Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza am nascut la maternitate in Brasov.

bb_yasmi ce dulci sunt comorile tale. tare dragalas este lucas bine, si iasmi dar stii cum este, acum ne concentram pe cei mici

strumphitza si cand ai de gand sa faci bagajul? inainte cu 5 minute sa nasti?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna... ziua de-acum. Citesc de dimineata, dar sa facut pranz intr timp.
N-am prea multe de zis, doar ca astept cu nerabdare ziua de joi (ne vedem joi... ) si ca sunt nervoasa ca inca n-am patut. Ma tot amana astia de doua saptamani. Tare mi-e ca o sa-l culc pe bebe in landou

Voiam sa va zic de produsele Lansinoh, de care eu acum aud prima data, ca sunt de comandat pe net. Eu acum mi-am luat un pachet din Carrefour, de la Bella, ca erau singurele pe acolo si prin alte magazine n-am prea umblat, dar cand se termina o sa fa si eu o comanda, daca ziceti ca-s asa bune. Acum... sa vad daca am nevoie.

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 7 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza azi am mancat tot omleta, ca tot mi s-a pus pata pe ea, de data asta din 2 oua ca unul nu-mi ajungea nici pe-o masea cu ceapa verde si muschiulet, un iaurt si sfecla rosie. apoi un ceai de lactatie, normal cu paine cu unt si dulceata.
am vrut si cartofi prajiti dar n-aveam chef sa-i fac.
si acum am mancat 2 batoane de cereale cu cioco alba.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Nu ma lasa cu link. Dar, daca dati pe google lansinoh, e a treia pagina.

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 6 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura

O saptamana ?? aoleoo... nu-mi vine sa cred as iesi la o plimbare dar tare mi-e teama ca diseara iar am spectacol daca o plimb si azi cativa km pe jos

Stefana, joi e marea intalnire ce frumos... stii o data, eu nu ..eu stau ca pe jar, sa imi tremure chilotii pe fund e mai fun asa , nu ? De ce nu suni s afaci scandal la astia de ai dat comanda? Anuleaza comanda daca nu ai dat avans si du-te si ia patut din alta parte ... eu cum sunt intr-o doaga asa as face

Roxy, bun ce ai papat tu acolo, ia sa bag si eu o omleta buna si dupa sa fac totusi bagajul de spital nu ? Pentru mine cam stiu ce sa pun in geanta, dar pentru bebe sunt in dubii, dar ma lamuresc eu pe parcurs

Ne auzim mai tarziu, o zi buna si cu soare va doresc

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

da strumphy. nu mere fara galerie:)
mi-am schimbat si eu semnatura dar..nu mai stiam ce sa scriu asa ca..... la amr e incert
ma duc sa termin ciorba si ma culc...ca nu mai pot!!!!!!

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello fetele!

nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata . Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau . Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etc
Exista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm..
Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi...

..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut , deci pauza abdomene o perioada ..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.

Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10.
SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Mesaj de la Lauriciu:

Azi la 9:25 s-a nascut Sebastian Andrei prin cezariana si are 4100 gr.

Felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul sa creasca mare si sanatos. Bun venit pe lume bebe Sebastian Andrei!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello fetele!

nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata . Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau . Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etc
Exista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm..
Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi...

..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut , deci pauza abdomene o perioada ..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.

Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10.
SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi.

Povestea nasterii

Poze

\
Aceeasi probl o am si eu, bebe e prea obosit dupa baita sa suga, asa ca ma mulg si ii dau sa pape asa.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mi-am schimbat si eu semnatura
Stefana, joi e marea intalnire ce frumos... stii o data, eu nu ..eu stau ca pe jar, sa imi tremure chilotii pe fund e mai fun asa , nu ? De ce nu suni s afaci scandal la astia de ai dat comanda? Anuleaza comanda daca nu ai dat avans si du-te si ia patut din alta parte ... eu cum sunt intr-o doaga asa as face

Strumphy, eu te astept pana joi, zi-i asta la bebe. Eu asa-i repet in fiecare zi de 3 saptamani ncoace. Ii spun exact cat tb sa mai stea. Si vad ca e ascultator

Astora cu patutul le-am facut scandal saptamana trecuta, cand mi-au zis ca nu mai au material din care voiam eu. Ok, am schimbat si aveau termen pana la sfarsitul saptamanii asteia. Acum am sunat si a ramas ca ma suna ei minapoi dupa ce vorbesc la productie, sa vada ce se intampla. Daca nu e gata, iti dai seama ca-i trimit... in quel paese si anulez comanda. Problema e ca e cel mai ieftin patut pe care l-am gasit cu caracteristicile pe care le vrem noi. In rest sunt cam dublu. Si in oras la noi sunt fff putine pe piata, si proaste, si scumpe. Cred ca n-am vazut nici macar unul (din cele 10 existente ) care sa-mi placa. Si pe net daca fac comanda tot dureaza 10-15 zile.

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 6 zile!!!!

Mergi la inceput