Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Mesaj de la Lauriciu:

Azi la 9:25 s-a nascut Sebastian Andrei prin cezariana si are 4100 gr.

Felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul sa creasca mare si sanatos. Bun venit pe lume bebe Sebastian Andrei!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Felicitari mamico! Sa iti traiasca bebelusul grasunel, sa fie sanatos, iat tie iti doresc refacere rapida si mult laptic!

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Wow, 4100 g!!! Ce bebe bun de smotocit!

Felicitari lauriciu!!!
Bine ai venit bebe Sebastian Andrei!!!
Sa fiti sanatosi amandoi!

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 6 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bravo lauriciu. bine ai venit bebe Sebastian. mami, refacere usoara si mult laptic

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

merg si eu sa dorm putin langa bebelina. apoi sa fac baie, sa mai spal ceva....

madutza incearca sa dormi si tu ziua, este asa bine si foarte important sa te odihnesti mult doar stii. cand dorm amandoi copii dormi si tu cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat demult pe aici Ma iertati?
Nu mai am rabdare sa stau nici la calc, nici la tv, nici pe canapea.
Ma invart toata ziua prin casa: iau un lucru, il pun dintr-o parte in alta, iar il mut si tot asa.

In ultimele zile m-a apucat frenezia cumparaturilor. Am luat cam tot ce aveam eu pe lista, am spalat si calcat toate hainutele. Le mai am de pus in geanta, dar parca am emotii sa fac asta...

Maine imi aduce soacra 2 femei care sa-mi faca curatenie generala in casa. Tot ea a zis ca face si niste sarmale sa mancam maine, eu ar fi trebuit sa fac o ciorba, dar azi nu am putut face nimic. Sunt ca o leguma.

Ieri am fost la farmacie sa iau gel dus bebe si ulei masaj. Eram hotarata pe Sanosan, dar tipa din farmacia Dona mi-a vorbit de produsele SebaMed Baby si m-a convins. Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca eu nu am auzit pe la voi de produsele astea, iar preturile sunt similare cu Klorane. Stiti ceva de produsele SebaMed Baby? Parca imi pare rau ca nu am luat Klorane... ce sa-i faci, neuroni de gravida... cat de usor m-a convins...

Maine este Sf. Mucenita Daria. Numele pe care il voi pune fetitei mele

36+

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Felicitari Lauriciu , sa-ti traiasca bebele sa creasca mare, sanatos si sa ai laptic!

Strumphi, bravo, eu chiar am crezut ca nasti, deci ne pacaleste printesa ta pe toate . Am fost in oras, chiar ca-s tare plimbareata, am pentru fiecare zi cate un program - dar si cand ma vor apuca si pe mine contractiile ... Am fost si la niste cumparaturi in Carrefour si am luat in fine si eu Pampers (din ala UltraSensitive alb, marimea 2 (3-6 kg) ca marimea 1 mi s-a parut prea mic; am luat si servetele umede tot Pampers, si am avut surpriza sa primesc cadou de la Pampers un saculet de dormit tip ursulet asa de dulce... Am gasit si saltelute din alea Happy de infasat, am luat doar un pachet sa vad daca mi-s necesare (are 5 bucati parca).

Am vazut poze minunate cu bebei (Yasmi, Medeea, Andreea, Deea, Anaxena, Spiridusha, MadutzaBra), si mai asteptam cu nerabdare noutati in materie de poze de la Ina, Iony, Roxy, AlinaN, Rhynna, Felicitas, Bulina, Viss.
Despre Monas mai stie cineva ceva?

Pupaturi, ma duc sa mananc si eu ceva de pranz, diseara vreau sa fac ficatei, mi-e o pofta!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor cum ati procedat cu obtinerea negatiei ca eu am nascut intr-un sector si stau in altul? ALocatia ati cerut sa vi se vireze pe card??? Care sunt procedurile? Daca aveti timp va rog sa imi raspundeti. Multumesc anticipat.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki asa mult doarme a ta noaptea? a mea doarme cam 4 ore noaptea. si a inceput sa aiba tot mai des crampe. oare navalesc colicii? oooo...n-as vrea, macar sa ramana crampele astea asa mai mici.

happiness multe lunite inainte Mariei

bebelina mea este cuminte, doarme in patut, vrea in brate doar cand ii este foame apoi adoarme in patut singura, nu trebuie s-o legan. si o mai tin in brate cand are crampe ca asa mila mi-e de ea.

da, roxy..si eu ma mir

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, am uitat sa-ti spun, ce maricel e bb! totusi...stii cu masuratorile astea..sigur va fi maricica Ioana, ca voi sunteti inalti...cred totusi ca e mai mult lunga si ecograful estimeaza o greutate fct de asta...Sunt tare curioasa cum va fi...
Lauriciuuuu, felicitari, ce grasunel!!!!!!Sa va refaceti rapid!
Strumpfiii, te tii de pozne...am crezut ca gata....baietii sunt la gradi pana pe la 3.30...ori ii iau eu ori fratele meu.El mi-i si duce dimineata...Mai ar fi o sapt-doua asa mai dificile, apoi ma descurc eu singura...
Millie, felicitari pt stabilirea datei!
Madutza, tu ai copii nascuti in aceiasi ani cu ai mei 2004, 2008, 2001difera lunile insa.
Lavi, ce seamana puiul cu tine! Ai 2 comori, sa-ti traiasca!
Roxy, sper in 2 sapt sa fie si la mine vindecat, voi aveti luna aproape de la nastere...Tot aproape de fund sunt si la mine nodurile alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello fetele!

nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata . Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau . Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etc
Exista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm..
Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi...

..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut , deci pauza abdomene o perioada ..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.

Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10.
SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

madutza, si eu am aceeasi problema..dimineata si ziua sanii sunt plini, uneori mananca doar dintr-un san..iar seara trage de ei si nu mai e nimic evident..doar ca pana acum am rezistat, si intr-un final adoarme si ea..si eu ma tot gandesc ca nu-i ajunge..la mine problema a aparut ca ea seara sta mai mutle ore treaza si tot suge fara sa mai respecte programul..si dupa baita normal ca n-au trecut 2 h sa se stranga si la mine ceva laptic si o pacalesc asa cu ce mai curge..dar ea e nemultumita ca mai maraie si arunca sanul si mai si plange..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput