FIV Dr. ALBU DRAGOS 25
Raspunsuri - Pagina 20
simonia spune:
felicitari ina
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
mikado spune:
buna burtici si viitoare burtici!
Inna felicitari! bravoo! asta da veste
sper sa nu va suparati ca dau buzna la voi ...momentan sunt intre topicul de IA si FIV , pana ies rezultatele la analize
am primit si eu listuta cu analize de la Dr. Albu dar homocisteina nu mi-a zis sa o fac ??
alilumi spune:
ei asta da veste buna!!!
felicitari inna!!!
si o sarcina usoara finalizata cu un bebe sanatos si voios!
sa scoatem florile zic!
corry_28 spune:
Bravo Innutz, felicitari mamico
Ai cerut si o alta parere, nu?
Hai, nu fi zgarcita, da mai multe detalii
19+cu si
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia felicitari ina |
simoniaaaa am tot incercat sa te sun, dar normal ca n-am salvat decat numarul ala de vodafone...sti ca-s aiurita! Iar nr. ala e inchis si-mi intra mereu casuta.
Oricum, mesajul era asta:
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
inna08 spune:
Multumesc mult mult.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
tinuta78 spune:
Buna tuturor,
Vin si eu azi z14 de la ET Beta 78. Sper sa fie bine, ptr ca este foarte mic in comparatie cu valorile celorlalte fete care au reusit, dar totusi este o incurajare pentru fetele care sunt in focuri saptamanile astea. Mafta tuturor.
Mie mi se prelungesc emotiile pana saptamana viitoare cand repet beta, dar cu Incredere, mai trece o saptamana.
Sa se faca voia TA Doamne
flo.flo spune:
FELICITARI TINUTA! BRAVO!
Eu zic ca este bine avand in vedere ca s-a dublat valoarea de miercuri .