MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Am uitat, azi am facut o salata faina cu spanac, linte, nuci si piept de pui. foarte buna si foarte monti, nu? parca lintea era permisa cu carne. sper ca nu ma insel, ca altfel am dat-o in bara... da, se pare ca au IG maxim 30

nu stie nimeni de unde pot sa cumpar forme de briose? nu gasesc niciunde.

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Puisorule, sa-ti fie de bine Parisul.Este si in planurile mele, dupa ce-o sa treaca crizaVreau si eu poze, n-am cont pe feisbuci, nu folosesc, asa ca pliiiz, indruma-ma altundeva unde le ai puse!
Felicitari fetelor care ati slabit!Eu mai am un pic si ajung la greutatea de acum 2 ani cred, va zic io cand o ating!
Succesuri maxime tuturor!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Puisor, ma bucur ca ti-a placut Parisul.
Si noi /toata fsmilia suntem indragostiti de Paris.

Ninha, suna tare bine salata ta. Ar fi pacat sa nu fie Monti
De 2 zile si eu mananc o salata cu salata verde, cibulette (un fel d ceapa verde care nu ustura) , feta, rosii, castraveti, pulpe de pui. Si miroase bine, colegii mei au remarcat-o.

Brandusik, scriem, totul e sa avem ce.

Intr-o sapt. vine Pastele.
Sa scrieti ce gatiti, sa ma inspir si eu.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha ma speriasem ca citisem prima oara "faina"..si eram ..acu ca m-am linistit suna bine

io am mancat la prinz o briosa si legume in tigaie(erau mexicane)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

ninha ma speriasem ca citisem prima oara "faina"..si eram ..acu ca m-am linistit suna bine

No, banatenii astia!!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

no ..ca si eu folosesc cuvantu "fain" da eram in trecere rapida pe topic si nu eram atenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata , va pupacesc

Puisorule ma bucur ca ti-a prins bine vacanta , si eu as merge , cred ca-i minunat

Vali ma bucur mult pentru mobilizare, abia astept sa ne spui rezultatul, cand consideri tu ca este multumitor
mai trece criza ?????

Ninha pup mamica cu burtik

Brandusik multumesc mult pentru perseverenta cu care scrii inca aici si resuscitezi spiritele

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Buna dimineata , va pupacesc

Puisorule ma bucur ca ti-a prins bine vacanta , si eu as merge , cred ca-i minunat

Vali ma bucur mult pentru mobilizare, abia astept sa ne spui rezultatul, cand consideri tu ca este multumitor
mai trece criza ?????

Ninha pup mamica cu burtik

Brandusik multumesc mult pentru perseverenta cu care scrii inca aici si resuscitezi spiritele

andanii

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

andani ..fac asta din placere..imi sunteti toate dragi si nu as vrea sa se inchida taraba de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

hello, hello!
n-am uitat de voi, dar am avut fetita bolnavioara, am hot. sa o retragem de la gradi, am stat eu in medical acasa cu ea, apoi am inceput sa cautam bona, etc. Acum totul e in regula, de luni ma intorc la serv si o sa va scriu mai des.
am mai facut niste abateri din cand in cand, dar cantarul se misca totusi in sensul care trebuie Raportez 72.5 kg brindusik, te rog sa ma treci si pe mine pe prima pag cu noua greutate
din pacate m-am cam tras la fata si toata lumea zice ca n-ar trebui sa mai slabesc , dar eu nu ma simt inca fff bine in pielea mea (doar bine)
si pe curand!!!

Mergi la inceput