Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 8
adri28 spune:
Bulina mica, si cum procedezi ?Iti faci actele pt Cic si in ziua urmatoare iti faci cerere sa renunti, sau cum se procedeaza?Cererea de Cic nu trebuire aprobata (?), si eventual dupa aceea renunti la Cic???
Maine sper sa ajung la primarie sa ma interesez, sper sa ma lamureasca![]()
strumphitza spune:
Buna seara! ![]()
Si eu pe aici, adica la bucatarie, fac o ciorbitza de perisoare si mai dau cate un refresh la forum sa vad ce mai spuneti, eu nu prea am ce spune in afara de vesnicele arsuri de care ma plang de vreo saptamana, in rest bine, dar obosita, m-am chinuit sa dorm o ora de pranz...
Am vazut puiut frumos de Andrea, ce barbatel ai tu acolo
ii facem lipeala cu Sophia mea?
mai intai sa iasa si dupa sa vedem cu ce ma laud si eu
Nu stiu sa iti spun de ganglioni, sper sa gasesti repede un remediu 

Ally
, eu dupa cum vezi astept sa nasc , sa scap de arsuri si insomnii, o sa dau peste altfel de insomnii, dar mai placute ... cu bebe in brate parca zic eu, ca o fi mai frumos 

Pisuc, mult a fost, putin a ramas... cine stie cat de putin, sa vedem.. eu tot am asa un feeling ca sapt viitoare vine, poate chiar pe 25
Maine ma vad cu moasa pentru ultima data sarcina asta, sa vedem ce spune si ea
Tu esti somnoroasa cum eram eu inainte de a incepe cu arsurile si insomniile... sper sa nu ai si tu parte de arsuri ca si mine acum
Te pup 

Scrish
, eu spun sa stai relax ca maine sa vezi ca te linisteste doctorita ta de nu te vezi
la ce spital ai facut eco ? tot la euroclinic?
eu le ceream banii inapoi 
Ma duc la ciorbitza mea, revin daca mai am ceva de spus si nu te trancanit aiurea ![]()
![]()
Seara buna 
_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
scrish spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri

anaxena eu asta vreau, sa nasc natural, ce ma intorsese de pe drum a fost eco de la 30 de sapt unde bebe era prea mare! nici nu mai stiu ce naiba sa cred, am asa un haos in cap ca parca imi pare si rau ca nu am fost decisa de la inceput fie spre o nastere fie spre alta si sa o tin asa pana in panzele albe
de abia astept maine sa merg la doctor, in sapt 38 mi se pare deja un moment bun sa stabilim ceva...pffff, si eu care aveam sperante sa nasc sapt viitoare
ma duc sa imi fac un dus, poate ies din starea asta ca imi vine sa fac numai ture prin casa
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)
SSABrya spune:
Astazi mi-am schimbat si eu semnatura si sunt f mandra.

yasmi ai un PM de la mine in legatura cu reluarea alaptarii
alina06 trebuie sa te intorci la serviciu inainte sa faca bb 1 an si primesti stimulentul pana face el 2 ani, dar asta doar daca alegi varianta CIC pe 1 an, la CIC pe 2 ani nu se da nici un stimulent daca te intorci mai devreme la serv. si am si eu un card CBC. aduk voi avea. te anunt cand il primesc, in caz ca nu faci rost intre timp.
lalely Bry are 3 moase si Ayanna va avea tot 3 moase.
Sa iti spun cum am procedat eu.
In seara cand am nascut mama s-a dus la mine aks si a pus in camera fetei pt fiecare moasa din urmatoarele:
- 1kg faina
- 1kg zahar
- 1kg orez
- 1l vin
- 1l ulei
Astea se pun pt ca se zice ca urmatoarele 3 nopti vor veni cele trei ursitori la bebe sa ii urseasca viata.
Iar a 3 zi chemi moasele la tine si le dai pachetul cu toate cele, iar ele trebuie sa le folosesca la mancare.
Cadouri la moase eu le- am facut de Anul Nou cand au dat fata de grinda.
Totusi o voi intreba pe mama daca se mai pune ceva, in caz ca am uitat si te intereseaza.
Ieri si azi am fost cu Bry la plimbare prin oras, daca tot a fost asa frumos afara.
De ieri am inceput niste cursuri de alaptare care sper ca ma vor ajuta cu bebe.
Maine ma duc si eu la Bucuresti, am eco si control. Sa vad ce mai zice dr, daca data nasterii ramane sau nu aceeasi.
Mi-ar placea sa nasc pe 25 martie ca e sarbatoare mare.
si oe Bry am nascut-o tot intr-o zi de sarbatoare.
In rest, nmk noutati 

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
36+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 20 de zile
am produse la Bazar
ioanna16 spune:
SSABrya bafta maine la eco si control; te asteptam cu cele mai bune vesti
...ce putin mai ai si tu...
33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
antguess spune:
offf fetelor sunt plina de draci...tocmai mi s-a rupt o jumatate de masea...asa din senin.....asa am patit si la dani..in ultima luna...se rupeau aiurea....
mi-am sunat barbatu ( ce bine e sa ai dentisul in casa cu tine:))) si vine sa manance si dam o fuga la cabinet sa vedem ce poa sa imi faca ca doar nu oi sta asa....offf...ce ma oftic!!!!!!
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
din pacate asa e... ![]() alina, de lapte de la primarie nu am auzit..la noi nu s-a dat niciodata. ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
ba se da, trebuie sa ai reteta de la pediatru dar nu se ia de la primarie ci de la o directie anume...
alina06st spune:
Antguess, cel putin ai pile la stomatolog.Tot e un lucru bun 
Ssabrya, multam frumos pt card
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adri28 Salut si din partea nostra...noi suntem bine , facem bagajul de spital!Vom naste cu cezariana pana la urma si pe la sfarsitul lunii cand va fi urmatorul control speram sa aflam si data. Vad ca discutati despre CIC-uri, vroiam sa va intreb poate stie careva dintre voi: In situatia in care optez pentru CIC 1 an, la cat timp pot renunta la el pentru a beneficia de stimulentul de intoarcere la servici de 500 ron????? S35 cu ![]() |
inainte ca bb sa faca 1 an deci pe la 11luni si ceva...
pisucmic spune:
Cris draga, nu te mai necaji, desi pot intelege ca te-a enervat povestea asta
(dar dr de azi te-a mai vazut vreodata? si dr cu care nasti nu face eco?)! Eu cred ca discutia cu doctorita ta trebuie sa plece mai mult de la ce iti doresti tu ca nastere: prietena mea cea mai buna a nascut de 2 ori natural, inclusiv un baietel de 4.3 kg (e adevarat ca e mai lata in bazin). Daca vrei natural, stabiliti asa si gata; daca vrei sa stii data si sa-ti fie oarecum "mai comod" stabileste data cezarienei si ai scapat de grija ![]()
Oricum, bafta multa, si oricum ar fi sunt sigura ca va fi bine!
Alina, Bulina, Ssabrya, interesanta chestia asta cu stimulentul la CIC de 1 an; eu intelesesm ca doar pana la 1 an il iei, si cum eu as vrea sa stau pana la aproape 1 an, nu ma interesa acum sa iau 1 luna 500 RON; dar daca iei pana la 2 ani 500 RON in plus, nu e rau sa te intorci la 11 luni de exemplu.
Am vazut niste poze asa frumoase de bebei, nu zic nume sa nu uit pe cineva, dar sunt dulci foc!
Ma duc sa pap si eu ceva si sa ma culc 

again...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!

Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas