Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna fetelor.
Anaemi stai linistita ca nu sunt suparata pe nici una dintre voi, nu am motiv. Va citesc in fiecare zi, doar ca sunt mai tot timpul ocupata, iar Mihai zilele trecute si-a rupt clavicula stanga si in consecinta sunt tot dupa el pentru ca nu se descurca singur foarte bine...asta este, ne bucuram ca nu a fost ceva mai grav. Fiind un baietel foarte foarte energic, acum ca nu poate face mare lucru va da-ti seama ce chin pe el. Asa ca ne jucam prin casa Sus jos, Piticot si jocuri din acestea mai statice. Este infasat pana la brau si mana imobilizata pana la incheietura.
In rest toate bune, duminica am fost si noi la medic de urgenta, adica noi fetele, pentru ca nu am mai simtit-o miscand 2 zile si m-am ingrijorat. Dar dupa cele doua zile de somn, a urmat furtuna in burtica mea si am fost extrem de fericita.
Mai multe o sa stim saptamana viitoare cand mergem din nou la eco si sper sa nu se schimbe culoarea caruciorului. Daca se va schimba, ne bucuram si asa doar sa fie sanatos.
Tin sa felicit si eu fetele sarbatorite si cele care au rezultate bune la eco, amnio, diferite teste, si sa urez bun venit celor noi.
Cam atat de la noi, va urez numai bine si sanatate maxima.
Aa, anaemi te admir ca te gandesti si la al 4 bebe, sti, pe la noi pe aici prin nordul tarii, femeile zic ca, "cu cat coconii (copii) sunt mai multi intr-o familie, cu atat si belsugul, sanatatea si bunastarea este mai mare".
pe toate.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

[quote]citat din mesajul lui ramyy

mamutz ,indra stiu ca voi luati clexane si mai sunt si alte fete dar nu mai stiu acum care ...am fost la faramcie cu reteta si mi-a zis ca nu se deconteaza decat 300lei iar clexane pe o luna costa 450 lei , curios ca luna trecuta nu mi-a cerut asa mult am platit doar 33 de lei diferenta ...sti voi daca s-a schimbat ceva de luna asta?
nu e foarte mult da nu mi se pare normal sa le dau bani in plus daca reteta e gratuita.

rammy depinde cum completeaza medicul reteta...daca bifeaza gravida(nu salariata)pe reteta,si sa treaca 100% 751 B....ceva de genul asta ...mi s-a intamplat si mie luna trecuta sa dau 150lei dar azi am luat 54fiole de clexane 0.2 cu 33lei...depinde cum completeaza medicul reteta...
bine ai venit caty2585...sarcina usoara si bb la termen

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 24+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

m-am lamurit...clexane e pe lista B la medicamente compensate nu gratuite dar are langa el este un asterx adica in anumite cazuri e si gratuit cum ar fi la noi la gravide...ei daca in softul care il foloseste farmacia nu e trecuta chetia asta asta e nu ti-l da gratuit(asta in cazul in care chiar nu obs nimeni de ce caculatorul nu il da gratuit chiar daca reteta este) asa ca eu aseara m-am luat de a mea sora ca nu se poate si nu se poate ca e gratuita si pana la urma dupa ce a mai verificat de 100 de ori s-a prins ca softul lor era de vina...asa ca veronica sa sti si tu de ce ai platit 150 lei in plus intr-o luna
azi si-au reglat softul si totul e ok,nu era vina lor era vina informaticianului ..plus ca au zis ca nu au mai avut pana acum clexane pt gravide deci nici nu s-au mai batut de asta

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Laura....sanatate multa lui Dani
Alexia te asteptam cu vesti

legat de clexane , asa am patit si eu la farmacie .....nu vedeau asterixul ,si am platit difernta de 1 mil si ceva ...apoi a 2 a luna am luat gratuit ,dar de la alta farmacie [:D

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna fetele

Bafta Alexia astazi la TT , iti tinem pumnii stransi!

Alinafilip ne bucuram ca nu esti suparata pe noi si ca ne citesti chiar daca nu ai timp sa ne mai tii la "curent" cu noutatile din sarcina. Insanatosire grabnica sotului!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Roxibarbu este vorba de fiul meu nu de sot.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Buna fetelor.
Anaemi stai linistita ca nu sunt suparata pe nici una dintre voi, nu am motiv. Va citesc in fiecare zi, doar ca sunt mai tot timpul ocupata, iar Mihai zilele trecute si-a rupt clavicula stanga si in consecinta sunt tot dupa el pentru ca nu se descurca singur foarte bine...asta este, ne bucuram ca nu a fost ceva mai grav. Fiind un baietel foarte foarte energic, acum ca nu poate face mare lucru va da-ti seama ce chin pe el. Asa ca ne jucam prin casa Sus jos, Piticot si jocuri din acestea mai statice. Este infasat pana la brau si mana imobilizata pana la incheietura.
In rest toate bune, duminica am fost si noi la medic de urgenta, adica noi fetele, pentru ca nu am mai simtit-o miscand 2 zile si m-am ingrijorat. Dar dupa cele doua zile de somn, a urmat furtuna in burtica mea si am fost extrem de fericita.
Mai multe o sa stim saptamana viitoare cand mergem din nou la eco si sper sa nu se schimbe culoarea caruciorului. Daca se va schimba, ne bucuram si asa doar sa fie sanatos.
Tin sa felicit si eu fetele sarbatorite si cele care au rezultate bune la eco, amnio, diferite teste, si sa urez bun venit celor noi.
Cam atat de la noi, va urez numai bine si sanatate maxima.
Aa, anaemi te admir ca te gandesti si la al 4 bebe, sti, pe la noi pe aici prin nordul tarii, femeile zic ca, "cu cat coconii (copii) sunt mai multi intr-o familie, cu atat si belsugul, sanatatea si bunastarea este mai mare".
pe toate.

19+

Ma bucur mult ca nu esti suparata.

Offf imi pare tare rau pt Mihaita... cred ca este tare greu! Multa sanatate

Laura , imi pare rau pt Dani. Si noi am avut pana acum doua episoade de amigdalita pultacee cu febra 40 Acum stam cu morcovul sa nu mai faca iar.
A mai avut o tentativa saptamana trecuta dar i+am dat albastru de metil pe cun cub de zahar si se pare ca am scapat acum.

Felicia, eu am tinut post saptama trecuta , o sa mai tin ultima saptamana si in rest miercuri si vineri....dar am "dezlegare" numai pt lapte,branza,oua, peste...si dulciuri .

Oricum gatesc de post pt ca sotul tine post, piticii nu papa carne gatita decat f rar cand au ei chef...deci ma avantajeaza .(daca ar fi dupa ei ar manca numai cereale cu lapte si oua in cescuta)

Am facut si eu ,sambata parca, chiftelute de legume + orez cu ciuperci, delicioase...au papat si piticii o gramada .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Roxibarbu este vorba de fiul meu nu de sot.

20+

Pai atunci este si mai grav , ne rugam la Doamne Doamne sa se faca repede bine

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Si noi tinem post .....saptamana asta , apoi miercurea si vinerea ,si in ultima saptamana.
maine mergem la spovedit si sambata dimineata ,sau duminica la impartasit.
de craciun am primit dezlegare ,vedem acum ce zice preotul.

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Krissy ce burtica frumoasa ai. Ma topesc si dupa Sophia,e incantata de bb care va venii?
Sarut-mana, esti o draguta. Legat de Sophia si bebe, sa stii ca nu i-am spus pana de curand, desi ma intreaba de ceva vreme de ce toti copiii de la gradinita au frati si surori si ea nu are (au si bebelusi la gradinita si ii iubeste f tare, isi alege zilnic cate unul si ar vrea sa-l ia acasa). Cand i-am spus nu chiar a realizat imediat, apoi s-a bucurat si e f draguta cum ma intreaba de baby, dar explicandu-i intre timp ca va trebui sa impartim cu el jucarii si iubirea mamei, are zile cand imi zice ca ea nu vrea nici un fratior. Dar in general este f entuziasmata, a anuntat in gura mare la gradinita ca ea o sa aibe un baietel ("Guess what everybody? I'm having a baby boy!") si ma cearta ca "what takes you so long?!". Om vedea cum va fi pana la urma, ea e un copil foarte cald si iubitor, dar cu siguranta va fi putin geloasa la inceput ca e maricea si e si cam rasfatata papusa mamii.

Alexia, bafta la TT si eco!.

Laura, multa sanatate lui Daniel!

Alinafilip, de asemenea sanatate lui Mihai, saracutul! Stiu ce dureroasa e clavicula rupta si ce limitat esti in miscari si independenta...

Felicia, bafta multa cu teza, am trecut si eu recent prin cosmarul cu teza fara de sfarsit (e drept ca doar pt master, dar mi-a ajuns pt o viata), insa o sa-ti ajute D-zeu sa finalizezi cu bine!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 18+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Alexia multa bafta la eco. Te asteptamm cu vesti bune

Am vzut si eu noile pozici cu burtici . F frumoase toate.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput