Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Boon...hai ca eu azi am numai intrebari. Vrem sa la cumparam ceva copiilor nasilor, v-am zis eu ca ei cam au de toate, nu se pune pb sa le luam ceva ce ar avea nevoie. Sunt tripleti de aproape 4 ani. Nu se pune pb de hainute ca au sa imbrace o gradinita. Jucarii...nu stiu, poate ceva mai deosebit ca, la fel, au o camera de joaca full. Altceva...habar n-am. Idei ????
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
eu i-am luat bebelui nasei o casuta care se monteaza in casa..avea la real..dar am mai vazut si in alte parti..e colorata si ii tenteaza joaca in ea..nush..e o idee
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Boon...hai ca eu azi am numai intrebari. Vrem sa la cumparam ceva copiilor nasilor, v-am zis eu ca ei cam au de toate, nu se pune pb sa le luam ceva ce ar avea nevoie. Sunt tripleti de aproape 4 ani. Nu se pune pb de hainute ca au sa imbrace o gradinita. Jucarii...nu stiu, poate ceva mai deosebit ca, la fel, au o camera de joaca full. Altceva...habar n-am. Idei ???? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
cea mai fericita mamica de
![](bebic.gif)
Wudy spune:
Mmm, Rox, eu nu prea stiu ce sa-ti spun ca si eu am tot asa niste nasi care au de toate. Si eu nu sunt nici prea inventiva. Poate mamicile cu puiuti mai mari sa-ti dea o idee.
Fetelor cu cezariana, la cate saptamani ati avut voie sa faceti baie in cada si sa stati acolo mult si bine? Ca eu am uitat s-o intreb pe Dr si ...aoleu ce-as mai face o baie din aia fierbiente si cu spuma in care sa stau o vesnicie.
Asa si ca tot vb de nasi care au de toate si sunt si foarte zgarciti. Nasa mi-a zis ca ea nu plateste decat 200 lei biserica la botez ca ea a auzit ca Patriarhia ar fi impus aceasta taxa tuturor bisericilor. Bineinteles ca acolo unde vrem noi sa facem botezul este mai scump de atat. Si pe unde am mai intrebat ni s-a spus mai mult.
La voi a depasit 200 lei botezul la biserica?
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
gabrielaromt spune:
Roxx, mai pune te rog o data linkul cu wrapul... ma chinui sa-l pun pe mine si nu-mi iese.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
gabivalceanu spune:
Multam, dragile mele pentru raspunsuri!
Asa cum spunea si WUDY, si eu am renuntat la restul de principii nedesfiintate de Ioana. Acum, vad ca suzy e excelenta, pe bune, adoarme singura la ea in patut si sta acolo, ea care dormea numai in brate! Nu stiu cit o tine minunea, sa nu zic hop!
Ideea cu Protectis in lingurita cu lapte de tzitzi e buna, o sa incerc.
Cu baia in cada: nu stiu daca cu cezariana mai e vreo restrictie acum, dar stiu sigur ca la alaptat e interzis sa bagi tzitzi in apa in care stau si restul anexelor, ca se pot infecta tzitzi inauntru. Faci baie, dar cu ele afara, hi, hi.
TUNDE, mami, uite, eu pt sinuzita am o reteta beton: ustura de faci pe tine (la propriu!) dar la mine functioneaza mereu fara gres: faci apa fiarta si racita, deci sterila. Pui intr-o cana f curata o juma de lingurita de apa de sare si cam 10 picaturi de lamiie si 100 de ml din apa aia sterila calduta (nu fierbinte, ca omori proprietatile sarii si ale lamiiei si te ustura degeaba!). Te asezi pe spate, cu nasul in sus si cu o pipeta pui zdravan de multe ori maclavais intr-o nara si stai asa 2 minute, fara sa tragi tu, adica sa inspiri tare, lasi sa se scurga singur. Bagi si-n nara aialta. Stai. Suflii nasul, dar nu tare rau ca impingii mugii in urechi si sinusii si n-ai facut treaba! Apoi pui iar muuult, muuult si misti usor capul stinga dreapata sa intre si pe la obraji, stii tu ca sinusii sunt si la pometi. Suflii etc. Pui iar. Daca te ustura chiar insuportabil, mai diluezi cu apa. Daca nu ustura rau, mai concentrezi cu sare si lamiie. Om esti daca faci asta de 3 -4 ori pina miine! Sanatate. Pup.
Gabi
gabivalceanu spune:
Gabriela, eu nu stiu sa pun link-uri, ca-s batuta-n cap, dar daca intri pe w. w r a p. r o e acolo un filmulet detaliat.
gabivalceanu spune:
ROXX, complicat cu cadourile...
Trebuie ceva sa pastreze, sa-si aminteasca de voi... Tripleti????? Maica-maiculita! Cum o fi?
Asa, revin, poate ceva personalizat... cu numele lor, sau am vazut pe bulevardul Carol un magazin cu ceramica d-aia super buna, nu-mi amintesc acum marca, dar e portelan fin de calitate celebru...in lume. Si acolo personalizau marfa... Eu am d ela nunta un set de farfurii cu modelul de argint personalizate... mi-e tare drag de ele, de atita drag nu le-am folosit niciodata :), ca mi-e teama sa nu le sparg, ca-s extrem de scumpe (de la argintul ila), folosesc numai citeva platouri. Dar mi-e drag de ele ca-mi amintesc de nunta...
Ma mai gindesc daca e, revin
G
Da, EDIT, ca sotul are dreptate: se vede ca-s batuta-n cap: portelan extra casant la copii de 4 ani... cadoul perfect! Dar poate faci parintilor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
wudy si eu am ceza si cand mi-a scos firele ,la 9 zile de la operatie, mi-a spus ca pot sa fac baie in cada, cu spuma dar nu foarrte fierbinte cat inca am lohii. dar nu cred ca see mai pune problema la tine acuma de lohii, asa ca fugi in cada si relaxare placuta!
gabivalceanu, la asta cu tzitzile si anexele care stau in aceeasi apa chiar nu m-am gandit. dar mi se pare cam ciudat atata timp cat stii sigur ca nu ai o infectie sau alt balaur. intreb dr miercuri cand ma duc la vaccin. ms de pont!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Gabi;multamnu suna bine..dar incerc
intrebare ochii;-cand isi schimba culoarea?si cand ma vede fifi sa-mi zambeasca?..asa se uita aiurea numaisi avem ochi albastrii..Mario avea ochi caprui si nu si-au schimbat culoarea.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
roxx26 spune:
TUNDE, habar n-am cand se definitiveaza culoarea ochilor, am citit pe net o gramada, dar parerile sunt impartite. Catalina are acu ochi albastri si io sper in secret sa ramana asa (sa fie si de la mine ceva, ca in rest e toata fata lu ta-su). Eu asa i-am zis cand era in burtica, sa fie bruneta cu ochi albastri, pana acu vad ca s-a conformat... Cu privirea deja ma fixeaza de ceva timp (nu de mult timp, ce-i drept), se uita la mine, ma urmareste prin camera, mai ales cand sunt aproape de ea...deci zic ca dupa 2 luni incolo poti sa te astepti.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina