Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza burticutze:) sunt prima la raport deci eu dau cafeaua/ceai-ul, sau ce serviti hehehe:)

O zi frumoasa va doresc pup

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burticoase!
pe frigul asta... ceai cu lamaie, si ciocolata calda (separat!)
s-a intors iarna...
si eu am plecat ca vita in rochie de acasa... uof!

19+

Mergi la inceput

fetelor, stie cineva ceva de Laura13? pe unde umbla? n-a mai intrat de mult, mi se pare..

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata si de la mine burticilor!Pe aici ploua foarte tare!Va doresc o zi placuta ! toate burticile! 23+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza burticutelor!
Caty, bun venit! sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si bb sanatos si la termen! Cat despre eco, eu o am pe 30, si ultima tot pe 10 feb e facuta....asha ca te inteleg pe deplin
Pup pe burtica frumoasa Alexia!
Pup si burtica Arianei! E super! nu mai zic de costumas!!
OO Doamne, Felicia! nu ne mai speria acu! ca e prea tarziu sa folosim prezervative!!

Eu aseara am fost la teatru, si inainte am mancat un strudel de la tip top! nu va zic cat de groaznic a fost in timpul piesei, de am ieshit dupa o ora sa vars!! si eu credeam ca am scapat! Acu vad ca sunt mai bine! poate reusesc sa si mananc ceva...

Am trimis si eu o reclama cu copii pe contul comun!

O zi de 1000 de ori mai frumoasa decat vremea de afara!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Babylicious, si eu si Alex am avut probleme cu mancarea de la Tip-Top... si vorba aia, el nu e insarcinat
Eu nu mai pap de la ei de un an jumate cel putin. Ultima oara m-am stricat la stomac de a trebuit sa iau Imodium 3 zile... ORIBIL!!
Alex si acum cand trece pe langa un Tip-Top isi aduce aminte ce chin a fost si pentru el.
Deci s-ar putea sa nu fii tu, sa fie mancarea de vina.
Pup si refacere rapida!
Eu am baut o ciocolata calda si am trezit pitcica nu stiu cum sa va spun, dar are niste calcaie, frateeee..... v-am spus, mi-e teama sa nu ajunga cu lovituri la ficat, ca ma omoara

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious
]
Pup si burtica Arianei! E super! nu mai zic de costumas!!

22+ cu

Bebelina

Neatza
multumesc
si eu am patit-o cu un melc cu vanilie tot de la tip top ....a fost groaznic....nu mai mananc in veci de la ei

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

neata burtici !

Caty , bine ai venit ! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Felicia, ca mare dreptate ai! Ajungi la un moment dat cam... nepasator (ca nenea din reclama) si il lasi pe copil sa-si faca damblaua

Ireth ai grija cu frigul ! Mie cand imi este frig am contractii !

Si eu ma intrebam zilele trecute ce este cu Laura ... si cu alinafilip (care , eu cred, ca s-a suparat pe noi de cand a fost la eco; Am vazut ieri ca si-a sters si pozele din album)

In alta ordine de idei se pare ca strumfitele iau teren !

Zicea cineva (nu mai retin numele), ca este iar racita, pt a 7 oara . Si pe mine cred ca ma ia iar o raceala . De ieri imi curge (iar) nasul si stranut fff des. Plus ca de dimineata m-am trezit cu o durere in gat de nici nu puteam inghiti .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

p.s La poze o sa ma uit putin mai tarziu , pt ca nu stiu de ce nu-mi merge picasa pe calc asta.

p.p.s Felicia de mancare, poti face o portie zdravana de fasole batuta si o ciorbita/bors de legume... eu asta am facut ieri ... si mai sunt muulte variante delicioase

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

vazut reclama cu copiii, i-am trimis-o si lui Alex, n-a zis nimic dar am impresia ca a inghitit in sec

de ce s-a suparat pe noi alinafilip? chiar nu inteleg...
Anaemi, merci de grija o sa incerc sa stau pe ceaiuri azi. Te sfatuiesc sa faci la fel... ceai+lamaie multa!

19+

Mergi la inceput