Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sunt pe aici, prin zona, citesc din una-n doua, ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi :D.
dani a fost, iarasi, f bolnavior, amigdalita pultacee de data asta, din nou am tinut-o tot weekendul cu febra 40, din nou antibiotic (si toate astea dupa o sapt de gradinita ). nu am mai avut putere de nimic, recunosc. in plus, a fost o perioada super agitata si plina la munca, nu reusesc sa ies din birou inainte de ora 6, am uitat de programarea lui dani la doctor , dintr-astea.
bb cred ca e bine, nu prea am avut timp de el , pe 2 aprilie am programare la eco sa vedem ce mai face, cum mai creste.
nu-s suparata, adica sunt dar pe boala lui dani.
va pe fiecare in parte si va felicit pe fiecare pe culoarea caruciorului, pentru analize bune, tin pumnii la urmatoarele amnio si cam atat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

of Laura, multa bafta
te intelegem, ne era doar teama sa nu te fi suparat si tu pe noi...
multa sanatate lui dani si nu te mai stresa la munca, ca nu e bine (zice ciob de oala sparta )

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Laura multa sanatate lui Dani si tie multa multa putere sa treci cu bine peste tot! Te

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

laura multa sanatate lui Dani , sper sa ii treaca repede ....si la mine si sotul si soacra sunt praf de raciti, incerc sa beau cat mai multe ceaiuri, poate nu o iau
in alta oridine de idei , asteptam ora 2 sa mergem la doc ptr eco si TT , sper sa vin cu vesti bune dupa ora 4
va pupacesc si sa aveti o zi minunata ( nu cum este afar de mohorat )
ps: de la ora 3 sunt treaza ....m-am saturat de insomnii

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Alexia, tin pumnii la eco si TT. Te pup!!!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Alexia, tin pumnii la eco si TT. Te pup!!!

22+ cu

Bebelina

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neata gagici!

Ana ms de reteta, abia astept sa o fac, poate in weekend, sa terminam ce mai avem prin frigider

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns cum anume se masoara colul, daca e sa ma urce pe masa mai bine, pas.

Thaimeed ce coincidenta: pe fiica-mea o cheama Ruxandra Maria si la baiat ne gandim sa-i punem numele Matei sau Tudor

Babyblue eu zic sa mai ai putina rabdare, cand iti va "baga" mai incolo niste suturi n-o sa stii pe unde sa scoti camasa.

Nici bebele meu nu e extraordinar de miscacios, cu Maria a fost la fel si e un copil super cuminte si intelegator si mega mamoasa.

Fecian foarte tari reclamele. Cand mergem la cumparaturi, bineinteles ca si-ar dori tot magazinul, dar o punem sa aleaga si asa, scapam mai usor

Oana eu una chiar ma distrez cand vad ce pot face unii cata vreme nu sunt la mine acasa

Florina pe cat sunt de mici, pe atat sunt de smecheri

Pe poze ma uit mai tarziu ca nu merge picasa.

Laura exact astazi am realizat ca nu ai mai intrat demult. Sanatate multa puiului tau.

Maria (27 nov. 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Bun venit Caty si bafta la eco si TT, Alexia!

Maria (27 nov. 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Alexia, bafta la eco si TT!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la mine

Lenesii ca mine s-au trezit tarziu!

Ma bucur ca v-au placut filmuletele..noi am experimentat doar un caz

Caty bine ai venit. Sarcina usoara si bb miscacios si sanatos

Alexia bafta la TT! tinem pumnii!!!

Acum merg sa fac cumparaturi pentru ca fac azi de mancare.

Mi-am propus sa fac mai multe feluri asa stiu ca am cateva zile:
fac chiftele de post cu piure de cartofi, bors de legume, placinta cu ceapa la cuptor si placinte cu mere.

Si sper eu ca 2-3 zile nu mai ma freaca nimeni la cap cu mancarea. Aaa si cred ca mai fac o paine ca vad ca ne-a ramas jumate.

Anaemi mersi de idei, sa inteleg ca si tu tii post. E bine, asa facem schimb de idei. Matza mea nu mananca mancare d-asta, asa ca ii fac mai mult gen sandvisuri, toast-uri(still olandez)..bine macar ca mananca si asa.

Iar diseara ma apuc de un nou capitol la teza..in sfarsit am trimis un capitol(re-scris) sper eu de data asta sa nu aiba de comentat. Ca m-am saturat sa il tot corectez. 2 terminate...4 ramase (fac countdown-ul ca asa tin si eu evidenta cat de prost am mai muncit lunile astea)

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput