MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

nu's cum va laudati voi da la mine e pe linie

puisoaro cu fu Parisu?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

si io-s tot cu colivia dupa mine ...nu mai am rabdare vreau si io din nou in jos

Mergi la inceput

mayaaaaaaaa unde umbli??? ce mai faci? ce mai mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu stagnez sapt. asta.

Am fost racita sapt trecuta si cu mandra mica la fel, si n-am mai fost asa atenta la ce-am mancat.
Principalul e ca acum suntem ok amandoua.

Si joia trecuta am avut rezultatele de la analize, si dupa 15 luni de Monti, totul e ok, mi s-a reglat si tiroida, nici anemica nu sunt, nici colesterol nu am.

Meniul de azi:
md: 1 juma covrig integral cu dulceata Monti + cafea ;
gustare: nuci
pranz: brocoli cu pulpe de pui + 2 patratele cioco neagra;
gustare: iaurt 0%
cina: supa de pui mai mult zeama + carne pui + pepene rosu.

O sapt. buna,

Mergi la inceput

cristina bravo....asta da rezultat chiar daca cu stagnare la kg...cred ca mai importanta e sanatatea per total .S-o tii tot asha!!!

Mergi la inceput

ashea sa inteleg ca forumu e oficial inchis(vb asta vazand gramada de activitate din ultima vreme )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bonjour madame!

Am revenit din cea mai frumoasa excursie din viata mea . E drept ca si experienta mea e limitata dar deocamdata e orasul cel mai frumos si romantic pe care l-am vazut. Totul a fost la superlativ singurul regret e ca timpul a fost prea scurt. Data viitoare ne vom rezerva macar o saptamana. Am vazut cam tot ce era important dar intr-o fuga continua :(. Cand am un pic de timp pun poze pe facebook.

De mancat am mancat prost pt ca era foarte scumpa mancarea si noi aveam buget limitat. Mai mult am vizitat McD, KFC, mancare chinezeasca. Am mancat si la un restaurant ca am vrut sa incerc supa de ceapa dar nu mi-a placut.

Sper sa imi revin cat de repede ca e de rau cu kg

Vali, hai mai zi ceva

Cristina, bravo pt analizele bune. Si noi le-am facut cam de-o luna si a iesit totul perfect.

Brandu, o ca tii topicul alive. Ma bucur ca ti-au placut briosele. Mie imi plac ca te saturi rapid, 3 briose si un kefir si gata pranzul.

Aici e o vreme de sa nu scoti nici catelul din casa. Dar asta este, ma indrept cu "drag" spre servici.

Mai vin

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Puishorule, ma bucur tare mult ca ti-a priit excursia la Paris! abia astept sa il vad si eu!(nu stiu cand, sunt atatea de vazut!)
Ai idee unde as putea sa gasesc forme de briose?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

puisoaro asteptam pozele

cat despre topic...se pare ca lumea o abandonat de tot monti...nush ce pot sa mai tin alive..stii e ca la un bolnav la aparate..la un moment dat pana si familia intelege ca e bine sa fie deconectat de la aparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Nu te mai stresa, Brindusik. las ca-si revin ele o data cu vremea. pe ploaia asta iti vine sa te inchizi in debara si sa devorezi toate resursele de hrana!
Sa vezi cand iese soarele cum scoate toate lumea capusorul din plapumica si se apuca de diete, aerobic, cate si mai cate...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput