FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinutzaaa,
draga mea,

pregateste-l pe sotz, foarte bine (desi eu sper si ma rog sa reusesti si pregatirea asta sa fie pentru rolul de tatic!), dar te rog mult pe tine si pe flo, nu mai ganditi ca "ei sufera mai mult decat noi". daca mai aud asta, ma urc pe pereti si musc din ei, pe cuvant!

nu ma luati in seama, ma mai apuca si pe mine nervii cateodata, deh, mai am 2 cicloase pana ma urc din nou pe cal... calul fivos desigur!

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

alilumi, stii ce cred,... cred ca ei sufera pentru ca ne vad pe noi suferind, iar noi pentru ca ii vedem pe ei, cred ca trebuie sa adoptam sfatul aristicai si sa ne bucuram unul de celalalt (suferind ne facem rau unul altuia). Ar fi bine daca unul ar fi mai puternic sa-i dea curaj si celuilalt, in momentul in care amandoi sunt slabi( la figurat nu la propiu)...cred ca se ajunge la situatia noastra cand ne plangem unul de mila celuilalt
si bafta mult la urmatorul

Mergi la inceput

pai vezi? suferiti amandoi... la fel... asta e altceva!

si ce atata suferinta?! e primavara, dragele mele! pasarelele canta, cerul e albastru! viata e frumoasa si merita traita! si da, luptam! luptam pentru visele noastre! face parte din viata!

fete luptatoare, frumoase, deshtepte, curajoase si intelepte! (m-am (re)indragostit de viata... sau am (re)inviat! astenia asta de primavara!) anu' asta numai beta maaareee la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tinuta mai dar e normal sa planga lumea, ca asa se elibereaza de toata durerea aia, nasol e gand plange unul de "durerea aluilalt"...fiecare membru al cuplului percepe "durerea" intr-un anumit mod. daca sotul simte ca-i o.k. sa se ascunda, pai n-are decat s-o faca...la fel si sotia, daca rezultatul final este o detasare de la problema, nu are importanta cum se obtine acest rezultat.

Eu prima data plangeam singura prin cada, in dormitor, iar consortul bocea prin sufragerie
A doua oara am bocit amandoi pe o bancuta in parca, de voiau oamenii sa ne dea ceva de pomana
A treia oara m-am dus la munte, am facut niste catarari, ne-am betivit rau de tot amandoi, am profitat unul de fizicul aluilalt si ...asta a fost...

Suntem diferiti, toti, chiar daca alcatuim cupluri, deci ne exteriorizam diferit.

...hai c-am inceput sa aberez

...fetele gravide nu cred ca vor sa "spuna" nimic, pana la "proba inimioarei"

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Mai fetelor, fiecare reactioneaza in mod diferit. Eu si sotul meu presupun ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Cand am aflat ca beta HCG e negativ, ne-am comportat amandoi destul de bine. Probabil fiecare a incercat sa se comporte normal ca sa nu il afecteze si pe celalalt. Am trecut destul de usor de moment, un pic dezamagiti, dar...la noi a fost si primul FIV si probabil de aia.
Oricum am luat-o ca o incercare si asa va fi si cel care urmeaza, ca dupa nu stiu daca se mai poate avand AMH mic. Nu ne intelegeti gresit, ne dorim amandoi foarte mult, dar nu poti sa te pui in unghii si daca e sa fie va fi daca nu, asta ne e soarta, gasim alta solutie pentru umplerea golului.

Mergi la inceput

aristica,
speranta, SSSubscriu!

toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

simonia,mii de felicitari...sarcina usoara si bebe la termen.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata fetelor,
Vroiam sa va zic ca am rezolvat cu medicalul...Si el a zis ca nu se mai pune pb de a mai merge la serviciu de acum inainte si ca o sa fiu numai in medical si apoi dupa 90 de zile o sa fie nevoie de stampila comisiei, dar a zis ca mai ales in cazul meu e o formalitate...
Deci in sfarsit pot cloci linistita...
Bafta tuturor la bb si sarcina usoara gravidelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neata si optimistelor noastre dragi. Ce ne-am face noi pesimistele fara voi cele care ne faceti sa privim pe geam si sa admiram cum renaste natura. Asa vom renaste si noi mai devreme sau mai tarziu prin bebelinii nostri.

Referitor la cat si in ce mod sufera fiecare...., sunt multe de zis si probabil fiecare are dreptate in felul lui. Eu una ma refeream la faptul ca barbatii in general sunt mai rezervati in asi expima durerea, ceea ce eu consider ca este mult mai dureros decat pentru mine una, care plang ( cu lacrimi de crocodil), dar ma linistesc, ma ridic si o iau de la capat.

si de primavara pentru fetele care numara foliculasii, pentru cele care asteapta beta, pentru cele care suspina in urma nereusitelor si in special pentru cele care s-au ridicat si se pregatesc s-o ia de la capat.
un weekend insorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Apropos de cat sufera barbatii nostri. Eu nu zic ca sufera mai mult sau mai putin decat noi, cred ca sufera la fel, numai ca ei nu se exteriorizeaza ca noi. De regula nu plang (eu pe sotul meu f f rar l-am vazut sa planga); Plus ca din ce am vazut la sotul meu, el a incercat foarte tare sa ma consoleze pe mine, sa nu ma lase sa cad, a fost el tare pentru mine, dar pe el cine il consoleaza? La ei cine se gandeste? Toata lumea se gandeste la noi si la cat ne chinuim noi, dar la ei cine se gandeste?
Eu recunosc ca in ziua in care am aflat valoarea beta, eu nu am avut puterea sa-i zic lui nici un cuvant de incurajare, nu am stiut ce sa-i spun. Nu vroiam sa vorbesc cu nimeni (el a lucrat in ziua aia si nu ne-am vazut decat a doua zi) asa ca am evitat sa vorbesc si cu el. Si in ziua aia toata lumea ma suna sa ma incurajeze pe mine, nu cred ca cineva l-a sunat pe el sa-l incurajeze...asa ca, da, suferim diferit....

Mergi la inceput