astept ?!

poop! sunt pe acilea !

tati a plecat la posta sa aduca colacelul !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput