FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

inna ma bucur tare mult pt reusita ta
sunt sigura ca o sa reusesti sa duci sarcina la bun sfarsit cu ajutorul lui Dumnezeu

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

honeys

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Honeys despre mine era vb ,da mi-a dat analizele dupa listuta aia de investigatii de sterilitate dar la trombofilie am facut urmatoarele analize:
-APTT si Fibrinogen,INR
-Ac,anti cardioliptici(IgG si IgM),Ac anti beta2,glicoproteina(IgG,IgM)
-Anticoagulantul lupic,Antitombina III,Proteina c,Proteina S,ProC GlobalFV NR
-MTHFR,Mutatiile Factorului IIsi Factorului V,PAI,HOMOCISTEINA
Astea sunt trecute pe listuta cred ca au imbunatatit-o,si mie mi le-a dat pe toate.
INNA sunt convinsa a mami cu tati sunt topiti ,sarcina la termen iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Da Angelica, ti-a dat bine. Noua ultimul rand nu ni l-a dat.
Eu am facut de capul meu MTHF si PAI, nu stiu daca sa le mai fac si pe celelalte din ultimul rand. Daca o sa il intreb pe ALbu o sa imi zica sa nu le mai fac. Presupun ca astea 2 sunt cele mai importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

inna, m-am cutremurat toata. Bravo fata, Cu ajutorul Bunului Dumnezeu totul va fi bine.

Sa se faca voia TA Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Inna, ma bucur sa aud ca sunteti bine pana la urma. Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

inna chiar ca era nevoie de o astfel de veste...haide, sa nu ne mai sperii in urmatoarele 34 de saptamani, da?

fetelor, acum vreo doua-trei saptamani, eu am facut hormonalele de ziua 3, astfel: prolactina, fsh, lh, estradiol, progesteron - si asistentele se uitau bulversate la mine, ca ceream hormonalele de ziua 3!
ma duc cu rezultatul la doctor si el ma felicita ca le-am testat pe toate, ca cica au schimbat lista cu analizele, iar la hormonalele astea cica ramaseseravreo 3
...deci banui c-a scos unele, a bagat altele....

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Artistica si eu trebuie sa le fac pe cele din ziua 3 si 21 si la mine scrie asa :ziua 3:FSH,LH,E2 SI APOI PROGESTERON(ZIUA21)

Mergi la inceput

Si bineinteles in orice zi a luni si alte analize tot din gama celor hormonale,inafara de cele mentionate mai sus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mda - deci au scos prolactina si progesteronul de ziua 3

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput