Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia multumesc din suflet ca ai bagat in seama ceea ce am scris despre Mariosper sa fie bien in continuare.

Maimutzica sunt prezenta numai ieri nu am intrat ca m-am simtit ff nasol.

Ziki;Eu nu fumez de un an jumate dar recunosc in continuare-sa fumezi e extraordinar de bine!e daunator dar e bine..mai ales la chefuri..
La 27 de ani am aprins prima tigara..din nefericire..sunt o fire mai agitata si nu ma pot opri sub un pachet,-fumez de plictiseala,de bucurie,de tristete,deci bag bine .La Mario m-am lasat din prima zi cand am aflat de sarcina.Sunt f ambitioasa..daca ma hotarasc pun jos tigara pe loc si nu mai fumez..ca sufar ca un caine e altceva.
Cand avea Mario 5 luni m-am reapucat..am fumat flux 4 ani..asta a fost de ajuns sa-mi rezolv mutra.M-au imbatranit tigarile..la o femeie se vede..vorbesc dupa 35 de ani..la 25 inca nu e bai..aveam cearcane..ten grii,deci m-am lasat in 2 ani de trei ori..Acum ce sa zic..le urasc..in casa nu a fumat nimeni,niciodata..dar "never say never"..nu se stie ce aduce soarta..sper sa nu ma reapuc niciodata.Totusi..ma desparte o singura tigarasa fiu iarasi fumatoare..asa se spune.

Mirela;ma bucur ca motanaeii si-au revenit..sa mulgi tu 500ml de laptic..Eu abia strang 50..fifi gaseste mai mult acolo..dar cu pompa nu prea am spor.

Mayane;esti f scumpasa ne afci tu listuca asa frumoasa ..ma bucur pt Ea..multumim frumos.Pana acum urmaream cu greu faratiorii,surioarele..sa le urez la multi ani..asa acum e floare la ureche

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

GABI, eu de la inceput am zis ca nu si nu. Dar am cumparat o suzeta mica, sa fie acolo, pt orice eventualitate. Si in prima seara cand ne-am intors de la maternitate, cand copilu urla de zor si nu stiam ce sa-i facem, am orbecait cheauna dupa suzeta. Si nu a vrut-o. Si i-am zis - bine, asta a fost, de-acu nu mai vreau eu Am io asa niste chestii in cap...dar nu vreau sa supar pe nimeni, asa ca nu mai zic nimic. Sa stii ca-mi plac ciudateniile tale. Ca le am si io.
Probiotice: i-am dat dicoflor, scoteam praful din capsula si il amestecam cu putin lapte muls intr-un capacel de bberon. I l-am dat cu lingurita. Noi papam cu lingurita fara probleme. (asta tot de la buba de a nu-i da bibe, ca si asta era pe lista de interzise, pana a trebuie sa plec si io ca omu de acasa cateva ore si na...a trebuit pana la urma sa cedam, si eu si ea!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Roxx asa sunt si eu cu suzeta, dar la mine a avut cine sa-l invete cu ea. cica"lor le place sa suga ceva tot timpul"Degeaba am incercat sa explic ca nu e chiar indicata. Nu ca "asa sunt toti copiii."

Multumesc fetele de urari.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Gabivalceanu/Simo;ma bucur ca sunteti mai bine..

Eu am o sinuzita..de imi crapa capul..cand ma aplec urlu..fac inhalatii,iau toate minunile...la naiba cu raceala asta..tot a treia zi ma paste..

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetli, revin cu un mesaj mai mare, dar ma striga sotul..
zic numa` ca acum suzeta imi pare o minune... ooo, da!

Gabi

Mergi la inceput

Roxx;multumesc de PM..de acuma am sa deschid..nu am avut timp ..

Tunde

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde...draga de tine tot nu ai scapat de raceala si dureri. pup sa treaca si grija cum te imbraci ca e vremea super inselatoare.

Monika pup fetele,sa va faceti mari,sa dormiti noaptea..hai ca mai e un pic

Roxx..asta ma intrebam si eu,dupa chestiile alea dezinfectante nu trebe sa clatesti ? eu cred ca da,mai ales ca moflaie la manute de mama focului si balosheste peste tot.

E oficial,pe bebe meu il supara gingiile,ne-a zis si dr.
isi baga pumnul in gura si tipa cand atinge unde il doare..curg balele dupa el de lasa urme prin casa..il schimb de camasuta si body de cateva ori pe zi.

Anka..ma bucur ca a dormit bebe bine..a fost doar o noapte mai agitata..deci va dormii de acum inainte foarte bine

Edi de la 2 luni a renuntat la masa de noapte de la ora 2..a ramas cea de la 4, pe care nu a scos-o dar nici nu as vrea deocamdata.. el adoarme devreme, 8.30-9..de aia se trezeste la 4-dupa ceas in fiecare dimineata-. oricum,e super ca doarme 8-9 ore legate pe noapte.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Acu stau pregatita de iesit afara,dar doarme bebe.
nici nu stiu cum sa fac..am si cumparaturi de facut..si niste costume si geci de iarna de dus la curatat..de umblat si dupa chestii pentru par ca mi sau terminat toate mastile..si la coafor,farmacie. dar nu as vrea sa il iau pe Edu in locuri aglomerate ca e plin de viroze,peste tot,toata lumea muceste si tuseste.
cred ca ii iau si stam in masina cu randul cu el.
voi ati fost prin mall-uri si supermarket-uri cu ei zilele astea ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, ia uite ce am gasit www.napati.ro/produse/ingrijire/Dezinfectant_de_maini_special_pentru_mami_si_bebelus,_50_ml,_90--143--1.html" target="_blank">aici si www.napati.ro/produse/ingrijire/Dezinfectant_jucarii,_500_ml,_90--3--1.html" target="_blank">aici.
Si www.napati.ro/produse/ingrijire/Produs_de_curatat_baia,_500_ml,_90--8--1.html" target="_blank">asta pentru LORI!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. am citit (eu asa fac, citesc apoi scriu) In sfarsit o buna dim-de vreo 3 zile si 2 nopti a fost fff agitat piticul meu. nu stiu ce-a avut. azi noapte am dormit si papat bine. acu doarme iar.
Ziki - eu am luat pastile cativa ani, apoi am trecut pe prez (pe sot nu-l deranjeaza si nici pe mine). sora-mea foloseste steriletul de ani de zile (de argint) si e super multumita.asta vezi daca tolereaza organismul. alte metode-pauza, habar n-am.Aici exista injectie si un fel de plasture de-l pui pe brat.
Am fumat si eu dar, ca o minune, cand am aflat ca-s gravida , gata-zero absolut si fara pofte.Parintii mei fumau si tin minte ca nu-mi placea cum imi miroseau hainele si parul si toata casa.
mamici bolnave si puiuti sa se faca bine repejor.
LP-eu ii dau lapte gata preparat, la cutiute de 200ml. Semper se numeste si-i bun tare bun(mie imi place). NAN mi-a parut ca pute nashpa.
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Nu mai stiu...A! suzeta-nu-i place. sa vedeti ce fete face daca i-o dau... Pumnii sunt buni acum
Oare sa ies cu el in centru comercial? Noi inca n-am facut vaccinul. Aici se face la 3 luni.
Pupaceli si o sambata placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

PROTECTIS ii dau si eu. 5 picaturi direct in gurita. Cateodata il mai scuipa partial, dar de cele mai multe ori il accepta.

SUZETA mi-au dat lacrimile prima data cand am folosit-o, pentru ca mi-am spus "ia uite cum pacalesc copilu", dar de atunci m-a ajutat in muuuulte cazuri. La colicii medii este foarte buna. O calmeaza. La colicii mici nu e nevoie de ea, la colicii mari o scuipa ca vrea sa-si spuna necazul cu voce tare . Chiar si fara colici nu o accepta tot timpul, o folosesc in functie de cheful ei. Decat mainile, prefer suzeta, ea nu intotdeauna .

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput