FIV Dr. ALBU DRAGOS 25
Raspunsuri - Pagina 13
mikaia spune:
da am sangerare in continuare, si durere mai putin...........dar la beta.........pup
de data asta va fi
mikaia spune:
gata cu jelitul.ma duc cu sotul sa ma plimb si sa imi iau tigari. gata ma reapuc de fumat asa ca .........................tb sa vb despre alta solutie dar nu acum adoptia imi surade mai mult decat un fiv. fetelor imi pare rau pt toate, flo, ina, simonia, alumi suntem norocoase totusi ca avem soti iubitori. sa ne bucuram pt asta si sa ne rugam pt sanatate. se apropie pastele asa ca tb sa avem lumina in suflet si in csa cu sau fara copii. plang acum cand scriu , gaa ma duc sa ma spal pe fata si sa o iau de la capat.cu sau fara bebe acum. ce curaj imi fac singura .pup fete dragi. vb mane. promit ca o sa fiu ma activa .
de data asta va fi
inna08 spune:
Mikaia,imi pare tare,tare rau.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
alilumi spune:
mikaia,
doamna curajoasa! da, suntem norocoase... ca suntem. si ce este al nostru este pus de-o parte. minuni se intampla, mai exista incercari, mai exista adoptie, si mai ales... iubire! multa iubire!
nu va fi usor, dar uneori invatam sa traim cu durerea. asa gandesc eu...
plangi, draga mea, tipa, descarca-te si ia-o de la capat... pe acelasi drum sau pe altul... ca pana la urma, nu destinatia conteaza ci mai ales ce culegi de pe drum... bagajul fiecaruia dintre noi de experienta. cine stie ce rezolvare minunata ne asteapta? poate chiar o "steluta norocoasa" ca a Innei... sau... sau...
of, fetelor, ce se mai epuizeaza si cuvintele astea. dar uite ca noi intre noi, ajungem sa ne intelegem dincolo de ele. suferinta uneste... bine-ar fi si bucuria...
tare bine ne-ar prinde un grup de suport... ma gandesc serios la o chestie de genul... special pentru cele care iau alt drum in afara de fiv... ca cel de aici este mai mult decat minunat... dar deh, pentru fiv...
toate sufletzelele suferinde... si asteptam si vesti bune...
honeys spune:
Buna fete dragi,
Inna, Simonia, Mikaia...
E greu, groaznic. E momentul in care fiecare plangem si luam decizii. Eu am luat o decizie, cu ajutorul vostru: nu mai fac FIV cu dr Albu. Nu pot sa-i reprosez nimic in privinta procedurii in sine, dar eu sunt dezamagita de 2 lucruri:
- c-am cheltuit atatia bani si atatea sentimente, dar nu m-a pus inainte sa fac analizele de trombofilie si-am trecut printr-o adevarata drama personala,
- ca se intampla aceste opriri in evolutie mai des aici decat pe orice alt subiect din forumul FIV.
Nu zic ca e de vina, sau se face sau nu se face ceva acolo, dar simt ca trebuie sa-mi schimb norocul....e ceva ce nu se leaga, cel putin asa mi se pare mie.
Daca va ajut cu ceva, citesc in continuare aici si va raspund.
Va pup cu mare drag
lyly_mar spune:
imi pare rau de vestile pe care le citescam crezut ca dc dr white schimba protocolul, o sa aibe mai multe succesuri....parerea mea e ca o contributie f mare o are si embriologul si dotarile de laborator si aici ML nu exceleaza
fetelor, plangeti cat puteti,certati-va cu cine vreti...nu tb sa va gandeti ca va vede lumea/ca va aude lumea....voi tb sa scapati de durere si sa puteti sa mergeti mai departe....indiferent ce inseamna ''mai departe''...voi sunteti cele mai importante,sa nu uitati!
samira33 spune:
fetelor,imi pare tare rau pentru ce citesc.
inna,poate nu este totul pierdut.
simonia,ce s-a intamplat???cum de a ajuns Beta ala O asa de repede???ca parca ai postat o valoare mai mare.
mikaia,imi pare tare rau pentru nereusita.
eu mi-am jurat ca nu o sa mai vad in fata ochilor vreun rezultat Beta negativ...o sa-mi pun sotul sa verifice rezultatul.
si pe mine ma urmaresc valorile de 4,99...0,001...1,54..1,2...astea-s valorile de la toate incercarile mele.
am vazut la viata mea si valori frumoase la Beta...1500...50...1850...dar astea au fost la extrauterine.
nu mai vreau sa vad decat Beta mare la sarcina intrauterina si fara probleme.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2