Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 20
thaimeed spune:
Legat de concediu, am si eu o intrebare....
Daca nu imi iau prenatal... pot sa-mi iau mai multe zile de postnatal? Se compenseaza cumva intre ele?
Theo
22+
Maria Ruxandra
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui thaimeed Legat de concediu, am si eu o intrebare.... Daca nu imi iau prenatal... pot sa-mi iau mai multe zile de postnatal? Se compenseaza cumva intre ele? Theo 22+ Maria Ruxandra |
Daca crezi ca poti merge la munca pana in ultima zi poti sa-ti iei toate cele 126 de zile postnatal
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 24+DPN 04.07.2011
Ireth spune:
Neatza fetelor si de la mine... sunt la birou de la 9 si pana acum n-am avut curent... mai bine mai tineau pana la 1 ca sa plec acasa ![]()
Multumesc de urari la adresa burtii
era un pic umflata de la balonarea de seara, dar.. pe-acolo
i-am aratat pozele aseara si lui frate-miu si a ramas socat, ca la 16 sapt. era un mizilic de burtica ![]()
Babylicious, si eu vreau intalnireeee
dar sa se faca mai cald afara, sa scoatem burtile in rochite
. Poate weekendul viitor, daca e cald, ce ziceti?
Plac toate burtile, am vazut foto noi 
Anaemi, cand ai timp maica si de copii, si dus la gradinita, si luat de la gradinita, si facut mancare, si....si?? ti-am zis eu, mama eroina ![]()
Si mai este una bucata Squirrel pe-aici pe care la fel ar trebui s-o incadram la categoria mama eroina. Adica... un copil, hai, mai treaca mearga, dar 2 copii + al treilea in burtica... wow!
Apropos, cu atata retete mi-ati facut foame ![]()
Intre timp fetele din Bucuresti poate va gandtiti la posibilitati de intalnire/cine vine/unde. Sa nu mai fie pe nepregatite, ca data trecuta.
Va pup! 
19+
Roberta84 spune:
Alina , eu morfofetala am facut-o la 21 saptamani si i-a masurat toate cele lui bebe , si greutate si organe si tot ce se putea , insa nu e 3D.cel putin nu a fost la mine , pt ca am facut-o in spital , la stat adica , poate daca o faci la particular poate fi si 3D..
22+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
alinafilip spune:
| citat din mesajul lui thaimeed Legat de concediu, am si eu o intrebare.... Daca nu imi iau prenatal... pot sa-mi iau mai multe zile de postnatal? Se compenseaza cumva intre ele? Theo 22+ Maria Ruxandra |
Din cate stiu eu, daca nu iti iei prenatal, toate zilele se muta in post natal, asa stiu eu, asa a patit o prietena. A nascut in 20 august anul trecut si abia dupa cele 126 de zile a depus dosarul pentru alocatie si toate cele si abia prin ianuarie 2011 a primt banii aferenti acestor luni din august pana in ianuarie. E adevarat ca a luat o caruta de bani dar ea asa a patit.
Dar cel mai bine este sa te informezi mai sigur, eu zic ce am auzit.

20+
caty2585 spune:
Buna dimineata tuturor burticilor
Thaimeed multumesc pentru cafea(foarte buna
)!Asteptam pozici de la tine si cu burtica
Crisspy bafta la amino si fii "barbata"![]()
!
Bafta celor care merg azi la eco si/sau eco!Asteptam numai vesti bune de la voi

Corry,multumesc de compliment si trebuie sa iti complimentez si eu atat burtica superba cat si pe tine!Esti o scumpa si o frumoasa
Va doresc tuturor o zi cat mai buna,calduroasa si plina de soare si un week-end asemenea

Fericita
17+ cu
alinafilip spune:
| citat din mesajul lui Roberta84 Alina , eu morfofetala am facut-o la 21 saptamani si i-a masurat toate cele lui bebe , si greutate si organe si tot ce se putea , insa nu e 3D.cel putin nu a fost la mine , pt ca am facut-o in spital , la stat adica , poate daca o faci la particular poate fi si 3D.. 22+ cu GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! ![]() |
Roberta84, si medicul meu este tot in spital, cu 2D si de fiecare data cand am mers la el mi-a masurat bebele dar nu asa amanuntit, fara intestine, batai ale inimii, circulatie etc, doar CRL, BPD, femur si se uita la placenta, atat. Acuma eu nu stiu ce sa fac, sa imi fac o programare la o morfofetala mai amanuntita? Sunt tare debusolata!

20+
Ireth spune:
Alina, parerea mea este ca pentru cea de trim. II care - din cate stiu - e una din cele mai importante eco din sarcina (daca nu chiar cea mai importanta) ar trebui sa incerci un 3d, daca nu chiar un 4d. Si neaparat la un meserias.
E ultima eco pe care o poti face ca sa se observe ceva malformatii (si sa faci ceva in aceasta privinta). De-aia conteaza si ochiul doctorului, sa fie format.
Repet, parerea mea! 
19+
mariaruxi spune:
Alinafilip mie mi-a facut morfofetala la 18 sapt. si 5 zile. Deci, se pare ca depinde de medic. Urmatoarea va fi la 23 sapt. si banuiesc ca va masura la fel. Sanatate puiului!
Sanatate si celorlalte fete bolnave, eu am avut noroc pt. ca pana acum am racit o singura data.
Lisssa pe Maria o ridic in fiecare zi, spre ex. azi am coborat 4 etaje cu ea in brate si am dus-o si pana la gradi, bine nu chiar tot drumul, dar aproape. Cred ca cca 14 kg.
Am reusit sa vad pozele si mi se pare ca de la o saptamana la alta cresc burtile intr-o veselie. Ceea ce e si mai bine, mi se pare ca numai burta e de voi, in rest nu se prea vad kg in plus.
burticile!
Legat de umflatul mainilor si picioarelor am patit-o si eu in sarcina precedenta, dar mai spre sfarsit, nu mai tin minte exact din ce luna. Acum, inca nu am inceput ca ma confrunt cu "problema asta".
Felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si bafta celor care urmeaza sa mearga, nu mai nominalizez.
Maria (27 nov. 2007) si
22+ 
alexia_ada spune:
intre ce sapt se poate face ecografia morfo de trimII? ca pe mine m-a chemat pe 14 aprilie doar la control ( pe masa
) , parca pana in sapt 24 ? chiar numai stiu
pup toate fetele 
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !