MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0
Raspunsuri - Pagina 11
andanii spune:
va doresc zile libere placute....
puisorule sa ti fie de bine intalnirea si papanasul :) jumatatea defapt ;)
brandusik nuuuu , macar de as face curatenie :) sau da curatenia de kilograme in plus ;)
blueris te asteptam de dum ... serios da ????
child tort ???? monti da ???? sa stapaniti sanatosi masina
ninha stevie , loboda , urzici ... super meniul tau ... chair si ciorba de fasole ... cat mai ai pana nasti ???
va pupicesc pe toate ... sa fiti cuminti
andanii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata! Va invit la o cafeluta fierbinte si aromata Ninha, cum e salata de loboda? Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Eu am facut-o foarte simplu si natur: loboda taiata cat mai mare + sare +zeama de lamaie + un pic de ulei de masline (nu-i absolut necesar). merge f bine cu fasole, mazare, etc
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
ninha spune:
citat din mesajul lui brindusik puisoaro cred ca fetele s-au apucat deja de curatenia de paste io azi: Md: porto, lapte cu fulgi G: biscu din faina integrala de ovaz si juma de mar P: salata de capia cu rosii telemea si paine de tarate dupa ce urmeaza nu mai spun ninha nu erai tu cu inghetata?ma surprinde faptu ca nu poftesti cau cand esti cu bebe la purtator Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Ba, eu sunt cu inghetata! si poftesc la greu, cine a zis ca nu poftesc? chiar ieri am mancat una
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
citat din mesajul lui andanii ninha stevie , loboda , urzici ... super meniul tau ... chair si ciorba de fasole ... cat mai ai pana nasti ??? va pupicesc pe toate ... sa fiti cuminti andanii |
da, era si timpul sa apara, mi-era dor de toate verziturile astea. azi o sa-mi fac slata de untisor
nasterea se anunta in jur de 24 septembrie
tu cum mai stai cu sportul?
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
citat din mesajul lui child Salutare, salutare! Eu deocamdata stagnez, ca am dat iama in migdale... trebuie cumva sa-mi infranez impulsul de a rontai migdale. Altfel e totul bine, azi sunt la ziua de proteine. CGE multumesc de intrebare, Albert e binisor acum, cica ar mai avea gatul rosu, dar eu cred ca de la cat tipa. Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010) |
child, ai incercat sa mananci migdale crude? sunt mai sanatoase. eu le pun in apa de seara, iar dimineata sunt delicioase. si nu mai sunt asa grele. i aincearca, sunt foarte bune si poti sa mananci cate vrei...
Ninha, mami lu' Mirci
child spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ninha
child, ai incercat sa mananci migdale crude? sunt mai sanatoase. eu le pun in apa de seara, iar dimineata sunt delicioase. si nu mai sunt asa grele. i aincearca, sunt foarte bune si poti sa mananci cate vrei... Ninha, mami lu' Mirci Don't ever get used to the world around you. |
NINHA crude, crude le mananc, pai cum altfel? Tu le mananci cu coaja? Imi zicea o prietena ca a citit ca nu e prea ok coaja de la migdale...
Am mancat odata migdale tinute in apa...nu prea m-am omorat dupa ele, dar poate e totusi o tactica buna, ca fiind pline de apa, nu mai mananc atatea
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
puisorul spune:
M-ati innebunit cu verdeturile voastre pe care eu nu le gasesc in piata. Dar am gasit urzici pe care le-am gatit scazute ca si pe spanac.
Am mai facut briose cu rosii uscate si feta pt pachetul de saptamana viitoare.
De mancat am mancat foarte prost weekendul asta ca a fost ziua mamei mele . Dar de maine sunt cuminte,promit solemn.
Si vineri, plec la PARIS . Tot weekendul am citit pe softpedia,am facut planuri, trasee, ma doare deja capul...
Va pup si ne "vedem" maine
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro cum faci briosele alea??? si sa-mi spui si mie cum e cu Parisu ca in iulie si eu am in program
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
o sa incep eu sa scriu azi!! nu de alta da imi place sa ma laud
69.9
Ashea ca eu azi va urez o zi buna de slabit!!!(si e si soare la mine)