Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Andri...prima de nastere se ia de la angajator. si de la primarie se lua un fel de prima,dar s-a scos de cativa ani parca. pe urma au bagat trusoul..l-au scos si pe ala. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
nu stiu daca sa o mai cer ! ca deja compania mi-a dat din partea ei.. de mi-am platit nasterea integral la particulara.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
a tras fata un partz...mama mama... eram in dormitor si l-am auzit!(ea fiind in living...)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
luciact spune:
referitor la cei 15% prin compensare,, eu nu i am cerut, m am multumit ca am primit acel salariu mediu relativ rpd, in o luna pt ca aveam fete care au nascut in 2008 si au luat banii in 2009, am zis sa nu i supar{mai ales ca nu cred ca a cerut cineva pana acum cei 15 %}
si eva are sfarcuri tari, pediatra a spus ca odata cu laptele ii dau si hormoni asta este cauza
ppisic spune:
Neata fetelor!!
Anka, m-ai bagat la idei...buburuza mea papa lm si completare lp. Pana acum cateva zile ii dadeam nutrilon ha, dar am vazut ca toata lumea lauda topfer-ul si am cuparat si eu cateva cutii (tot de pe net, si daca tot platesc transport am zis sa fac stoc)...Abia ce incepuse si ea sa doarma noptile :) sper sa nu ii stric bunul obicei!!!
Si ea papa mai putin topfer,e mai gros si am zis eu ca asa o fi normal...Oricum daca se trezeste noaptea ii fac nutrilon (inca mai am)...eu sunt o fiinta mai somnoroasa si nu ma pot concentra noaptea prea bine la altceva decat nani iar nutrilonul il fac din 2 miscari: am biberonul cu spa pregatit, portia de LP si aia, le amestec si il bag in aparatul de incalzit bibe (astea toate le asez de seara frumos aliniate langa cosuletul bebelinei haha )
Apropo de asta fetelor, ce fac cu Lactana, chiar trebuie sa incalzesc apa la 50 de grade pt fiecare bibe? Aduc si fierbatorul in dormitor...
Pentru bebeii care lupta cu vomitatul, pe noi ne-a ajutat un supliment facut din seminte de roscov
Asta e produsul, special penytru bebelusi: www.nutriciakindervoeding.nl%2FNutrilon%2FProducten%2FNutrilon%2520Nutriton.aspx&sl=nl&tl=ro&hl=&ie=UTF-8" target="_blank">link
nu-mi iese linkul, dar puteti traduce cu google...
Eu nu-i dau la fiecare masa dar am senzatia ca ajuta si asa. Ingroasa LP iar daca ii bebelusul papa LM atunci se face ca o crema/budinca si se da un varf de lingurita inainte de masa si una dupa masa.
Ziki, eu m-am lasat de fumi in timpul sarcinii, dar cu greeeeuuuu... si nu m-am mai apucat. Si eu visez ca fumez..de fiecare data incep cu o tigara si apoi nu ma mai pot opri, si ma simt asa de vinovata
Cand nu dorm/visez incerc sa nu ma gandesc la fumat...Daca tot am reusit sa ma las mai bine nu ma mai apuc din nou... atunci cand mai vad pe cineva fumand si arca m-ar tenta ideea, imi aduc aminte de vis si imi trece
Oricum, sper ca fumatul in vis nu e asa nociv pt ca experimentez senzatia destul de des
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
roxx26 spune:
Neata!
Azi ne-am umflat amandoua de somn, domnisoara a dormit de la 22/00 pana aproape de 5, apoi s-a mai trezit la 8 si apoi am rupt patul amandoua pana la 11.30!!! cand am deschis TV, am aflat ca azi e ziua internationala a somnului! Deci asa se explica
ZIKI, eu am lasat tigarile in octombrie 2009 (cand ne-am hotarat ca vrem bebe) si gata, nu cred ca mai fumez vreodata (sper), cel putin in perioada asta alaptez, deci am un argument solid. Mai incolo ma gandesc ca n-o sa-mi mai arda, cine stie...Aveam la activ 10 ani de fumat, iar in ultima perioada depaseam un pachet pe zi. Recunosc ca mi-a fost de ajutor faimoasa carte a lu Allen Carr (nici azi nu stiu de ce..poate e de la cap, vorba sotului tau), plus faptul ca toti pe la birou imi spuneau ca n-o sa pot (colegi buni, stiu...) si eu m-am ambitionat foare tare. Mi se pare pacat sa te apuci din nou dupa atatea luni de pauza...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
LA MULTE LUNITE MARIA CLARA, MATEI NECTARIE, MARIE LORELEI, ALEXANDRU STEFAN, ANTONIA LUIZA!
LA MULTI ANI, ACHE!!!
_
Roxana
roxx26 spune:
Mai, pana la urma nu avem si fratiorii / surioarele mai mari in lista de sarbatoriti? Ma uitam dupa FLAVIA de ZIKI in lista...Imi amintesc ca a fost o propunere, dar am pierdut sirul!
_
Roxana
bebelu86 spune:
Ziua buna !!!
la voi se pare k e buna. ma bucur ca citesc k dormiti bn, ca sunteti in plimbari, totu e ok.
sarbatoritilor de azi multe lunite inainte
sanatate multa celor bolnaviori. sa va faceti bn rpd.
Mirela si noua ne-a trecut-o p buba la intretinere din luna 2. cica prima e moca
Adry poti lua paracetamol simplu. dar nu stiu catede mult te ajuta
si noi mergem tot p varianta cu prezervativ.
noi suntem la fel uneori am impresia k nu vom mai scapa de ei. asa k nu avem noutati. sper sa se faca frumos afara k zilele trecute sa mai iesim si noi, ca acu mi-e cam frica cu vantu asta sa nu o ia mai rau.
imi mai aduc aminte ce s-a vb si rasp
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
roxx26 spune:
Aprop de angajatii la stat - nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar eu is cadru militar si primesc ciuciu - nici salariu mediu pe unitate, nici 100% pe alea 6 sapt - nimic (pe principiul "la noi e altfel")
ADRYIII, paracetamol simplu (la mine n-a functionat never ever, mi s-a parut apa de ploaie, eu bagam aulin si alte minuni, dar dupa o sarcina in care nu am luat NIMIC, m-a scos paracetamolul asta deunazi din niste dureri de cap oribile, cred ca a fost mai mult placebo, dar poti incerca, poate functioneaza). Si odihna cat se poate.
ANDRI, deci si tu cu carte...e bine, nu-s io nebuna!
_
Roxana
anka-maria spune:
Pisic, sa ma vezi de n-oi trece si io pe Nutrilon! Ca e periculoasa rau chestia asta cu cumparatul de pe net. Daca ceva nu merge, cum mi s-a intamplat mie, ametesc saracul copil cu atata schimbat de lapte.
By the way, tu de unde cumperi Topferul? Io-l cumpar de pe babyneo.de si sunt suparata pe ei, mi-au intarziat o comanda vreo 2 sapt. fara sa-mi raspunda la mailuri.
Am gasit pana la urma la o farmacie nemteasca online, aia nu aveau decat 3 cutii, au zis ca-mi trimit in 2 transe. In fine, mai mare dandanaua. Si daca nici nu doarme...io ma las de sportul asta.
Tu de ce ii dadeai HA? Aveti vreo problema cu alergiile? Ca la noi chiar nu se justifica un lapte hipoalergenic, d-aia m-am si apucat sa schimb. In fine, creca' m-a mancat in fund.
Io nu fac apa la 50 de grade cum zic aia. Io fierb apa o data pe zi si pun intr-un termos. Din ala pun in bibe, torn laptele si amestec bine. Daca e un pic rece il incalzesc in apa cald. Daca e cald, invers. Dar drac stie ce temp. are apa, oricum nu 50. Se dizolva greu, poate de aia si zic astia sa fie apa mai calda. Oricum, io nu respect instructiunile, mai ales noaptea.