Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 7
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish vai deci eu sunt neagra de suparare astazi am avut ultima ecografie din sarcina si pe cat de nerabdatoare am fost sa merg, pe atat de rau imi pare ca am facut-o, m-a umplut de nervi![]() 1 la mana, cand am ajuns cica erau probleme cu ecograful. ma pofteste inauntru, mai erau niste doctori care nu stiu ce tipau acolo, in camera unde eram eu, ca doctorita care mi-a facut ecografia nici nu putea sa dicteze raspunsurile nici sa le scrie undeva. 2 la mana, ce mi s-a parut cel mai ciudat, e ca nu m-a intrebat data ultimei menstruatii! e normal asa ceva? pana acum nu mi s-a intamplat. booooon. dupa ce la ecografia trecuta bebe al meu avea avans la greutate 2 sapt jumate si la lungime 3 sapt jumate, acum cica e mai mic! 2801 grame, femur 7.37, dpb 9.03. are circulara de cordon si eu am placenta de grad 1. e posibil in sapt 38 de sarcina placenta sa fie de gradul 1??? 3 la mana si cireasa de pe tort, concluzia ecografiei: sarcina in evolutie, 36 sapt si 2 zile. de unde pana unde daca nici data ultimei menstruatii nu m-a intrebat? m-a umplut de ingrijorare ecografia asta, am aruncat 250 ron efectiv degeaba. la mine era oarecum decisiva, pentru ca in functie de greutatea lui stabileam si felul in care urma sa nasc. acum, sunt in pom ![]() maine dim ma duc la doctorita mea la control sa vedem ce zice, momentan sunt atat de intoarsa pe dos ca nici nu mai stiu ce sa fac ![]() Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :) |
scrish eu as spune sa vb cu dr. tau si pentru linistea ta si pentru ca spui ca in urma acestui eco trebuia sa te decizi cum nasti, iti recomand sa mai faci un eco.
si nu te mai supara! faci rau lui bebe
33 +AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui scrish vai deci eu sunt neagra de suparare astazi am avut ultima ecografie din sarcina si pe cat de nerabdatoare am fost sa merg, pe atat de rau imi pare ca am facut-o, m-a umplut de nervi![]() 1 la mana, cand am ajuns cica erau probleme cu ecograful. ma pofteste inauntru, mai erau niste doctori care nu stiu ce tipau acolo, in camera unde eram eu, ca doctorita care mi-a facut ecografia nici nu putea sa dicteze raspunsurile nici sa le scrie undeva. 2 la mana, ce mi s-a parut cel mai ciudat, e ca nu m-a intrebat data ultimei menstruatii! e normal asa ceva? pana acum nu mi s-a intamplat. booooon. dupa ce la ecografia trecuta bebe al meu avea avans la greutate 2 sapt jumate si la lungime 3 sapt jumate, acum cica e mai mic! 2801 grame, femur 7.37, dpb 9.03. are circulara de cordon si eu am placenta de grad 1. e posibil in sapt 38 de sarcina placenta sa fie de gradul 1??? 3 la mana si cireasa de pe tort, concluzia ecografiei: sarcina in evolutie, 36 sapt si 2 zile. de unde pana unde daca nici data ultimei menstruatii nu m-a intrebat? m-a umplut de ingrijorare ecografia asta, am aruncat 250 ron efectiv degeaba. la mine era oarecum decisiva, pentru ca in functie de greutatea lui stabileam si felul in care urma sa nasc. acum, sunt in pom ![]() maine dim ma duc la doctorita mea la control sa vedem ce zice, momentan sunt atat de intoarsa pe dos ca nici nu mai stiu ce sa fac ![]() Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :) |
EU zic sa nu iti faci griji, mai faci o eco la acelasi dr la care ai facut si pana acum si sa vb cu dr tau. Sunt sigura ca totul va fi bine.

Mami
de miracol
Rares Andrei
ioanna16 spune:
antguess spor la treaba

sa dea DD sa fie cum iti doresti.
33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
antguess spune:
lool
mersi mult Ioana:)
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
AllyLaur spune:
Andreea, cat ma bucur ca ai mai intrat
!!! Nu stiu sa iti rasp la intrebarea cu ganglionii
...Va pupam cu mare drag si dor
!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 2 saptamani MAXIM !!! 
anaxena spune:
scrish nu te agita!!!eu iti recomand sa nasti natural..sper ca asta sa fie decizia care o sa o luatzi
iar cu greutatea iar nu trebuie sa te stresezi,mie mi-au zis ca are 2500gr si a avut 3000gr la 37s..ma uit la bb si ma gandesc ca acum ash fi avut 39s si unde intra oare el in burtica mea?sper sa te linishteshti
pe mine la ora asta ma ia un somn si Maria e in focuri ca a venit de la gradi ,a papat si acum e la programul de joaca si mami e cu somnul
bulina_mica spune:
adri sa stii ca nici eu nu imi miau cic direct stimuluntul, se poate asa
mie cu somnul nu-mi raspunde nimeni?
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
AllyLaur spune:
Strumfule, cum te mai simti?? Ce ai facut astazi? Cu arsurile cum mai stai?

Andreea, am vazut a ta comoara

, este minunat!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AllyLaur spune:
Scrish, eu zic sa te linistesti...sigur acel aparat a dat prea multe erori...Mergi si consulta si alte pareri,
!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Strumfule, cum te mai simti?? Ce ai facut astazi? Cu arsurile cum mai stai? ![]() ![]() ![]() Andreea, am vazut a ta comoara ![]() ![]() , este minunat!!!![]() Ally , Eduard 38+ sapt bebe AMR 2 saptamani MAXIM !!! ![]() |
Multumesc din tot sufletul. Da este o comoara, ma uit la el, il pup peste tot si nu imi vine sa cred ca este al meu acest ingeras. Sunt indragostita pana peste cap de el, e adorabil. Abia astept sa ne pui poze cu al tau.

Mami
de miracol
Rares Andrei 
astazi am avut ultima ecografie din sarcina si pe cat de nerabdatoare am fost sa merg, pe atat de rau imi pare ca am facut-o, m-a umplut de nervi