Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 22
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian neatza fetelor rabdare fac acusi capitol nou ![]() |
Felicia, am facut deja capitolul nou, probabil lucram la el deja cand ai scris si n-am vazut
.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
18+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Savvy spune:
Eu nu vad niciun capitol nou care sa mearga (cum nu a mers nici asa-zisul 29), nici vreun raspuns la intrebarile mele.
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
mamutz spune:
Fetele
ecografia 3D/4D este doar pentru poze frumoase, sa incante ochiul parintilor, ABSOLUT TOATE MASURATORILE SE FAC NUMAI 2D. Evident ca se plateste 3D/4D, dar nu masoara nimeni decat 2D.
Concediul prenatal se ia de la 32 de saptamani implinite, de la medicul de familie. Teoretic s+ar putea da de la 30 dar ...sper sa gasiti medicul de familie care sa fie de acord. Succes.
Aveam sarbatorite azi, ma uit sa vad cine
22+ 
Roberta84 spune:
| citat din mesajul lui Savvy Eu nu vad niciun capitol nou care sa mearga (cum nu a mers nici asa-zisul 29), nici vreun raspuns la intrebarile mele. DPN 4 iulie 2011 - baby boy |
Eu am facut testul de care vorbesti. Pe mine m-au chemat in prima zi sa-mi ia sange sa vada daca valorile sunt ok si de abia ziua urmatoare am facut testul propriu-zis. Deci:am cumparat si eu glucoza, mie mi-a dat sa iau 75 g. Am inteles ca la testul de 50g se ia sange doar o data. Mie mi-ai luat de 3 ori din ora in ora , dupa ce am baut acel sirop superdulce , dar nu chiar asa de rau.Nu a fost rau , doar ca trebuie sa stai acolo atatea ore.. acum depinde de cate ori o sa iti ia tie sange. Rezultatul a fost ok.
important , dupa ce pleci de acolo , sa incerci sa manaci ceva , si sa nu mergi f mult , pt ca mie mi s-a facut rau, era sa cad pe jos si tremuram toata. dupa ce m-am asejat un pic si am mancat ceva mi-am revenit. Poate la tine nu o sa fie asa , dar mai bine sa stii

22+ cu
GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Roberta84 spune:
| citat din mesajul lui mamutz Fetele Concediul prenatal se ia de la 32 de saptamani implinite, de la medicul de familie. Teoretic s+ar putea da de la 30 dar ...sper sa gasiti medicul de familie care sa fie de acord. Succes. Aveam sarbatorite azi, ma uit sa vad cine ![]() 22+ ![]() |
Ai perfecta dreptate

22+ cu
GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Savvy spune:
[/quote]
Eu am facut testul de care vorbesti. Pe mine m-au chemat in prima zi sa-mi ia sange sa vada daca valorile sunt ok si de abia ziua urmatoare am facut testul propriu-zis. Deci:am cumparat si eu glucoza, mie mi-a dat sa iau 75 g. Am inteles ca la testul de 50g se ia sange doar o data. Mie mi-ai luat de 3 ori din ora in ora , dupa ce am baut acel sirop superdulce , dar nu chiar asa de rau.Nu a fost rau , doar ca trebuie sa stai acolo atatea ore.. acum depinde de cate ori o sa iti ia tie sange. Rezultatul a fost ok.
important , dupa ce pleci de acolo , sa incerci sa manaci ceva , si sa nu mergi f mult , pt ca mie mi s-a facut rau, era sa cad pe jos si tremuram toata. dupa ce m-am asejat un pic si am mancat ceva mi-am revenit. Poate la tine nu o sa fie asa , dar mai bine sa stii
22+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
[/quote]
Roberta, multumesc mult pentru raspuns! Ai facut testul tot la Inst. de Diabet? 

DPN 4 iulie 2011 - baby boy
Roberta84 spune:
Savvy , eu locuiesc in Roma , am facut testul la un laborator specializat , nu stiu ce sa iti spun despre Institut.
22+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Oana_B spune:
Link-ul de pe pagina anterioara nu functioneaza.
Continuati la capitolul 31, va rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162269
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">
I love
pink!