FIV Dr. ALBU DRAGOS 25
Raspunsuri - Pagina 11
mikaia spune:
imi pare rau simonia, rau de tot, cuvintel sunt de prisos.si eu nu cred ca o sa am alta valoare,
de data asta va fi
tinuta78 spune:
mikaia, imi pare rau ca nu pot sa vb cu tine. Sunt la servici, dar sunt alaturi de tine. Trebuie sa acceptam ceea ce nu putem schimba, asta este, trebuie sa gasim o alta cale sa avem bb. Poate peste o perioada te ridici si mai incerci, cine poate stii ce ne rezerva viitorul.
simonia,suntem alaturi de tine.
Eu incerc sa va incurajez pe voi, dar si eu sunt in butoi ca si voi. De ieri noapte am niste maroneala ce-mi prevesteste sosirea uratilor. Ca si tine mikaia, cred c-o sa-mi vina CM inainte de beta.Am dureri destul de mari de burta, spate si o scurgere continua. Cred ca doar utrogestanul nu le da voie sa vina uratilor.
Nu stiu ce se intampla cu forumul asta, numai vesti rele curg
Sa se faca voia TA Doamne
flo.flo spune:
Mikaia, Simonia, imi pare tare rau. Stiu prin ce treceti, si stiu ca orice v-as spune eu nu v-ar ajuta cu nimik. Stiu ca va este tare greu sa acceptati ce se intampla acum si ca nu este corect , dar o sa vedeti ca odata cu trecerea timpului, durerea se mai estompeaza, nu va trece, dar va va lasa sa va ridicati de jos. Si trebuie sa o faceti, pentru voi, pentru sotii vostri si pentru familie.
Mie mi-a facut foarte bine sa vrobesc aici, sa spun tot ce ma framanta si nu puteam spune acasa sa nu-i incarc si pe ei cu amaraciunea mea. Asa ca scrieti aici sa va descarcati si o sa vedeti ca o sa va simtiti mai eliberate.
Tinuta, draga mea, imi pare rau ca te simti asa, totusi nu iti pierde speranta, ai vazut ca scrie acolo ca sangerari pot fi si peste sarcina. Incearca sa fii puternica pana faci un beta.
Of Doamne, numai vesti proaste pe aici.
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia dn pacate, pentru mine bucuria s-a incheiat, beta hcg=o |
POFTIM????????????????????
NU, nu pot sa cred asta, Doamneeeee-Dumnezeule! NU POT SA CRED! NU POT!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
mikaia si eu tot a doua oara m-am simtit asa, sfarsita, aveam 2 congelati unul de 6 celule, unul de 8 - adica erau buni, se dezvoltau dupa inghetare - cand am vazut beta de 1,2 (ca pe mine valoarea asta ma bantuie), am bocit langa intrarea de la Favorit, pe o banca, si-a dat-o si consortul intr-un bocet....nu m-am gandit ca se uita lumea la mine (acum stiu ca se uitau multi), dar atunci a fost un moment de descarcare, care mi-a prins forte bine...chiar nu pot explica de ce al doilea esec e resimtit asa de apasator...la al treile am fost ceva mai 'flower-power"...oricum, fetele au dreptate: descarca-te aici, pe strada, pe unde-ti vine...numai nu tine in tine durerea asta!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
inna08 spune:
Buna, daca azi este ziua vestilor rele sa mergem in continuare asa:
Am fost sa fac ecografie la 5 saptamani si 3 zile si sacul gestational arata de DOAR 4 saptamani si 3 zile si arata asa alungit,adica cam aplatizat.
Deci,se pare ca sarcina s-a oprit din evolutie.
Dr.Uscatescu a zis ca daca se mai poate face ceva sa trec URGENT pe clexan de 0,6(eu faceam de 0,4).
Beta nu l-am refacut de frica,dar testele de urina ies cu cele doua linii perfect rosii(ca in poza),deci ma asteapta sigur un chiuretaj.Frumos,nu?
Am sa mai repet vreo 2 ecografii saptamana asta,dar eu nu cred sa mai fie bine.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
aristica spune:
Ce se intampla aici?
mikaia spune:
multam.e groaznic, nu cred ca mai am vreo sansa la fiv 3. de abia l-am convins pe sot pt fiv 2 .asa ca nu stiu incotro sa o iau.poate adoptie daca vrea sotul si daca aflu mai multe. nu stiu acum nu am incotro. sper in continuare pana la beta, din trei la unu,dar asa ca sa ma imbat cu apa rece si sa nu mai plang acum
de data asta va fi
mikaia spune:
nu, va rog nu v dati batute, ina nu fi rea, nu imi spune asa ceva, lasa asteapta beta.aristica esti dulce, la fel m-ai imbarbatat si la fiv 2, mersi
de data asta va fi
alilumi spune:
as vrea sa va iau pe toate in brate si sa plangem impreuna pana nu mai putem!
si as mai vrea asa, sa urc pana sus la DD, sa-l trag de poalele lungi si sa-I strig: "Indura-te si opreste suferinta pentru noi!"... ca desi pacatoasa si gandesc ca nu e drept, totusi imi dau seama ca trebuie sa-mi suprim gandurile de genul asta (oare?!)...
fetelor, mikaia, simonia, inna, tinutza (macar tu sa vii cu o veste buna!),
sunt... ravasita... retraiesc cu fiecare dintre veste rea si atat de nedorita momentul beta hcg-ului meu. trebuie! trebuie sa va adunati, sa continuam, sa speram! suntem datoare fata de noi insine, fata de sotii nostrii, fata de visele noastre particulare sau de familie!
acum, chiar ca plang in hohote...
curaj! si speranta! e tot ce ne ramane! si sa ne ridicam, sa o luam de la capat!
si pentru fetele ce urmeaza... spargeti gheata dragelor! haideti cu reusite! avem nevoie de ele!
nu pot sa ma mai semnez cu flori... de datat asta sunt tare necajita! sunt alaturi de voi... atat...