MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0
Raspunsuri - Pagina 13
puisorul spune:
Brandu, nu cred ca iasa bine cu rosii normale. Ca sunt prea "umede" si cred ca inmoaie compozitia :(. Mai bine intri intr-un market si poate ai noroc.Plus gustul va fi mult diferit, nu mai este mediteranean
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
brandusik in sfarsit ai schimbat prefixul .... doamne ajuta , sa nu mai vezi 7 pe cantar niciodata ca prima cifra ;)
cge felicitari , imediat ajungi la targhet nu? pupici
puisorule drum bun si distractie faina la Paris :)
maya pana la 65 ai vrea ??? nu ar mai fi mult, dar pentru ultimele kilograme tebe multa mobilizare si cred ca putin schimbat ceva, nu stiu , zic si eu, da oricum esti bine de tot , si cat a fost bagajul de care te-ai scapat .... hoooo hoooo imens ... e bine si ca te mentii, e un lucru mare sa stii :) te pup si te felicit din tot sufletul pentru mentinere ;)
andanii
cge spune:
Multumesc de felicitari.
Asa sa fie cum ziceti voi, sa ajung repede la target.
Maya, si eu zic ca e bine ca te mentii.
Si o sa incerc sa mananc Monti cat mai mult timp.
Ca si mentinerea e o mare "arta".
O zi buna,
brindusik spune:
puisoaro asta cu mersu in market e mai greu zilele astea..poate in vichend
andani io sper sa nu se schimbe cand merg acasa la mama
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Brandusik pai fa asa ... pana mergi la mama ta slabeste suficient cat daca pui ceva sa ai unde si sa nu depasesti 7 le ;)
cge doamne ajuta :)
andanii
maya_m spune:
multumesc fetelor de incurajari ..intradevar, mult a fost putin mai este dar parca e din ce in ce mai greu...musai sa scot vointa de la naftalina
brindusik spune:
andani nici macar io nu pot face minuniu ..pe 16 ma intorc in Ro
maya mey..te simti bine cum esti?vrei mai putin?io merg pe principiul ca kg care trebe sa le ai is kg la care te simti bine in pielea ta nu -10 nu -20 fata de inaltime.is lucruri mai importante in viata decat un anumit nr de kg pe care femeile viseaza sa il aiba niciodata facand din target o chestie reala
andanii spune:
maya ne mai pui niste pozici si noua ????? hai ca esti bine de tot deja .... oricum mult a fost ... fa si tu before after sa vezi diferenta ...
vedeti ca va pun niste poze before after , pozele in bluza rosie sunt de saptamana asta (luni mai exact) si pozele facute in bluza albastra sunt din iunie 2007 la maximul meu de kg ... sa nu va speriati, va rog
brandusik las ca le dovedesti tu , cu ambitie si perseverenta ... te pup
andanii
brindusik spune:
da chiar asa montignacelor puneti poze..mai ales cele noi..vrem sa va cunoastem: julie, dorsilla, child, blueiris si cu tine valentina vrem sa va cunoastem si noi
pozicile se pun pe www.4shared.com detalii pe PM
andani super tare montaju de poze
ninha spune:
Bravo, Andanii!!!! sunt mandra de tine
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.