Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 14
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle_12 La multi ani Teo si Miha!! ![]() ![]() Catalina, bun venit! Maria, si pe noi ne-a amuzat tare tricoul, iar prietenii care ni l-au facut cadou ne-au urat sa avem o gasca de nazdravani ca cei de pe el Rammy, . A fost modul in care am ales sa-i "spun" sotului meu ca va fi tatic. Am facut poze si le pastram ca amintire a testului, fiindca fiind unul digital, vestea cea buna a disparut in 12 ore de pe ecran Babyblue te plangi ca nu-l simti pe bebe, eu fac maine 19 saptamani si nici eu nu-l simt. Trebuie sa avem rabdare . Se vor face ei simtiti cand vor avea chef si ne vom ruga apoi sa nu ne mai traga suturi si pumni. Florina super tare filmuletul. Pe 10 decembrie ai aflat vestea cea mare? Si eu la fel. Aveam banuieli de mai devreme dar am asteptat cu facutul testului, ca sa fiu sigura de rezultat. Si ca o coincidenta amuzanta, farmacia de unde am cumparat testul se numea Barza. Habar nu aveam, am vazut cand am iesit ca scria mare pe usa. M-a umflat rasul si am fost sigura care va fi rezultatul. Fecian, Anaemi, Adra_bell, din ce povestiti si aratati in poze aveti niste copii grozav de dulci. Sa tot faci copii ca ei! Fetelor care au postat poze noi, sunteti toate niste frumoase. Iar de burticile voastre nu mai vorbesc... Pupam 18+ & din burtica ei |
pai eu maine fac 18 sapt si nu l prea simt.
aseara ce am simtit ceva ceva, parca...sa zic, vreo 2-3 miscarutze, ca nu le pot zice miscari.:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Babylicious spune:
| citat din mesajul lui babyblue pai eu maine fac 18 sapt si nu l prea simt. aseara ce am simtit ceva ceva, parca...sa zic, vreo 2-3 miscarutze, ca nu le pot zice miscari.:))) |
Babyblue, fii cuminte, ca eu nu am simtit nimic pana la 18 sapt,,,sau daca am simtit nu stiu....asha ca mai ai putinica rabdare!

22+ cu 
Bebelina
squirrel spune:
Fetelor, la noi se simte iz de primavara, crapa mugurii asteptam florile ce mai ...sufluu mai tare sa o trimit si la voi si va trimit tuturor o floricica virtuala
.
Va spun de la inceput ca nu fac nominalizari ca am uitat, cu toate ca sunt la zi cu cititul (si Paul cu Micky Mouse
)asa ca urea bun venit noilor burtici sa aveti bebei sanatosi, sanatate maxima bolnaviorilor si refecere rapida claviculei rupte.
Vad ca se fac pe aici tot feluri de topuri...ia sa vad cine ma ia pe mine la:
1. categoria varsta- neuronul lui Krissy e mai odihnit si si-a amintit ca avem si mamici de 39 de ani la vara. Stiu ca am mai zis la un moment dat ca as putea fi mama pentru unele fete
deci logic vorbind as putea fi chiar bunica
. Inchipuiti-va titlu de ziar:' Bunica insarcinata!!'
2. Nu cred ca odiseea aceasta mai este o viitoare soacra cu trei nurori
. No deduceti de aici ce am vrut sa zic.
In consecinta rasfoind albumele voastre si vazand atatea mamici si viitoare mamici infloritoare, siluete cochete, eu, buruina nu am ce cauta dar voi admira in continuare florile din gradina vecinelor.
Despre miscarile din burtica eu le inteleg pe fetele care sunt la prima sarcina ca isi doresc din tot sufletul sa simta cat mai multa miscare, dar si din experienta mea spun cum e in burta BB e si in natura. Iepurasul acela simpatic care face reclama la niste baterii e nimic pe langa Paul. Zilnic face de doua ori pe zi alergare de viteza prin casa - am calculat o data si erau 2 km. Vai de vecinii de sub noi
Mai era ceva dar am uitat..
Anaemi, de mult vroiam sa iti spun apreciez mult ce face sotul tau.Si socrul meu pe lana doctor de trup(pediatrie) a fost si doctor de suflete si stiu ca e o meserie grea prin natura locului unde isi desfasoara activitatea. Felicitari si tie ca ii esti alaturi.
Mi-am amintit Lissa intrebai de ridicat- cand eram insarcinata cu Paul am lucrat intr-o cresa categoria 4luni-2ani . Am ridicat la copii si nu am avut nici o problema. Acum e drept Paul are 18kg, nici nu ma gandesc sa il ridic. In scaunelul de masina l-am invatat sa se urce singur iar daca avem de mers pe jos ii spun dinainte ca in brate nu il pot duce dar daca vrea putem lua caruciorul.
Va pup ca mergem la biblioteca -pe jos . E timpul sa iau masuri si sa fac miscare 2km dus 2 intors.
squirrel spune:
Am uitat sa spun 'LA MULTI ANI' tuturor sarbatoritelor.
si sa imi cer scuze de eventualele greseli ca nu m-am intors sa corectez
Pupici
caty2585 spune:
Buna si de la mine![]()
Multumesc tuturor pentru urarile de bune venit si va dorec la toate sarcina usoara in continuare,nastere usoara,bebe sanatos,mancacios si necolicos

Dupa cum am "promis" ieri,azi am pus si eu niste poze,sa ma "cunoasteti".Caci asa cum am spus si ieri,v-am admirat pe fiecare in parte si sunteti foarte frumoase si radiati cu burticile la vedere

Va doresc o zi buna in continuare
Fericita
17+ cu
Michelle_12 spune:
| citat din mesajul lui babyblue pai eu maine fac 18 sapt si nu l prea simt. aseara ce am simtit ceva ceva, parca...sa zic, vreo 2-3 miscarutze, ca nu le pot zice miscari.:))) _ Babyblue va pupa pe toti!! 17+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
a trecut aproape si ziua de azi, deci am facut 19 saptamani si tot nimic
In plus eu sunt o fire destul de calma, iar de cand cu sarcina am devenit si mai si, astfel ca nu-mi fac nici un fel de griji. Daca n-as citi ca voi va tot preocupati nici nu m-as gandi la asta. Drept urmare iti trimit o portie maaaaaaaaaare de calm si inca una la fel de maaaaaaaaaare de rabdare de la mine, si-ti promit ca o sa ne tinem de mana cand o sa incepem sa ne plangem amandoua ca nu mai dormim noaptea din cauza miscarilor lor.

19+ &
din burtica ei
babyblue spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Babylicious
Babyblue, fii cuminte, ca eu nu am simtit nimic pana la 18 sapt,,,sau daca am simtit nu stiu....asha ca mai ai putinica rabdare! ![]() ![]() ![]() 22+ cu ![]() Bebelina |
:) mai nou, am atata treaba ca nu mai am timp, nici dc as vrea, sa ajung sa fac vreo eco, asa de nebuna.nici chef nu mai am de eco....:)))
mercic mult de incurajari.
imi pare rau sa aud ca tot vomiti...
_
17+ cu

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Michelle_12
a trecut aproape si ziua de azi, deci am facut 19 saptamani si tot nimic In plus eu sunt o fire destul de calma, iar de cand cu sarcina am devenit si mai si, astfel ca nu-mi fac nici un fel de griji. Daca n-as citi ca voi va tot preocupati nici nu m-as gandi la asta. Drept urmare iti trimit o portie maaaaaaaaaare de calm si inca una la fel de maaaaaaaaaare de rabdare de la mine, si-ti promit ca o sa ne tinem de mana cand o sa incepem sa ne plangem amandoua ca nu mai dormim noaptea din cauza miscarilor lor. ![]() 19+ & din burtica ei |
ce scumpa esti!!! sper sa ai gura aurita si sa ne tinem de mana, cand ne vom plange ca ne da ala micu' pumni.
prb e ca tu esti calma, insa eu sunt ca piticul atomic.alerg non stop, la joburi, intre joburi, dupa joburi, cand ma asez in pat insa am insomnii, oricat de obosita as fi, deci am timp cat cuprinde sa simt ceva
_
17+ cu

Michelle_12 spune:
| citat din mesajul lui squirrel Fetelor, la noi se simte iz de primavara, crapa mugurii asteptam florile ce mai ...sufluu mai tare sa o trimit si la voi si va trimit tuturor o floricica virtuala . |
Squirrel, multumesc pentru adierea de primavara pe care ai trimis-o
. Era tare necesara fiindca pe aici este asa o vreme mohorata si cetoasa de parca ar fi o zi de noiembrie.
19+ &
din burtica ei
babyblue spune:
| citat din mesajul lui squirrel Fetelor, la noi se simte iz de primavara, crapa mugurii asteptam florile ce mai ...sufluu mai tare sa o trimit si la voi si va trimit tuturor o floricica virtuala .Va spun de la inceput ca nu fac nominalizari ca am uitat, cu toate ca sunt la zi cu cititul (si Paul cu Micky Mouse Vad ca se fac pe aici tot feluri de topuri...ia sa vad cine ma ia pe mine la: 1. categoria varsta- neuronul lui Krissy e mai odihnit si si-a amintit ca avem si mamici de 39 de ani la vara. Stiu ca am mai zis la un moment dat ca as putea fi mama pentru unele fete 2. Nu cred ca odiseea aceasta mai este o viitoare soacra cu trei nurori In consecinta rasfoind albumele voastre si vazand atatea mamici si viitoare mamici infloritoare, siluete cochete, eu, buruina nu am ce cauta dar voi admira in continuare florile din gradina vecinelor. Despre miscarile din burtica eu le inteleg pe fetele care sunt la prima sarcina ca isi doresc din tot sufletul sa simta cat mai multa miscare, dar si din experienta mea spun cum e in burta BB e si in natura. Iepurasul acela simpatic care face reclama la niste baterii e nimic pe langa Paul. Zilnic face de doua ori pe zi alergare de viteza prin casa - am calculat o data si erau 2 km. Vai de vecinii de sub noi Mai era ceva dar am uitat.. Anaemi, de mult vroiam sa iti spun apreciez mult ce face sotul tau.Si socrul meu pe lana doctor de trup(pediatrie) a fost si doctor de suflete si stiu ca e o meserie grea prin natura locului unde isi desfasoara activitatea. Felicitari si tie ca ii esti alaturi. Mi-am amintit Lissa intrebai de ridicat- cand eram insarcinata cu Paul am lucrat intr-o cresa categoria 4luni-2ani . Am ridicat la copii si nu am avut nici o problema. Acum e drept Paul are 18kg, nici nu ma gandesc sa il ridic. In scaunelul de masina l-am invatat sa se urce singur iar daca avem de mers pe jos ii spun dinainte ca in brate nu il pot duce dar daca vrea putem lua caruciorul. Va pup ca mergem la biblioteca -pe jos . E timpul sa iau masuri si sa fac miscare 2km dus 2 intors. |
esti o dulce!
mie n-ai putea sa mi fi mama, nici dc ai face eforturi...:)
pup
_
17+ cu