Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor.

Am reusit si eu abia acum sa termin de citit...printre picaturi cu munca. Si am si orbecait putin pana am gasit noul capitol

Lisssa_ana: m-am ingrasat vreo 5-6 kg...plus ca nu mai am talie deloc. Dar, mi-am dorit (si-mi doresc) copil prea mult ca sa ma mai gandesc la kg...vedem noi pe urma

Aseara am fost la dr noastra, si mi-a masurat colul la eco transvaginala, si e ok...e 32.9 mm. M-am relaxat, si ma bucur ca e bine. Eco pe burta nu mi-a mai facut, ca nu trecusera decat 2 zile de la morfofetala.
Urmatoarea 'sedinta cu parintii' va fi dupa Paste, pe 27 aprilie. Pana atunci, sper ca pitica sa fie bine si sa creasca mare si frumoasa. Din picioare da zilnic...de cateva ori pe zi, desi nu face chiar show-uri.

Va pup pe toate si zi frumoasa sa aveti, desi afara e urat

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

In legatura cu ridicatul copiilor. Pe Anastasia , ce-i drept am mai ridicat-o .... am si mers ceva cu ea in brate. Dar am zis ca-mi iese sufletul.
Pe langa faptul ca ma durea putin burta, am obosit dupa doi pasi de ziceai ca am alergat 1 km la viteza maxima...Simteam ca-mi sare inima din piept.

De obicei incerc sa evit cat pot sa o ridic, dar nu-mi iese mereu. Sotul nici nu stie de cate ori am ridicat-o ca altfel...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Alinafilip imi pare tare rau pt puiul tau, multa sanatate.
Fara suparare dar numai preotul tau duhovnic poate sa iti dea dezlegare.
Clexane ....ff greu, dar nu imposibil. Mi+a spus dna dr U ca nu se ai fabrica, ca au fost preluati de alti producatori si pana or sa apara sub alta denumire, nu se vor mai gasi.
Trebuie sa va faceti o relatie si sa va aduca de pe unde mai au ei rezerve. Eu inca am mai gasit cate ceva. Mai am de adunat vreo 3 cutii de 0,4 ca sa am pana la finalul lui august. Eu ma asteptam la asta si am cumparat tot ce am prins si fara reteta, chiar si o singura fiola.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

rammy poti sa imi spui te rog frumos unde ai gasit clexane ?
eu caut de o saptamana si nu gasesc si nimeni nu stie sa mi spuna cand apare
vorbesc de cel de 0.4

edit:acum am vazut ca tu esti din Cluj
fetele din Bucuresti , voi ati gasit ?

Ia de pe unde mai gasesti de 0,2 si faci cate doua, sa ai rezerva. In farmacii nu mai gasesti de 0,4.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu din cate stiu femeile insarcinate/cele care alapteaza/batranii si copii pana al 7 ani nu trebuie sa tina post. Rog fetele cu mai multe ucnostinte sa ma contrazica

Anaemi,eu fac chiftelute cu ciuperci sau din naut(falafel),sunt fff bune.

Mama de Ana si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mamutz merci mult pt informatie
bine ca mi ai zis , sa cumpar si eu tot ce prind
offf , in ce tara traim ...

Mergi la inceput

Corect dar tot cu dezlegare de la duhovnic. Si batranii ce au sa nu tina post? Ii dezleaga doar daca au boli care necesita un regim special.
Eu tin cum pot acum si 3 zile inainte de impartasit, mai rau e de sot cu mancarea, ca eu stau la pat si nu mai pot sa gatesc. Asa ca traiasca soacra si restaurantul de langa.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

bun venit cathy, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!!

salut si pup toate burticutele. acum va citesc din urma sa vad ce ati mai povestit! pupi

_

Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

asa e...am gandit-o dar nu am mai scris

Mama de Ana si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Buna fetelor.
... iar Mihai zilele trecute si-a rupt clavicula stanga si in consecinta sunt tot dupa el pentru ca nu se descurca singur foarte bine...

Sanatate multa lui Mihai si tie rabdare si putere multa sa ii fii alaturi acum cand sufera!
Cristina , ce dulce e Sophia! sa iti traiasca, tare dulce mai e!!
Felicia, spor la scris in continuare!
Ana Maria, suna fff bine reteta ta! abia astept sa o incerc! Si daca se poate, zi si focaccia!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput