FIV Dr. ALBU DRAGOS 25
Raspunsuri - Pagina 10
alilumi spune:
flo,
noi! noi ne gandim la ei chiar si cand nu gasim cuvintele si puterea sa le spunem ceva. si ei stiu asta pentru ca li se intampla si lor! uite (si) de-asta se unesc oamenii pe pamant: ca sa se inteleaga chiar si atunci cand vorbele sunt de prisos... adica dincolo de cuvinte. si poate, va veni o vreme cand si el va avea nevoie de sprijinul tau. in casnicia mea au fost momente cand sotul meu a fost bolnav si l-am "ridicat" asa cum si el ma "ridica" pe mine acum.
io zic sa nu mai fii tristutza, sa-ti strangi sotul in bratzica, sa-i multumesti ca exista in viata ta (daca nu cumva ai facut-o deja) si... cred ca stii si tu ca este de ajuns! el intelege oricum asa cum si tu intelegi. siiii... anul care vine sper sa strangem toate in bratzica si un sufletzel sau doua de bebelini sanatosi, deshtepti si dragalasi!
sper ca am fost coerenta!
fete luptatoare!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camemar Neata fetelor, Vroiam sa va zic ca am rezolvat cu medicalul...Si el a zis ca nu se mai pune pb de a mai merge la serviciu de acum inainte si ca o sa fiu numai in medical si apoi dupa 90 de zile o sa fie nevoie de stampila comisiei, dar a zis ca mai ales in cazul meu e o formalitate... Deci in sfarsit pot cloci linistita... Bafta tuturor la bb si sarcina usoara gravidelor |
f bine. ma bucur f mult pt tine! ai grija de puiuti!
si eu de azi o sa mi iau doar medicale si concedii pana nasc. am un serviciu prea obositor si stresant si prefer asa, mai ales ca am niste dureri de spate cumplite!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
inca o data felicitari noilor burticute!
si mult succes celor care reincep lupta pt bebe! nu va lasati fetelor, ca pana la urma dumnezeu va rasplateste eforturile!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
maruscha80 spune:
eu continui tratamentul pana luni, se prelungeste un pic insa asta e...daca de dimineata eram cu nervii vraiste, acu uitandu-ma pe evolutia mea imi dau seama ca totul are sens...se pare ca ma misc sigur insa ceva mai incet . A si am mai putin foliculi si anume 10.
estradiolul este peste 1200, progesteronul a ramas 0.1.
aristica spune:
Weekend placut dragelor!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alilumi spune:
aristica
maruscha,
cu 10 foliculi, esti bogata draga mea. eu am avut "doar" 7 -desi super multumita ca i-am avut si pe ei!-. si tratament prelungit de asemenea. progesteronul va creste si el! atata vreme cata esti monitorizata, nu-ti face probleme. esti pe maini bune! tin pumnii si tie si annei!
toate "lumile" si week-end placut!
maruscha80 spune:
Merci mult alilumi
eram debusolata fiindca s-au imputinat si fiindca au crescut in scara magarului :), si ma framantam io asa, daca se matureaza prea mult aia mari sau se sparg si aia mici nu cresc destul pana luni?
in fine, se pare ca ceid e la clinica sunt mult mai optimisti decat mine (si pe bune dpreptate, fiindca au mai multa experienta in treburi de astea :) ), asa ca intru in linie dreapta, luni injectia, miercuri punctia, vineri embriotransferul.
acum stau sa ma gandesc unde ma duc io sa fac aceasta injectie, undeva mai prin cartier sa nu balalai in creierii noptii pana pe grivita...vedem!
mai eram exasperata si de faptul ca-s la a 5-a cutie de menopur, asta inseamna ca numai pe injectii am dat 4000 de ron...well...nu e ieftin sa faci copii, deloc! :). Acu na, pentru un praslea, ce nu face mami :)
week-end placut tututor si capul sus! va fi ok!
mikaia spune:
nu am mai scris de mult. dar acum pot sa scriu, iar am luat teapa.mi-a venit uratul ala pe care nu il sufar. din trei nu cred ca mai am ceva. AM facut azi beta si astept ....nu mai astept nimic
doar stiu ce inseamna un fiv nereusit.bafta fetelor care sunteti in focuri. imi pare rau flo stiu cum e, dar curaj.mai vb. oricum imi face bine sa ma descarc aici.sunt terminata, la primul fiv am trecut mai usor pt ca stiam ca vine asta, dar acum nu mai vine nimic, decat nemernicul de ciclos.
de data asta va fi
simonia spune:
dn pacate, pentru mine bucuria s-a incheiat, beta hcg=o
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit