MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

io ce sa zic...ma mentin cu succes ...cred ca pana aici mi-a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Bravo, Brindusik!!!
Puisorule, si eu vreau reteta de briose! imi plac rosiile uscate la nebunie!
Child, fara coaja, ca nici nu-mi place.
Despre meniu... nu prea am cu ce sa ma laud, am fost plecata in we in vizita si am mancat ce=am primit (absolut nemonti!), ca nah...
Dar sunt cuminte de azi, sper. In schimb am aflat ca Oradea e un oras tare fain, curat, civilizat si in plina dezvoltare, fiindca sunt multe companii straine acolo.

Haideti la povestit, ce-ati facut in we?

Meniul meu de pana acum?
MD1:paine cu magiun de topoloveni
MD2: cascaval de casa cu rosii + iaurt de casa + cateva nuci
(ce sa fac? m-a trezit bestiutza la ora 6!!!)
Ptr pranz o sa pregatesc niste ficatei cu salata de untisor.
Si cam atat, deocamdata.
Va pup si va astept la taclale

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya hai nu fi necajita...nici macar nu te-am ajuns

ninha mersi mersi...si eu is ca si tine la mine o masa e monti una e nemonti dar cred ca primavara imi face bine

in vichend am fost monti ..exceptand o inghetata..nush voi ce faceti dar eu mananc legume mexicane in tigaie fara numar(asta insemnand si cu porumb in ele)..pur si simplu is legumele care imi plac cel mai tare

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu raportez 57,5kg, deci -700g.

Noroc ca am fost Monti in timpul sapt. ca in weekend am mancat si nepermise.

Am mult de lucru si la job si acasa, dar e bine si asa, ca n-am timp sa mananc prea multe.

Puisor, cum mergeti la Paris: in formatie de 2 sau de 3 ?

O saptamana buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cge felicitari....mai ai un pic si ajungi la target

sper ca nu ne lasi dupa de capu nostru pe aci

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dis de dimineata.

Bravo Brandu,Bravo Cristina

Maya, lasa ma ca tu ai slabit cat noi toate la un loc . Era normal sa apara si stagnarea.

Si asta e reteta mea de briose cu faina jumi-juma integrala si tarate http://gastronomie.ele.ro/Briose_cu_branza_feta_si_rosii_uscate_--r1778.html. Sunt foarte bune cu kefir alaturi.

Sa aveti o zi frumoasa

Edit: cred ca trebuie sters punctul de la sfarsitul linkului ca sa mearga.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

:( nu merge, nu-mi deschide reteta...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Asta e? http://gastronomie.ele.ro/Briose_cu_branza_feta_si_rosii_uscate_--r1778.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha copiaza linku dat de puisor da fara punctu de la sfarsit si mere

puisoaro vezi sa nu ma deochi din cauza kg
-feta e aceeasi cu telemeaua?(aici asa ii spune greek feta)..si inca o intrebare..de unde iei tu rosii uscate

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Din Spania . Sigur gasesti si in supermarket, dar probabil sunt in ulei. Feta e greek feta, da. Poti pune si telemea sau orice branza sarata.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

coolse executa atunci azi..dar o sa pun rosii normale ..senchiu puisoaro

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput