FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

inna,
sper sa fie bine, draga mea! din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Nu,Ali.Eu nu voi mai face FIV,cu toate ca este primul(si crede-ma ca nu banii sunt problema).
Dar,am obosit,noi avem o relatie extraordinara si vom infia o fetita careia deja ii spunem ,,steluta noastra norocoasa,,.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

ina as vrea si eu dar nu stiu dac sotul vrea, el e mai reticient asa ca......................nu mai vreau vesti rele, reusitele voastre mi-au dar sperante dar esecurile ma trag inapoi, asa ca nici eu nu stiu daca mai fac fiv 3,

de data asta va fi

Mergi la inceput

inna,
un lucru minunat!!!
si eu voi mai incerca doar o data (fiind tot la primul fiv, dar la 35 de ani nu ma tin "nervii" pentru mai multe, ca banii nu-s de asemenea o problema). dupa care, in caz de nereusita, ne vom indrepta si noi spre alte planuri lasate in stand-by si eventual spre adoptie...
iti doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

fetelor eu ies, astept hartia de la sinevo si vb mai incolo, cand ma voi linistii.era ultimul meu tren , astept in gara de prea mult timp.

de data asta va fi

Mergi la inceput

mikaia,
nu te mai raporta la noi, gandeste pozitiv!
cat despre reticenta sotului tau, in dragoste depasesti multe! trebuie mai intai sa incercati si asta, dupa care veti vedea voi! planuri de viitor sunt o multime!

Mergi la inceput

am zis ca ies, dar ma mananca. cred ca o sa fac tigare beta si o fumez, pe bune, as fuma dar nu am ce deocamdata.

de data asta va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaia

am zis ca ies, dar ma mananca. cred ca o sa fac tigare beta si o fumez, pe bune, as fuma dar nu am ce deocamdata.

...eu pregatesc o bricheta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

UFFFFFFFFF IMI PARE RAU FETELOR DE NEREUSITA VOASTRA CREDTI-MA O TRAIESC ALATURI DE VOI ,AM INIMA STRINSA CIND CITESC VESTI RELE,SUNT ALATURI DE VOI!
INNA din pacte siu fff bine prin ce treci este groaznic ,si eeu am avut o pierdere de sarcina din pacate putin mai mare ,am trecut printr-un chiuretaj ,a fost calvarul vietii mele,cred ca nu o sa pot uita niciodataacea zi nefasta,nimic nu este drept pe aceasta lume!
Maine am si eu o prima intilnire cu dr Albu ,sunt nerabdatoare dar totodata ma apuca teama de ce va urma ,mi-e frica de procedura insine,mi-e frica de rezultat ,mi-e frica..........cca o sa imi pun toate sperantele in fiv si daca o sa fie nereusit voi suferi fff mult ,nici nu vreau sa concep un rezultat negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Inna, nu am cuvinte si oricum ar fi de prisos........
Simonia, dar ce s-a intamplat?Adica, ti-a scazut beta sau...ca nu am inteles nimic referitor la tine....Urma sa faci beta, apoi intra Aristica si " ii iese porumbelul", apoi vii si spui ca beta este 0....Oricum, imi pare extrem de rau.....Putere multa s-o iei de la capat...
Mikaia, tie iti tin pumnii pentru un rezultat mare.Mai ai scurgere, dureri?

19+cu si

Mergi la inceput