Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 21
mariaruxi spune:
Din cate stiu, la 4D se vede fluxul sangvin, masuratorile se fac in 3D.
Maria (27 nov. 2007) si
22+ 
ramyy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinafilip
Ramyy concediul prenatal se ia de la medicul de familie, ti se va da ca si o foaie de boala, acelasi imprimat doar codul este diferit. Si eu am DPN 3 august, dar asa sa-ti calculezi sa-ti ramana neaparat 42 de zile post natal, iar restul poti sa le iei prenatal. Eu pe langa alea 42 de zile post natal mi-am pus o saptamana in plus ca daca cumva nu nasc in 5 si nasc in 15 sa fiu acoperita. Sper ca ti-au fost de folos informatiile mele. ![]() 20+ ![]() |
mersi mult de raspuns
asa mi-am caculat si eu ca si tine..Am DPN 05.08 si eu mi-am lasat pana in 12.08 am pus o saptamana in plus si oricum nu cred ca ajung nici in 5.08 , nasc cu cezariana si nu cred sa ma lase pana in 5 , oricum in 28.03 cand merg la control il intreb pe medic.

20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Savvy spune:
Buna ziua, burtici!
Nu stiu daca sa mai postez mesajul, dar vad ca inca nimeni n-a facut capitol nou, iar eu nu ma pricep.
Asadar... multumesc celor (putine) care mi-au raspuns la intrebarile legate de patut, dar vreau sa va rog sa va mai dati cu parerea: ce patuturi alegeti pentru copil? Eu sigur merg pe unul pliant, pentru ca deocamdata nu am camera de bebe si s-ar putea sa-l mai duc pe la parinti, dar nu am ales inca firma. Mi-ar placea si unul de lemn, dar n-are cum sa imi incapa in casa...
Pun un link cu ce am gasit si mi-a placut: http://www.piciorus.ro/default/trusou/patuturi/patuturi-cadru-metal.html
Trebuie sa ma duc sa-mi fac si testul de toleranta la glucoza - l-a mai facut cineva? Dr. de familie mi-a dat o trimitere, am sunat la Inst. de Diabet "Dr. N. Paulescu" si mi-au zis sa vin cu adeverinta de salariat, ultimele analize si trimitere. A, da, si sa-mi cumpar singura glucoza!
Sunt curioasa, sa vad ce o sa fie.
Sanatate multa la burtici si o zi insorita (macar pe interior)! 
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
mariaruxi spune:
Of, am incercat sa deschid un capitol nou, dar se pare ca nu reusesc. Nu vad si pace unde scrie "Editeaza raspuns" 
Maria (27 nov. 2007) si
22+ 
alinafilip spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi, cred ca am sa le urmez. Chiar azi pe la 15 merg la medic sa vedem ce si cum. Ne vedem pe luni dimineata cu vesti noi. Sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine cu bebe si sa se incadreze in masuratori, am foarte mari emotii.
pe toate

20+
fecian spune:
neatza fetelor
rabdare fac acusi capitol nou
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
19+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
alinafilip spune:
Offff, fetelor, nu mai merg la control azi,
doar duminica viitoare, nu este dr. in spital, asta este..... mai asteptam.
Week-end spectaculos cu soare si cu multa sanatate.
pe toate.
20+