Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Bravo lauriciu!!! Ce grasunel ai ascuns tu acolo mai mami, sa fie sanatos si sa va umple vietile de bucurii si fericire !!!

Eu am pus sa imi fac cartofi taranesti sa pap cu ou, muraturi si mamaliguta Or fi astea poftele de dinainte de nascare ?

Ma gandeam ca ies la o plimbarica pe afara in cartier dupa ce pap dar s-a pus ep o ploaie de aia mocaneasca..ppff... numa buna vremea de stat in casa si numarat paralele sau facut bagajul in cazul meu Mi-am gasit foicica pe care am notat la cursul prenatal de la spital ce imi trebuie pentru bebe, deci nu imi trebuie multe : pijamalute 2 , scutecele , nu imi spun cate, eu o sa iau cam 15 , ca nu cred ca stau mai mult de 2 zile in spital, max 2 zile, in general daca totul e ok, se sta de la 6 ore la 24 ore , body-uri 2-3 , prosopel si caciulita Am vazut aici la emisiunea aia cu bebei ca dupa ce ii scot si ii aspira si curata ii pun intr-un prosop mare si le pun caciulita , deci de asta imi trebuie mie prosop si caciulita Eu vreau sa mi-o dea pe piept imediat dupa ce iese, ca poti opta pentru ca sa ti-o dea asa imediat sau dupa ce o curata eu o sa vreau sa o pup imediat dupa ce iese si dupa aia sa ii taie cordonul si sa o curete

Ma duc inapoi la bucatarie la tigaile mele, revin dupa ce fac bagajul V-am innebunit cu valiza mea, iertare

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Mesaj de la Lauriciu:

Azi la 9:25 s-a nascut Sebastian Andrei prin cezariana si are 4100 gr.

Felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul sa creasca mare si sanatos. Bun venit pe lume bebe Sebastian Andrei!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

felicitari, sa fie sanatos si refacere rapida mami ce voinic ai ascuns tu acolo

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreac, tin minte de la vlad ca negatia o obtii de la s1 unde ai nascut, de unde ridici si certificatul de nastere..si iti trebuie la s6 unde depui actele pentru alocatie..asta daca nu s-a schimbat nimic intre timp..
bine ca mi-ai adus aminte ca si eu trebuie sa cer..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:

Mesaj de la Lauriciu:

Azi la 9:25 s-a nascut Sebastian Andrei prin cezariana si are 4100 gr.

Felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul sa creasca mare si sanatos. Bun venit pe lume bebe Sebastian Andrei!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Felicitari Lauriciu!!! sa-ti traiasca grasunul, mult laptic si refacere usoara!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

hello fetele!

nu mai stiu ce am citit ca suunt cam suparata . Seara la culcare nu am destul lapte bt bebita, doar la masa aia..De vre-o sapt in fiecare seara dupa baita suge ce suge si apoi incepe sa planga, rau . Asa am patit si la Cristi pt masa de seara tb sa ma mulg si sa-i dau laptele meu din biberon pt ca el era prea obosit sa mai munceasca sa traga, sanul nu era prea plin..etc
Exista vre-o metoda sa maresc productia la ora aia? Probabil ca sunt prea obosita atunci ca sa mai fac mult lapte, dar nici nu am cum sa dorm..
Mi-e groaza ca va trebui sa ma mulg iar zilnic luni intregi...

..si mai am o pb, dupa abdomenele facute acum 2 zile, s-a cam umflat burta, s-a intarit si m-a durut , deci pauza abdomene o perioada ..si atunci cand le-am facut nu m-a durut nimic, chiar m-am simtit f bine.

Intreba cineva de banuti schimbati eu zic ca mai bine mai multe hartii de 5 lei, decat de 10.
SI mai intreba cineva de somnul bebelusilor. A mea noaptea dorme la ea in pat, iar ziua ori in tarc (dar mai rar) ori in leaganul care il am in poze. A fost o investitie f buna, il avem de la Cristi.

Povestea nasterii

Poze

Eu de fiecare data cand am alaptat spre seara ramaneam fara lapte..la fel si acumpoate pt ca suge mai mult ziua, nu stiu de ce...
Imi pare rau de burta ca s-a umflat...ooof, mai asteapta un pic, si dorinta mea de a face ceva sa-mi revin e mare, dar nu prea stiu ce sa fac momentan..Mi-e si sa nu pierd laptele daca nu mai mananc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor cum ati procedat cu obtinerea negatiei ca eu am nascut intr-un sector si stau in altul? ALocatia ati cerut sa vi se vireze pe card??? Care sunt procedurile? Daca aveti timp va rog sa imi raspundeti. Multumesc anticipat.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

sotul mi-a spus ca nu mai trebuie negatia...a intrebat el...cat depsre alocatie, voi cere sa mi-i dea pe card...inca n-am depus actele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph, baga tare la bagaj si lasa plimbarea . parca vad ca ti se face de nascut si tu te imparti intre forum si bagaj

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna fetele!

Lauriciu Felicitari din suflet!!!

ally, strumphy si nu numai.... multumesc pentru ginduri

simonacip da, este maricica. O fi si eroare de 15% plus/minus, dar tot maricica este. Am temeri, recunosc

Ieri ma intreba dr ce stare de spirit am, ...ma incuraja ca va fi bine... ca nu va permite nici un act de eroism nici din partea mea nici a lui, ...adica nu va pune mina pe forceps...si pe mine ma va tine sub observatie in permanenta...merge..bun, nu ...imediat cezariana.
Acum astept... am colul scurt, moale, ...am inceput plimbari lungute zi de zi... sa vedem. Ma bucur ca am trecut totusi de perioada critica, aveam temeri sa nu nasc prematur...presiunea este si era prea mare...

mandreac cum ai fost tratata la spital? costuri?
mi-a aratat ieri dr sectia..sala de nasteri, de travaliu, de monitorizare, de alaptat, garsonierile, rezervele..toate conditiile. Am vazut si o mamica in sala de nasterii in momentul facerii...ufffff asa..o clipita. Dr. credea ca e sala libera, si noi ne-am bagat nasul...a inchis usa repejor...
Incerca sa-mi ridice moralul, a reusit...imi este teama sa nu-l dezamagesc eu... pe cit sunt de lunguta.

bb_yasmidulci copii ai,... micuta yasmi m-a topit ... de ce era mofturoasa? cu ce-ai suparat-o?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lauriciu, ce bebe dolofan! Felicitari mami! Sa fiti sanatosi si fericiti! Te asteptam cu detalii!

Mandreeac, pt rampa de la bloc sigur, sigur trebuia autorizatie de la primarie. Eu stiu pe cineva care a facut fara, tot pt carut si la nici 3 sapt s-a trezit cu aia de la primarie pe cap

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

of, deci nu sunt singura care are pb cu lapticul seara...ce facem fetelor?
Sunt sigura ca daca ar manca mai bine seara ar dormi si mai mult noaptea. Azi am sa ma mulg sa vad cum se comporta fata diseara. Eu as vrea sa gasesc o solutie sa nu tb sa ma mulg zilnic. Din cauza asta am si intarcat la Cristi la 6 luni. Abia asteptam sa inceapa diversificarea sa-l vad ca mananca binisor si sa scap de pompa aia. Acum o iau de la capat.
Am sa vb si cu pediatra sa vedem ce zice..cu toate ca e am-a sfatiut sa ma mulg la Cristi, ca plangea rau seara si abia il linisteam. Luni vine in vizita sa vada fata. Si are asta mica o gura mare de ies de la ea cu dureri cap seara.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput