Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
madutza am nascut la maternitate in Brasov. 

bb_yasmi ce dulci sunt comorile tale. tare dragalas este lucas
bine, si iasmi dar stii cum este, acum ne concentram pe cei mici![]()

strumphitza si cand ai de gand sa faci bagajul? inainte cu 5 minute sa nasti?![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Stefana spune:
Buna... ziua de-acum. Citesc de dimineata, dar sa facut pranz intr timp.
N-am prea multe de zis, doar ca astept cu nerabdare ziua de joi (ne vedem joi...
) si ca sunt nervoasa ca inca n-am patut. Ma tot amana astia de doua saptamani. Tare mi-e ca o sa-l culc pe bebe in landou 
Voiam sa va zic de produsele Lansinoh, de care eu acum aud prima data, ca sunt de comandat pe net. Eu acum mi-am luat un pachet din Carrefour, de la Bella, ca erau singurele pe acolo si prin alte magazine n-am prea umblat, dar cand se termina o sa fa si eu o comanda, daca ziceti ca-s asa bune. Acum... sa vad daca am nevoie.
Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 7 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
roxy_s spune:
strumphitza azi am mancat tot omleta, ca tot mi s-a pus pata pe ea, de data asta din 2 oua ca unul nu-mi ajungea nici pe-o masea![]()
cu ceapa verde si muschiulet, un iaurt si sfecla rosie. apoi un ceai de lactatie, normal![]()
cu paine cu unt si dulceata.
am vrut si cartofi prajiti dar n-aveam chef sa-i fac.
si acum am mancat 2 batoane de cereale cu cioco alba.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Stefana spune:
Nu ma lasa cu link. Dar, daca dati pe google lansinoh, e a treia pagina.
Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 6 zile!!!!
strumphitza spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura
O saptamana ??
aoleoo... nu-mi vine sa cred
as iesi la o plimbare dar tare mi-e teama ca diseara iar am spectacol daca o plimb si azi cativa km pe jos
Stefana, joi e marea intalnire
ce frumos... stii o data, eu nu ..eu stau ca pe jar, sa imi tremure chilotii pe fund
e mai fun asa , nu ?
De ce nu suni s afaci scandal la astia de ai dat comanda? Anuleaza comanda daca nu ai dat avans si du-te si ia patut din alta parte ... eu cum sunt intr-o doaga asa as face ![]()

Roxy, bun ce ai papat tu acolo, ia sa bag si eu o omleta buna 
si dupa sa fac totusi bagajul de spital nu ? Pentru mine cam stiu ce sa pun in geanta, dar pentru bebe sunt in dubii, dar ma lamuresc eu pe parcurs 
Ne auzim mai tarziu, o zi buna si cu soare va doresc ![]()
![]()

_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 1 saptamana
antguess spune:
da strumphy. nu mere fara galerie:)
mi-am schimbat si eu semnatura dar..nu mai stiam ce sa scriu asa ca..... la amr e incert
ma duc sa termin ciorba si ma culc...ca nu mai pot!!!!!!
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
madutza_bra spune:
hello fetele!
nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata
. Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau
. Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etc
Exista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm..
Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi... 
..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut
, deci pauza abdomene o perioada
..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.
Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10.
SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Mesaj de la Lauriciu:
Azi la 9:25 s-a nascut Sebastian Andrei prin cezariana si are 4100 gr.
Felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul sa creasca mare si sanatos. Bun venit pe lume bebe Sebastian Andrei!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra hello fetele! nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata . Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau . Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etcExista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm.. Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi... ![]() ..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut , deci pauza abdomene o perioada ..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10. SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Aceeasi probl o am si eu, bebe e prea obosit dupa baita sa suga, asa ca ma mulg si ii dau sa pape asa.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Mi-am schimbat si eu semnatura Stefana, joi e marea intalnire ce frumos... stii o data, eu nu ..eu stau ca pe jar, sa imi tremure chilotii pe fund De ce nu suni s afaci scandal la astia de ai dat comanda? Anuleaza comanda daca nu ai dat avans si du-te si ia patut din alta parte ... eu cum sunt intr-o doaga asa as face ![]() |
Strumphy, eu te astept pana joi, zi-i asta la bebe. Eu asa-i repet in fiecare zi de 3 saptamani ncoace. Ii spun exact cat tb sa mai stea. Si vad ca e ascultator
Astora cu patutul le-am facut scandal saptamana trecuta, cand mi-au zis ca nu mai au material din care voiam eu. Ok, am schimbat si aveau termen pana la sfarsitul saptamanii asteia. Acum am sunat si a ramas ca ma suna ei minapoi dupa ce vorbesc la productie, sa vada ce se intampla. Daca nu e gata, iti dai seama ca-i trimit... in quel paese

Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 6 zile!!!!