Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rammy poti sa imi spui te rog frumos unde ai gasit clexane ?
eu caut de o saptamana si nu gasesc si nimeni nu stie sa mi spuna cand apare
vorbesc de cel de 0.4

edit:acum am vazut ca tu esti din Cluj
fetele din Bucuresti , voi ati gasit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune si speram si noi intr-o insanatosire grabnica. Ma bucur tare mult ca ieri mi-a zis ca nu-l mai doare.
In legatura cu postul, sotul posteste iar noi din cand in cand. Anaemi si eu am o bucata sot care a terminat teologia, si el ma sfatuieste ce si cum. Mi-a dar dezlegare la toate alimentele pe perioada sarcinii.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Multumesc fetelor pentru gandurile bune si speram si noi intr-o insanatosire grabnica. Ma bucur tare mult ca ieri mi-a zis ca nu-l mai doare.
In legatura cu postul, sotul posteste iar noi din cand in cand. Anaemi si eu am o bucata sot care a terminat teologia, si el ma sfatuieste ce si cum. Mi-a dar dezlegare la toate alimentele pe perioada sarcinii.

20+

este preot si sotul tau ?

p.s pe bune ca ma bucur mult ca nu esti suparata

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Nu, anaemi, din pacate, si din motive mai putin ortodoxe din partea altora, dar nu mai conteaza acum, important este ca noi credem cu tarie in Dumnezeu si incercam sa fim un exemplu bun, chiar daca sotul nu slujeste. Mai pe scurt, sotul nu a dispus de o anumita suma de bani pentru a avea parohie, asa ca s-a retras din randul lor. Asta este, poate asa a vrut Dumnezeu. Acum este director, ii merge bine si cel mai important, are credinta in suflet.
In jurul noastru prietenii sunt majoritatea preoti si asta ma bucura.
Tot raul spre bine, sa fim sanatosi ca in rest toate vin de la sine.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

vorbesc de cel de 0.4

vezi ca au la helpnet(eu am luat de pe 1 decembrie-titan) .....depinde de zona unde stai , cauta pe situl lor si vezi exact farmaciile care au.

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:

vorbesc de cel de 0.4

vezi ca au la helpnet(eu am luat de pe 1 decembrie-titan) .....depinde de zona unde stai , cauta pe situl lor si vezi exact farmaciile care au.

18 + Arianna-Maria

am cautat , la unele nu am gasit deloc de 0.4 la altele am gasit cateva fiole , nicaieri 30
tu ai luat 30 de acolo ? cand ?
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:

am cautat , la unele nu am gasit deloc de 0.4 la altele am gasit cateva fiole , nicaieri 30
merci mult

este ceva timp de cand am luat eu .....vreo 3 sapt .
vorbeste cu ei ...poate iti pot aduce pe comanda.
daca ai nevoie uregent te ajut eu cu 6 fiole.

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:

merci mult

este ceva timp de cand am luat eu .....vreo 3 sapt .
vorbeste cu ei ...poate iti pot aduce pe comanda.
daca ai nevoie uregent te ajut eu cu 6 fiole.

18 + Arianna-Maria

iti multumesc tare mult pt ajutor dar momentan nu sunt in criza ca mi am facut un mic stoc (am luat cu bani) cand am vazut ca a inceput sa dispara
problema cu lipsa e de saptamana trecuta
nu se pune problema de comandat pt ca e lipsa in depozite , deci nu are de unde sa ti aduca
vom vedea ce facem , sper sa nu tina mult criza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

alianafilip,sanatate multumta baiatului. Cred ca e groaznic sa fie tunut in casa...oof

Laura si voua multa sanatate si refacere rapida

si noi,adica Cristi tine post. El e fff strict,mie sincer mi se pare f greu sa fac mancare si pt el si pt noi,dar asta e ...fac
Anaemi,sari cu reteta de chiftelute de legume please

noi suntem bine,burtica pe timpul zilei nici nu o simt,doar seara incepe showul cand ma relaxez si eu si ma intind in pat. Vreau sa intreb fetele cu copii,voi ii mai ridicati in brate???

Mama de Ana si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

alianafilip,sanatate multumta baiatului. Cred ca e groaznic sa fie tunut in casa...oof

Laura si voua multa sanatate si refacere rapida

si noi,adica Cristi tine post. El e fff strict,mie sincer mi se pare f greu sa fac mancare si pt el si pt noi,dar asta e ...fac
Anaemi,sari cu reteta de chiftelute de legume please

noi suntem bine,burtica pe timpul zilei nici nu o simt,doar seara incepe showul cand ma relaxez si eu si ma intind in pat. Vreau sa intreb fetele cu copii,voi ii mai ridicati in brate???

Mama de Ana si 23+

Parjoale de legume

5-6 cartofi (eu am pus vreo 4-5 + un dovlecel)
3 morcovi (am pus doar doi ca atatia mai aveam )
1/2 telina (mai micuta)
100 g margarina (eu am pus putin ulei)
2-3 linguri faina (eu ampus si pesmet)
sare
piper

Am fiert toate legumele pana cand s-au inmuiat. Dupa ce s-au racit le-am pasat, ca pe piure, dar nu f tare (sa mai ramana si bucatele mai mari). Am pus faina/pesmetul , usturoil pisat si uleiul - am amestecat (daca nu ti se pare f legata compozitia mai pui faina/pesmet). le dai prin faina si le prajesti.(le scoti pe prosop absorbant)

Noua ne-au placut f mult. Pana si Anastasia care este cea mai mare fitzoasa la mancare (dupa mine ), a mancat cateva.

p.s Data viitoare o sa pun si niste ciuperci in compozitie si niste marar....

p.p.s Am avut ca garnitura orez cu ciuperci si focaccia cu ceapa (facuta tot de mine). Mie una mi-a placut enorm combinatia de focaccia cu chiftelute (am mancat ca sparta ).

Drept sa spun imi place mult mai mult mancarea de post. Nu pica greu, se face repede si usor...se digera repede
...cu prajiturile este mai greu

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput