Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetele care ati facut / planificat deja botezul, ajutati-ma sa ies dintr-o dilema: cum facem cu fumatul in sala? - avand in vedere ca o sa cam stea si bebe pe acolo. La noi sunt 2 saloane, si ma gandisem sa facem unul de fumatori, unul de nefumatori, dar nu reusesc deloc sa ii impart pe invitati ca sa ii impac pe toti.(plus ca nici aranjarea la mese nu-mi iese, dar asta este o alta poveste...). Nu am chef sa o tin pe mandra prea mult in fum (exista camera separata, dar ma gandesc ca n-o sa stea numai acolo). Pe de alta parte, eu am fost mai demult (cand eram fumatoare) la o nunta unde nu se fuma si tot trebuia sa iesim pe un hol si mi s-a parut tare aiurea...Help!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aticia spune:

Salut fetelor, al meu nu vrea suzeta- aici e dovada ca fiecare are obiceiurile sale- veti vedea pe masura ce cresc- care vor fi preferintele lor.
Pentru cele interesate de economii, am pus hainute la bazar potrivite pentru bebici mici si dragalasi. Banutii se strang pentru operatia de transplant de maduva necesara lui Bibi. Spor la bazarit!

Bazar Bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo buburuze!!!

Roxx la noi cu toate k se putea fuma in sala, nimeni nu a fumat acolo si nici nu am anuntat. s-au simtit toti si s-au dus pe hol, departe de sala si au fumat.poti sa le zici frumos k nu poti sa ti bb acolo in fum si sa nu se supere,dar asta e situatia..la nunta e altceva, dar la botez, de obicei sunt si mai multi copii.

Laura!!! sanatate, impliniri si tot ce e mai bun

tuturor buburuzelor care sarbatoresc azi inca o lunita.

Flavia!!!!

cu suzeta, buba mea nu vrea sa o vada. am tot incercat sa i-o dau,dar nimic.
contraptie: vom folosti prezervatvu. de pastile nu vreau sa aud, am luat acu cativa ani si mi-a fost rau de la ele. la alte nebunii nu ma bag.

noi mai nou, de aseara, suntem ragusite deci nici o ameliorare inca...diseara cred k dau fuga la spital. ma uit la ea si saracuta vrea si ea sa vb sa cante...abia scoate niste sunete amarate acu nu stiu dc e de la cat a urlat ieri sau de la altceva.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

IN LEGATURA CU BOTEZUL..NOI AM LUAT O CAMERA SUS LA HOTELUL RESTAURANTULUI..MI S-A PARUT OK ASA AVAND IN VEDERE CA S-A FUMAT MULT..DOAR LA 12 NOAPTEA A STAT BEBE
BEBELU..SI TUDOR A FOST RAGUSIT SI DESI AM TERMINAT ANTIBIOTICUL..INCA MAI E PUTIN RAGUSIT A ZIS DR CA VA MAI DURA CATEVA ZILE PANA II TRECE COMPLET..PUP FATA SA TREACA REPEDE RAGUSEALA

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si noi pt botez am luat o camera unde sa stea zuza mica. Am spus ca osa stam cu ea sa intampine invitatii (de la 8 la 10).. apoi nanic.. si pe la 2 (dupa somn si nani) o sa o aducem iar in local pt tort SAU o tinem de la 8 la 00:00 si ii aducem si tortul dupa care impreuna cu buni urca la camera pana plecam( cred ca mai degraba asa)

suzi ..si la noi e in functie de stare in pp o folosim imediat dupa baita (in timp ce ne imbarcam) cand nu mai are rabdare sa i se aduca bibe , la colici medii ... si cand suntme maraite. Evident ca nici zuza nu a vrut si nu reva suzi , se stramba de fiecare data de zici ca-i dau matraguna o scuipa , isi face sila... dar pana la urma ... o tin cu degetu' si se obisnuieste si trage cu foc din ea in timp ce urechile lui tati si ale mamei se mai odihnesc

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Eu initial am mers pe premiza ca nu vreau sa ii dau suzeta dar s-a dovedit ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. in primele zile dupa ce am iesit din maternitate au aparut si colicii iar mandra urla in continuu. singurul fel in care se potolea era sa molfaie sanul. dupa ce mi-a facut niste rani de imi venea si mie sa urlu exact cum urla ea, i-am pus suzeta, si a vrut-o din prima. altfel ma transformam in suzeta umana, vorba lui Bebelu.
Acuma folosim suzeta cand o imbracam dupa baie si nu are rabdare sa manance, si cand e foarte maraita si plangacioasa fie de burtica, fie ca vrea sa faca kk,fie de obosita. in general dupa ce trage din ea vreo 10 minute adoarme si atunci i-o luam, nu am llasat-o sa doarma cu ea in gura.
nici nu facem abuz de folosirea ei dar nici nu putem fara ea!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Noi folosim suzeta cand e super obosita si nu poate dormi..nu vrea tzatza..face oac prima data dar trebuie s-o tin cu mana si in 2 secunde o mufeazasi mai folosesc noaptea cand e matzaita sa nu trezim baietii.
A!..si ii mai dau cand o imbrac de plimbare sa nu urle pana la carucior..asa e calma ,o imbrac linistita si doarme pana ajungem sa ne punem in carut.
PLOUA..Am fost la plimabarici cu marsupiu..ne-a alungat ploaia acasa.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Fetele care ati facut / planificat deja botezul, ajutati-ma sa ies dintr-o dilema: cum facem cu fumatul in sala? - avand in vedere ca o sa cam stea si bebe pe acolo. La noi sunt 2 saloane, si ma gandisem sa facem unul de fumatori, unul de nefumatori, dar nu reusesc deloc sa ii impart pe invitati ca sa ii impac pe toti.(plus ca nici aranjarea la mese nu-mi iese, dar asta este o alta poveste...). Nu am chef sa o tin pe mandra prea mult in fum (exista camera separata, dar ma gandesc ca n-o sa stea numai acolo). Pe de alta parte, eu am fost mai demult (cand eram fumatoare) la o nunta unde nu se fuma si tot trebuia sa iesim pe un hol si mi s-a parut tare aiurea...Help!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Eu am fost la o nunta unde nu era permis fumatul in sala.
Rezultatul=70%din lume a petrecut pe strada..caci stateau la fumat..aialalti nefumatori ieseau la povesti..a fost super aiurea..au stricat toata atmosfera.Nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Eu am sa las pe seama lor sa decida..daca fumeaza duc bebe sus in camera..

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Am incercat si noi suzi ( cu toate ca am luat-o la plesneala, am zis ca eu nu-i dau asa ceva). In primele doua saptamani am pacalit-o mai ales ca-mi facuse rani la sani si daca doar voia sa molfaie ceva, suzi era perfecta.
Ei da, asta a fost in primele doua saptamani, de atunci nu o mai vrea deloc, daca incerc sa i-o dau parca ii vine sa vomite si nu i-o pun decat asa putin, pe buze nu i-o indes in gura.

Dar nu mai zic niciodata ca eu nu fac nu stiu ce chestie, ca asa am zis si cu suzi si pana la urma am cedat si as ceda daca ar ceda si ea :) si asa am facut si cu leganatul.
Nu, eu niciodata nu o sa-mi legan fata pe picioare si sa vedeti voi ca de cateva zile numai asa reusesc s-o adorm .
Si ce s afac? Cedez...daca numai asa vrea, asa face mama
Nici nu-mi permit s-o las sa se zmiorcaie ca de cateva zile sta treaza de pe la 3-4 dupa amiaza pana la 12 noaptea, nu vrea cu nici un chip sa doarma. Si o apuca tot felul de plansete. de durere, de somn, de plictiseala etc
Si ceilalti trebuie sa doarma ca merg dimineata la serviciu

Cat despre Protectis si eu ii dau la recomadarea pediatrei, 5 picaturi intr-o lingurita in care mai pun cateva picaturi de lapte muls de la tzatzi.
Din cate am inteles eu daca ar manca LP ar trebui pus direct in biberon si ar trebuie sa manance toata cantitatea.

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

La multi ani LAURA!!! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, sa te bucurii de barbateii din viata ta!

La multi ani Flavia!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc si voie buna. Sa-ti asculti parintii si sa fii tot timpul aproape de fratiorul tau.

La multe lunite bebeilor ce se sarbatoresc astazi!

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput