Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
andri31 spune:
anka ar fi chiar culmea sa stau cu termometrul la apa de bibe. Nu-i suficient c stau cu termomentrul in curul fetei , termometru in camera , termometru la baie ... toata chestia este sa fie suficent de caldut sa se dizolve bine!
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
eu fierb cam 2l de apa , ii racesc si-i pun in sticla. Incalzesc de fiecare data cat am nevoie si gata(2l imi ajung aproape 2 zile)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
ppisic spune:
Anka, si eu tot de pe babyneo am facut comanda. Si la noi a durat in total tot cam 2 sapt pana a ajuns. Am luat 5 cutii, asa ca am destul...
Eu ii dau HA din cauza ca sotul meu are diferite alergii, inclusiv intoleranta la lactoza, si mai bine previn...oricum, ea nu primeste foarte mult lapte praf, cam 200 ml/zi in rest LM.
Primeste LP noaptea si cand mergem in vizita sau la plimbare, ca io nu ma impac cu pompa si sunt pudica, nu vreau sa alaptez in public . Uneori ii mai dau si seara daca am senzatia ca nu mai am eu lapte (adica atunci cand nu mai vine cu viteza dorita de mica domnisoara si se isterizeaza la pieptul meu)
Exact de asta voiam un LP care se face rapid...of...sa vad cum merge noaptea cu topferul..ca pana acum nu am incercat..de fapt sper sa nu se mai trezeasca noaptea in ultima perioada mi-a dormit de la 12-1 pana la 6-7 chiar 8. Ziua papa cand are ea chef, si asta e destul de des
No, daca nu-i prieste ma intorc la nutrilon, si asa imi place ambalajul mai mult e mai ergonomic
Nici eu nu am masurat temeratura la apa haha,pun putina apa fiarta (deci aprox 100 grade), si adaug spa rece/temp camerei pana cand simt ca devine caldut...inca nu am facut decat de ateva ori, asa de curiozitate sa vad daca ii place (mie mi se pare ca miroase ingrozitor)
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
anka-maria spune:
Aoleo, ai dreptate, pute groaznic. Asa, a lapte praf dar d-ala chimic. Si pute si bubu dupa ce mananca, ca mereu ma reped disperata sa vad daca a vomitat de-i miros hainutele asa de rau.
In fine, azi l-am indopat cu 3 mese de 150 si 160. Pana diseara o tin asa, sa vedem cum e la noapte. Daca se trezeste iar in mijlocul noptii, aleluia, ne intoarcem la NAN si stam acolo pana la 6 luni. Dupa 6 luni mai vedem.
Deci exista sanse mari sa vreau sa vand 10 cutii de Topfer. Bai, dar am cumparat, nu gluma, sa-mi ajunga.
Aseara vroiam sa ma prostesc pe o muzica maneloasa. Mi-am legat o vaca zornaitoare la cingatoare si i-am pus adrian minune (chef de chef, ca e singura pe care o stiu de cand eram io tanara). Nu va zic ca radea cu sughituri. Si io care-i puneam in surdina radio clasique..... P-orma mi-am amintit de bebelu si am bagat un liviu vasilica. Moama, fericire maxima.
Deci am baiat "din popor" ca sa zic asa, o sa-mi cumpar si o punga de seminte cand om face diversificarea.
adryiii spune:
Ache!!!!
La multe lunitze bebelusi draguti nascuti pe 18!!!!
Multu fetele de raspunsuri. Am luat un paracetamol simplu si acum astept sa treaca. E crunta durerea. Si inca sunt tot in pijama
Azi noapte a adormit pitica, apoi tati si apoi urma sa adorm eu dar ghiciti? Ea sforaia in patut si sotul langa mine. Unul pe o parte si altul pe celalta. Eu stateam si ma minunam.
Ziki....cu fumatul nu sunt cel mai bun exemplu.M-am lasat cand am aflat ca sunt insarcinata. Apoi prin trimestrul doi mai trageam cate un fum. Am ajuns sa trag cate o tigara o data la doua zile...ma ajuta sa-mi fac trebile....si uite asa....Acum ce pot sa-ti spun? Cate una mai rarut...sincer ma bucur ca nu am cedat de tot. Se pare ca reusesc si cu mai putin. Nici nu vreau sa ma gandesc cat sunt de nocive. Incepusem si eu sa citesc o carte antitabacdar la mine nu functioneaza cu de astea. Si mai am un pitic pe creier: mi-am promis sa nu fumez ever langa copil si cu atat mai putin cand iesim la plimbare in parc sau oriunde altundeva. Nu am nimic cu mamicile care fac asta, intr-un fel le inteleg....dar mi se pare asa ciudata imaginea...aberez...e subiect spinos tu Ziki.
Ca si metoda antibebe acum iau Cerazette. Dupa nu stiu.Voi merge la un control dupa ce termin cu alaptatul si sa vedem. Sunt si eu interesata de alte metode decat anticonceptionalele. Nu mi-au facut rau pana acum, si nici surprize nu am avut dar...
Si eu desi alaptez am avut parte de rusi prin saptamana a cincea dupa nastere. Sunt curioasa daca mai vin si luna asta sau ma lasa in pace pe perioada alaptarii.
Nu mai stiu ce vreau sa zic.
adryiii spune:
copilasii bolnaviori de Lorich si MituBishu.
Si nu le-am uitat nici pe mamicile bolnavioare. Shine cum esti?
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii copilasii bolnaviori de Lorich si MituBishu. Si nu le-am uitat nici pe mamicile bolnavioare. Shine cum esti? mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011 |
ma ''lecuiesc'' prin munca ca de obicei..daca stau in pat sunt terminata.
am facut sarmale si supa de galuste.mai am o friptura de bagat la cuptor mai tarziu. sunt mai ok.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
vasilasanita spune:
I a ramas bebelusului putin tare un piciorus, in yona unde i a facut vaccinul, trebuie sa fac ceva, sa l masez, isi revine singur?
Pupici sarbatoritilor!!!!!!
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Mimo spune:
Andri31, pentru buric iesit in afara poti incerca centrura ombilicala. Si baietelul meu il are iesit, i l-am tot prins cu leucoplast (de hartie, de matase), dar se irita si mi-e mila de el. Acum dr. pediatru a zis sa caut centura ombilicala. Deocamdata n-am gasit, decat una care se pune cica la inceput, imediat dupa nastere, nu atunci cand e suspect de hernie ombilicala.
Ref. la schimbatul laptelui si eu stiu ca nu e bine sa se oscileze cand cu un lapte, cand cu altul. Se face trecerea treptat de la un lapte la altul (la mine a durat o luna trecerea asta ca tot facea kk prea moale cand puneam mai mult din noul lapte).
Luca Alexandru, mica mea comoara
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita I a ramas bebelusului putin tare un piciorus, in yona unde i a facut vaccinul, trebuie sa fac ceva, sa l masez, isi revine singur? Pupici sarbatoritilor!!!!!! mami fericita cu Stefan 12.01.2011 Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
nu are nimic,dupa fiecare vaccin va ramane asa si trece pe urma.
compresa cu apa rece eventual.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)