FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

ei, am sa fac analizele alea genetice dupa FIV-ul asta daca nu-mi iese; n-am cand sa le mai fac acum ca am maine transferul; ce-o fi o fi
m-au sunat, am numai 7 embrioni, din 14 ovocite, ma asteptam macar la 9-10; dar asta e; si cred ca abia maine vad care sunt de calitatea I

in fine, eu m-am cam saturat deja de chestia asta, sau poate ca incerc sa ma detasez un pic ca sa nu fiu prea afectata cand am sa vad rezultat negativ; daca iese bine, daca nu, probabil o sa mai fie si de un transfer; daca nu iese nici asta, nu mai fac FIV asa curand, mai bine-mi dau banii pe vacante :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

salutare. nu mai conteaza ce #537;i cum,ci de ce? o intrebare la care nu primesc raspuns de 8 ani, a#537;a ca ....nu mai cred in nimeni #537;i nimica, decat in mine #537;i dumnezeu. oricum o sa iau o pauza foarte mare de la tot ce presupune analize #537;i doctori, cu o exceptie o sa ma duc la albu marti pt a discuta cu el. eu nu invinov#259;tesc medicul sau clinica, nu am de une sa stiu ce au sau nu......a#537;a a fost sa fie in cazul meu. cu toate ca am amh ul mic #537;i stiu ca odata cu trecerea timpului scade, zic pas pentru mult timp sau pt totdeauna in ceea ce priveste fiv ul. suntem un cuplu #537;i trebuie sa hotaram amandoi ce vom face, dar asta dupa ce mai trece timpul> bafta felelor ce vor sa faca aceasta procedura, nu inseamna ca daca mie sau lui flo, alilumi sau multe alor fete li s/a intamplat acest lucru se intampla tuturor. noi am fosta ghinionistele la mana asta. in ceea ce prive#537;te fiv ul decontat de stat.....nu pot sa spun decat ca se apropie o campanie electoral#259; a#537;a ca.....

de data asta va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

QiaoBing,
bine ai migrat catre noi si sa... migrezi repede de pe la noi cu o sarcina usoara si bebe sanatos!
cam 110-120 de milioane m-a costat FIV+medicatia (am pastrat bonurile si am facut repede o adunare dar se mai aduna cu "pachetul de monitorizare aprox. 600 roni, micile analize de sange si eu mai situ ce). poate alte fete s-au descurcat mai bine cu medicatia (am inteles ca unele se pot lua si compensate, dar eu nu stiu... inca). la inceputul capitolului sunt trecute preturile. multumim mirela!

anna,
gandeste pozitiv!!!

mikaia,
o sa mai dureze pana ce trece durerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, esti ok cu 7 embrioni... e bine!

Sper sa am si eu macar 5-6, mi-au recoltat 10 ovocite, insa sperma lu' domnu' e in continuare cu dubii, multe leucocite si nu prea stim daca n-o sa dea cu virgula chestia asta la formarea de embrioni...oricum, nu parea deloc vesela d-na doctor, trebuia refacuta spermograma acum vreo 2 sapt si noi pas,eu nu m-am prins, el nu a compilat.. in fine vom vedea.

in ceea ce priveste faza cu fiv-ul, suntem cam pe aceeasi lungime de unda, sincer eu cred ca e un proces traumatic si daca nu-mi iese asta i-am zis si sotului ca altul mie nu-mi mai trebuie. Am venit cam deprimata de la punctie...nu stiu de ce, fiindca s-au purtat dragut, procesul a fost exact cum mi l-ai descris tu...insa nush, bietul meu corp e ciuruit!

o sa fiu optimista totusi fiindca abia maine aflu daca avem concret cu ce lucra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

...facem fiv cu ICSI..asta era stabilit de la bun inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc mult maria, alilumi. ufff, sa vad de unde ii storc.

anna_a scuza-ma ca te bat la cap, dar poti sa faci analizele si acum, pt mutatii nu are importanta daca ai mancat sau nu. eu daca stiam mai devreme de saptamana a 6-a si, implicit, incepeam mai devreme tratamentul poate salvam sarcina.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fete dragi,

Camemar, imi spui si mie te rog ce tratament de sustinere iei tu acum? si pt trombofilie. Multumesc

Era o colega de suferinta aici care e la inceput de drum (nu mai stiu numele) si a zis ca dr Albu i-a dat si analizele pt trombofilie. Daca sunt cele de pe lista de analize inainte de FIV nu sunt suficiente, adica de pe lista aia (parca) lipsesc mutatiile MTHFR, PAi-ul, factorul XIII si altele importante. Cele din lista imi iesisera si mie ok si d'aia am stat linistita.

Va pyp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna.Am fost si am repetat ecografia la 6 saptamani si 2 zile si am auzit inimioara stelutei noastre.
Mami si tati sunt topiti.
Urmeaza un drum lung si anevoios dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom parcurge pas cu pas.
Curaj si speranta tuturor!

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Bravo Inna...
Felicitari din toata inima.
Ce ma bucur.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Honneys, eu iau acum doar utrogestan 800 ( asta dupa ce au inceput sangerarile, inainte doza era de 600 ), plus femibion, acid folic, omega 3 si magne B6. Iar pt mutatii iau clexane de 0,4.La inceputul sarcinii am facut si ceva progesteron injectabil, dar eu am gasit pe net doar doza fff mare, de 500 si am facut 1/2 de doza dar apoi am renuntat, mi- e frica sa nu fie prea mult ...Deci momentan doar asta e tratamentul de sustinere...
Multa bafta si daca mai pot ajuta cu ceva infomatii , cu mare placere...

Mergi la inceput