Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
roxx26 spune:
GABRIELAROMT, hai mai mami ca nu e greu deloc...uite, pun pe mailul comun instructiunile de folosire pe care le-am primit eu cu wrap-ul. Sunt foarte detaliate. Succes!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabrielaromt spune:
gata, mi-a iesit cu wrapul...
tre sa mai exersez ca sa iasa perfect... piticu asta mic statea pe pat si se uita razand la mine cum ma chinui sa pun carpa pe mine... ce zicea in gandul lui.. uit-o si pe asta ![]()
legat de fumat, am fumat pana am aflat ca sunt insarcinata! de fapt, primul test care l-am facut aiurea a iesit negativ si am fumat o tigara relaxata
si imi zice sotu, "dute si te mai uita o data pe test".. cand am vazut ca se facuse pozitiv
... deci aia a fost ultima mea tigara. Acum incerc sa nu ma apuc iar de fumat. Sotul fumeaza in continuare si e putin cam dificil, dar nu vreau sa renunt asa de usor... ma apuca o pofta de fumat mai ales cand sunt nervoasa! Dar am zis nu!
fetele
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Wudy spune:
[quote]citat din mesajul lui RaluKara
wudy si eu am ceza si cand mi-a scos firele ,la 9 zile de la operatie, mi-a spus ca pot sa fac baie in cada, cu spuma dar nu foarrte fierbinte cat inca am lohii. dar nu cred ca see mai pune problema la tine acuma de lohii, asa ca fugi in cada si relaxare placuta!
Multumesc Raluca. Sa vina tati acasa sa stea cu fata sau mamaie si fug la baie. Lohii eu nu am avut deloc, am fost o norocoasa. 

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
roxx26 spune:
aaaa..mi-ai luat-o inainte! deci ai reusit! bravo!
Pt mine milionu asta de l-am dat pe wrap e printre cei mai bine investiti bani ever! Ma gandesc adesea ca naiba ma lua cu copilul in brate, cat am umblat eu, in special de 2 ori pe sapt obligatoriu la kineto, distanta mare...ce sa mai, e super. Iar aseara la dr, pitica mea a facut nani in wrap cat mi-a examinat dr mana, n-a avut nici o treaba. Traiasca wrapu!!!
_
Roxana
roxx26 spune:
WUDY, si eu zic ca poti face baie linistita. Eu am uitat sa intreb dr, dar ma lafai in cada de ceva timp, cat de mult poa sa dureze si interdictia asta pana la urma?
_
Roxana
Wudy spune:
Si eu abia astept sa vad care ramane culoarea ochilor. Acum ii are tulburi, nu pot sa-i definesc, albastri-gri
Eu ii am caprui, nu cred ca va semana cu mine la ochi, poate cu tati care ii are albastri-verzi. Bunica mea ii tot spune sa-i faca albastri, sa fie blonda cu ochii albastri..mmmm
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
gabrielaromt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 aaaa..mi-ai luat-o inainte! deci ai reusit! bravo! Pt mine milionu asta de l-am dat pe wrap e printre cei mai bine investiti bani ever! Ma gandesc adesea ca naiba ma lua cu copilul in brate, cat am umblat eu, in special de 2 ori pe sapt obligatoriu la kineto, distanta mare...ce sa mai, e super. Iar aseara la dr, pitica mea a facut nani in wrap cat mi-a examinat dr mana, n-a avut nici o treaba. Traiasca wrapu!!! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
eu abia l-am primit... Tot pt plimbari mai lungi sau incomode (a se citi cand nu e tati cu masina) mi l-am luat. Sper sa-l folosim.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
luciact spune:
buna
la multi ani saebatoritilor zilei

sunt si eu p aici, dar ma doare capul rauuuu si n am chef de nimic
va pup
vas spune:
ce mai fac fetele dragi?
din cate vad fiecare deja s/a obisnuit cu micutele buburuze.
la fel si noi. in continuare va pot spune ca am o minune de copil. Nu avem colici , papa bine , in doua saptamani jumate a luat 700gr si s/a lungit cu 4 cm. Am lapte de da pe afara, nu s.a reglat productia deocamdata.
E minunat cu doi copii, mi/s tare dragi si sa stiti ca nu e greu deloc. Stiu ca pare ciudat dar sa stiti ca e mult mai usor cu doi. la primul esti stresat, agitat, totul se invarte in jurul lui bebe, acum e altfel, totul vine de la sine si relaxarea mamei se simte.
Am avut mai mult de lucru cu Eliza care se tot urca la el in patut, dar incet incet a inteles si e totul ok.
va pup si de saptamana viitoare intru mai des sa va mai povestesc cum e in 4. A fost sotul in concediu si nu am avut timp de net.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
Lorich spune:
buna!!
super pagina Mayane !!!
noi am fost in zona, lupta cu mucii, tusea.
Abia acum, dupa masa pot zice ca Robert e mai bine, mai sunt muci, dar macar poate respira fara vibrocil; Ana trage la aghioase.
scurt, ca tre sa schimbam capitol:
La multi ani Laura si Flavia!!

[blue]La multi ani sarbatoritilor de azi, multe lunite frumoase si sanatoase Andrei, Amalia si Lucas !

[blue]
cu riscul de-a starni rosii in cap (is bune, mi-e pofta)...fumat si alaptat cred ca face mai mult rau decat bine (adica mai bine cu LP in cazul asta.
contraceptie cat alaptez - prezervativ.
Roxx sarumana, tot ceva organic am folosit si cand l-am bagat pe Robert la cada, ceva pe baza de zahar si otet, dar uitasem.
shine wowww precoc mic!!! Dinti!!! Off!!
altcev..am uitat....sa incerc s afac capitol.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011