Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 15
alexia_ada spune:
am revenit fetelor
va multumim mult pentru gandurile bune
bebe este foarte bine ,toate-s la locul lor, cu marimile corespunzatoare , si se agita de mama focului cu cordonul intre picioare
. Dupa ce a terminat de masurat si verificat ce avea dr ( ne-a zis ca este f bine translucenta nucala 1.53) am fost sa imi ia sange pentru TT ( in mim 1 sapt , max 2 sapt am rezultatul
) si mi-a zis doctorita sa ma agit umpic ca poate da cordonul dintre picioare ...am intrat inapoi si ne-a facut niste surprize
de am plans ca doi prosti ... statea ca si cum ar fi avut un fotoliu sub ea si cu mainile sub cap, apoi ne-a intins o mana si am vazut ca atunci cand lipesti mana pe un geam/ sticla , dupa care si-a luat cordonul in maini ( cantarea zice tac-su) si ne-a aratat o talpita
, extraordinar fetelor, nu am fost asa emotionata nici cand am auzit inimioara prima data .
si bineinteles suntem tot fetita si asa se pare ca o sa ramanem
va multumesc inca o data si va
dulce pe toate
17+ cu 
alexia_ada spune:
am intrebat daca trec pe elevit , a zis ca nu, raman deocamdata pe magneb6
si legat de insomnii mi-a spus : normal apar in luna 7 dar ai ghinionul sa le ai de acum :)
17+ cu 
babyblue spune:
alexia super, super, super! ma bucur enorm pt tine!

_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Michelle_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue ce scumpa esti!!! sper sa ai gura aurita si sa ne tinem de mana, cand ne vom plange ca ne da ala micu' pumni. prb e ca tu esti calma, insa eu sunt ca piticul atomic.alerg non stop, la joburi, intre joburi, dupa joburi, cand ma asez in pat insa am insomnii, oricat de obosita as fi, deci am timp cat cuprinde sa simt ceva _ Babyblue va pupa pe toti!! 17+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Eu iti spun sigur ca o sa vina vremea aia. Asa ca promis e promis!
Zic sa nu te bucuri prea timpuriu ca e bebe calm, fiindca din cate stiu eu baieteii cam seamana cu mamicile Fetelor care sufera de constipatie , dragelor va invit la pranz la cantina noastra...nu stiu care le este reteta pentru sosuri, insa stiu ca ar bate orice medicament impotriva constipatiei... asta asa fiindca tocmai resimt acum efectele pranzul "minunat" de astazi
pupam
19+ &
din burtica ei
Krissy spune:
| citat din mesajul lui squirrel Categoria varsta- neuronul lui Krissy e mai odihnit si si-a amintit ca avem si mamici de 39 de ani la vara. Stiu ca am mai zis la un moment dat ca as putea fi mama pentru unele fete |
. Da' iti dai seama ca am retinut ca e cineva mai "veterana" decat mine (fara suparare
ca am zis ca suntem tinere!).Cati ani are Paul, ca si Sophia tot 18 kg are? Apropos de ridicat, eu o mai iau cateodata in brate, ca ne e tare dor cand ne vedem dupa atatea ore departe peste zi
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
18+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
alexia_ada spune:
Caty esti o papusica
am vazut acum pozele , foarte frumusica
fetele rezutatele de la TT se coreleaza cu ecografia ? adica cand o sa am rezultatul de la analiza ma duc si cu ecografia facuta azi ?
17+ cu 
caty2585 spune:
Alexia,ma bucur tare mult ca totul este bine cu bebelina!M-a emotionat foarte tare cum ai povestit!

Ma face si pe mine si mai nerabdatoare pana pe 1 cand am sa il revad si eu pe bebe pt a 2-a oara!![]()

Iti multumesc pt compliment!Si tu esti foarte frumoasa!!!Imi place catelusul..superb
Fericita
17+ cu
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada Caty esti o papusica am vazut acum pozele , foarte frumusica fetele rezutatele de la TT se coreleaza cu ecografia ? adica cand o sa am rezultatul de la analiza ma duc si cu ecografia facuta azi ? 17+ cu ![]() |
Da, se coreleaza, cand iti recolteaza sange il trimite la laborator impreuna cu niste date de pe ecografie, pe baza carorar se fac calculele statistice
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
MatzaRebela spune:
buna seara:) in sfarsit am reusit sa fac si eu pozici la burtica;))(mai facusem s dimineata dar nu mi-a placut cum au iesit.. acum le-am nimerit un pic asa:))chiar daca era mai bn pe zi k era mai multa lumina se vede k a crescut si fara lumina de zi:)hihi
Alexia super tare ma bucur enorm ca e totul ok
Am vazut si restul pozelor superbe:) frumuseti de butici ce sunt in odiseea asta:)
Va pupic
16 cu 
crisspy spune:
Helau,
Ce spor ati avut la scris fetelor
Azi am stat acasa ca sunt racita. Ieri am plecat mai devreme de la birou si am dat o fuga la dr sa mai vedem bebelul, nu-l mai vazusem de pe la 12 sapt.
Suntem aproape 100% convinsi ca este fetita, asa ca dupa rezultatul de la amnio ma bag la cumparaturi
.
Am vazut ca vb de miscarile bebelusilor...Razvi a fost tare miscaret si in burta si in afara ei. Pe don'soara nu prea o simt, poate pt ca am placenta inserata posterior? Sau pt ca o fi cuminte? Ieri la echo abia s-a sinchisit sa se trezeasca si sa ne arate ce are intre picioruse.
Va rog sa modificati si la mine in listuta: DPN: 28.08.2011, Maternitatea Regina Maria, Dr. Indiana Pelin.
Bine ai venit Caty si sarcina usoara.
Laura sanatate multa lui Dani, sa se faca repede bine...of, ma gandesc cu groaza ca intr-o luna si un pic incepe si Razvi gradinita si sa te tii atunci.
Alinafilip sanatate multa baietelului tau.
Lissa sa stii ca eu il mai ridic pe Razvi in brate...si are 15kg.
Sa-mi tineti pumnii, maine am amniocenteza.
gasca
Crisspy,
fericita de
Razvi si
16 sapt