FIV Dr. ALBU DRAGOS 25
Raspunsuri - Pagina 14
inna08 spune:
Samira,nu cred sa fie bine.
M-a facut praf ginecoloaga:sac gestational mai mic decat varsta sarcinii,aplatizat,micut.Deci,varza.
Sti care e culmea culmilor:e destul de bine implantat si ca dupa parerea ei nu merge decat cu chiuretaj.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
samira33 spune:
inna,nu ai fost la Albu la eco???
poate mergi si la el.
eu ma incapatanez sa cred ca poate fi bine pana o sa fie negru pe alb scris ca nu e.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
inna08 spune:
Nu,Sami,nu am fost la Albu.
Merci mult.Doamne Ajuta.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
zguby77 spune:
@inna mai asteapta, citind mesajul tau mi-am adus aminte ca am mai citi udneva despre asta, pe alt forum, iti pot arata ca te incurajez, ce a scris o fata:
Iti dau citat:
"La mine era aplatizat la primul control cand era doar sacul gestational (pata aceea neagra)- ma dusesem la o saptamana dupa ce imi intarziase menstruatia - eram ca la aceeasi varsta a sarcinii prietenei tale sau poate chiar mai tarziu cu cateva zile. Dar imediat la urmatorul control a fost rotund sacul. ( pe la 2 luni si era deja rotund). Si atunci nu s-a mai pus problema. In plus la mine putea fi din cauza pozitiei retroverse a uterului. Nu ar trebui sa se ingrijoreze de pe acum, daca si la urmatorul control cand ar trebui sa se vada embrionul sacul e tot aplatizat, atunci sa-si faca probleme. Oricum doctorul ar trebui sa fie cel care ii spune ca e o problema sau nu asta."
PS: Si eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata...esti foarte la inceput, abia acum se aranjaza toate cele pe acolo. Multa sanatate si sarcina usoara cu bebe sanatos si saculet rotunjor.
Numai bine !!!!!!
hellen79 spune:
ianna fi curajoasa si mai vezi si alte pareri, la primul copil al surorii mele i-au spus ca e oprit din evoluie, si au programat-o la avort, ea nu a acceptat si a facut beta 2 saptamani zi de zi, si crestea de fiecare data, si acuma are o mandrete de fata
ai incredere mai ales ca bebe e prins bine
mirela2 spune:
neata
offff, m ati lasat fara cuvinte
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
angelica28 spune:
NEATA!Eu sunt in drum spre clinica si nu stiu sunt derutata,citind ce scrieti,oare am facut alegerea buna?Zicea cineva nu mai retin numele ceva de niste analize de trombofilie sa inteleg ca are legatura cu pierderile de sarcina,si dr nu a vrut sa iti dea sa faci analiza asta?Ma intereseaza in mod special pt ca si eu am avut o pierdere de sarcina si nu as vrea sa mai trec iar prin asta ,si daca asta ar fi o posibila cauza, as vrea sa stiu dinainte de a face fiv .UFFFFF nu stiu ce sa mai zic ...........sunt derutata!
inna08 spune:
Multumesc mult Samira,Zguby,Hellen,si tuturor celorlalte fete.
Promit ca o sa fac cate ecografii va fi nevoie pentru a ma convinge ca este sau nu oprit din evolutie.
Va multumesc ca existati.
Angelica,nici sa nu te gandesti sa incepi FIV,fara a face macar gena MTHFR.Nici sa nu te gandesti.
alilumi spune:
angelica,
trombofilia asta consta hipercoagulabilitatea sangelui. si eu sunt "suspecta" la capitolul asta cu mentiunea ca mi-a iesit la analize anterioare celor facute la clinica (cele de la clinica nu au indicat-o). de aceea preventiv, am facut si clexane, in timpul si dupa procedura fiv, pana la marele beta negativ!
poti spune dr. ca vrei sa faci aceasta analiza, daca nu ti-o da... desi... din cate mi s-au intamplat mie, am observat ca tine cont foarte mult de istoricul fiecarei paciente... cand iti da setul de analize, intreaba si tu: da, cutare mi-ati dat?... e timpul tau, sunt banii tai! mergi la dr. cu curaj! intreaba tot ce te nelamureste!
parerea mea...
toate fetele!
speranta2 spune:
Angelica, eu nu am avut pierderi de sarcina si probabil de aia nu mi-a dat aceste analize.In plus si celelate analize de coagulare, proteina C, S, anticoagulant lupic, INR si ce mai se da mi-au iesit foarte bune. Citind pe forum si vazand atatea fete cu aceste mutatii, am zis hai sa le fac si eu, macar sa stau linistita. Imi pare rau ca nu le-am facut inainte de FIV, ca poate altul era rezultatul.
Daca te duci la Albul, avand si o sarcina pierduta,sigur iti va da sa le faci.
Eu am aflat de la Camemar ca si ei ii iesisera analizele de mai sus de coagulare ok si Albu nu ii daduse sa faca mutatiile. Dupa ce a facut un FIV si s-a oprit sarcina din evolutie la 10 sapt., a facut de capul ei mutatiile si i-au iesit prezente. La FIV-ul urmator, adica acum, a facut clexan pe tot parcursul tratamentului si are tripleti.