MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, super-mega-extra-fantastic . Chiar voiam sa iti zic ca se vede si in poza de pe facebook ca ai slabit, adica se vede la fata.

Azi am mancat putin dar de faza 3 . Dar nu mai imi sta gandul decat la Pariiiiiiiiis

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

PUISORUL distractie placuta la Paris...ce fain de tine...asa as vrea si eu...

Eu tot combinata nordica o tin, imi este foarte bine cu ea, nu stiu daca am mai dat jos, dar eu ma simt minunat

Astazi am avut zi de vitamine, la care am adaugat eu, de la mine putere, ceva proteine (putina telemea), ca altfel nu prea rezist doar cu fructe si 2 frunze de salata .

Maine am zi de proteine, sa vad ce reusesc sa fac mai usor...friptura de curcan sau ostropel de pui.

O seara faina in continuare!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha si eu te pup si sunt mandra de tine ... cum e ??? ce face burtika ???

brandusik o sa fie bine :)

puisorule distractie la Paris .... pe fb am pus poza in bluza rosie facuta saptamana asta, la aia te referi nu ???? pupici

child dar cine te pune sa mananci doua mere si salata doar :) as muri imediat sa mananc ca si tine ... mananci 3 mese si 2 gustari ????

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Burtica e bine si creste cu consecventa. Azidimineata aveam 65 de kg
Child, cum vine aia "combinatia nordica"? n-am fost pe faza...
Ahhh, ce vreau si eu la Pariiiiiis!!!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

lasa ninha creste bebelu de ce esti suparata?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Burtica e bine si creste cu consecventa. Azidimineata aveam 65 de kg
Child, cum vine aia "combinatia nordica"? n-am fost pe faza...
Ahhh, ce vreau si eu la Pariiiiiis!!!

Ninha, mami lu' Mirci

Asa i-am zis eu la combinatia dietelor pe care le-am adoptat - combinata nordica (dieta monti cu dieta rina)

ANDANII ziua de vitamine presupune ca toata ziua sa mananc fructe si legume crude, fara nici o restrictie de cantitate, cand imi e foame mananc.
Insa organismul meu inca nu e invatat sa manance doar cruditati, asa ca, in ziua respectiva, mai adaug la salata de legume si putina proteina (in general ceva branza)

Astazi sunt la ziua de amidonuri, asa ca, in afara de fructele de dmineata, am mancat o salata cu multe legume si naut la cuptor.
Acum savurez un ceai verde, iar la cina o sa fac brocoli, vinete si dovlecei la cuptor cu mujdei de usturoi.

Un WE placut sa aveti!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimi!
Uite ce am gasit: http://www.supereva.ro/info.asp?id=2965 Poate merita citit.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

ninha interesanta lista..dar total nemonti...exemplu "mango" are calorii negativepe cand monti spune ca are IG-ul 45 sau 50nu mai tin minte

azi o sa fac briosele puisorului sa vedem ce-o iesi..nush daca la rosii uscate se referea la cele in borcan uscate si puse in apa sau ulei ca numai asa am gasit...sper sa nu se strice reteta

Mergi la inceput

gata am prestat briosele...nush cum or iesi..si nici nush cat sa le las ca nu cred ca taratea se manifesta la fel ca faina obisnuita....da oi vedea(nush nici cata tarate am pus ...am facut din ochi toata treaba ca nu am cantar de bucatarie si la fatarate chiar nu ai cum cantari tinand in mana ca asta e si usoara si e si multe...acu sa vedem ce-o iesi)

revin cu detalii

Mergi la inceput

bune de pus pe rana..pot sa spun ca am mai adaugat ceva pe langa reteta...avem neste bacon in frigi...vreo 50g si le-am pus + neste condimente nush exact ce e acolo da e cu paprik si alte chestii...deci e si condimentat...per total..imi place

Mergi la inceput