Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Stefana si eu astept raspunsul care ti-l vor da fetele..nici eu nu am inca salteaua,asa ca nu stiu ce sa-ti recomand!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely, eu nasc normal; saptamana trecuta cand am fost la eco mi-a zis ca undeva in jurul datei de 20, desi am dpn 30 aprilie...nu pot decat sa ma bucur, abia astept sa-mi tin fata in brate;
daca ar fi dupa mine dupa 9 aprilie as naste, atunci fac 37 de sapt, cat sa nu mai zica dr ca e prematur

M-am uitat si eu la toate pozele cu toti bebeii, sunt atat de frumosi... i-as pupaci pe toti!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Asa e, suplimentul ala se da pana la 2 ani ai copilului.

Lalely, imi pare rau ca nu te-am vazut. Am iesit pe la pranz pe acolo cu soacra ca e o farmacie veterinara si voia sa ia ceva pt la tara. Apoi am mers in piata Traian.
Am gasit niste struguri negri buni. Mi-am luat un kg. Am mancat acum cativa si m-au luat niste arsuri . Am luat un rennie, dar doar le-a atenuat putin. A! Si mi-am luat si o inghetata din aia de la aparat. Ma cam feresc eu de genul asta de inghetata, dar am poftit rau la ea

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor si mamiclor?

Multumim din suflet pentru complimente, acelea sunt poze din a 3 a zi de viata a lui bebe cum am ajuns acasa. O sa mai pun si cateva poze sa vedeti ce barbatel suntem.

Ce ma ingrijoreaza e ca bebe al meu papa putin si adoarme. Are momente in care papa mai zdravan, dar de obicei imi adoarme la san. Sa ma ingrijorez???????

SAptamana trecuta a luat 170 de grame. E bine nu?

Eu sunt obosita, toata ziua stau cu puiutul meu, suntem doar noi doi, e foarte placut, el imi da putere sa le fac pe toate. Tare il mai iubesc. Ce sentiment minunat e sa fii mamica.

Strumphy abia astept sa nasti, sa iti vad bebelina.

Ally ce putin mai ai , hai ca vine bebe Edi si nu o sa mai ai timp de nimic.

Roxy, Yasmi, Pisuc, Simo, MAdutza

tuturor fara exceptie. Pun acum si cateva poze cu bebe al meu.

Cand trebuie sa depun dosarul pentru cic si pentru alocatie? CUm se face exact? Daca aveti timp poate ne spneti si noua/

Mami de miracol Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor voi aveti/veti avea moase???

La noi este acest obicei si eu o sa il tin mai ales ca pun moase persoane apropiate noua.Acum intrebarea mea este:la noi in a treia zi parca de cand se naste copilul se duce la moase niste pachete/cadouri.Stiu si eu cateva lucruri care se pun..dar nu stiu exact ce.Stiu ca se pune:ulei,orez,prosop...dar atat.

Cele care aveti acest obicei ma puteti auta si pe mine cu o lista??Ce trebuie sa contina pachetul??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai deci eu sunt neagra de suparare astazi am avut ultima ecografie din sarcina si pe cat de nerabdatoare am fost sa merg, pe atat de rau imi pare ca am facut-o, m-a umplut de nervi

1 la mana, cand am ajuns cica erau probleme cu ecograful. ma pofteste inauntru, mai erau niste doctori care nu stiu ce tipau acolo, in camera unde eram eu, ca doctorita care mi-a facut ecografia nici nu putea sa dicteze raspunsurile nici sa le scrie undeva.

2 la mana, ce mi s-a parut cel mai ciudat, e ca nu m-a intrebat data ultimei menstruatii! e normal asa ceva? pana acum nu mi s-a intamplat. booooon. dupa ce la ecografia trecuta bebe al meu avea avans la greutate 2 sapt jumate si la lungime 3 sapt jumate, acum cica e mai mic! 2801 grame, femur 7.37, dpb 9.03. are circulara de cordon si eu am placenta de grad 1. e posibil in sapt 38 de sarcina placenta sa fie de gradul 1???

3 la mana si cireasa de pe tort, concluzia ecografiei: sarcina in evolutie, 36 sapt si 2 zile. de unde pana unde daca nici data ultimei menstruatii nu m-a intrebat?

m-a umplut de ingrijorare ecografia asta, am aruncat 250 ron efectiv degeaba. la mine era oarecum decisiva, pentru ca in functie de greutatea lui stabileam si felul in care urma sa nasc. acum, sunt in pom

maine dim ma duc la doctorita mea la control sa vedem ce zice, momentan sunt atat de intoarsa pe dos ca nici nu mai stiu ce sa fac

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Bulina_mica ti-am trimis un PM ieri ,poti sa-mi raspunzi pls ?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s

Amr 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor mi-au aparut niste ganglioni in zona axilei, tare durerosi, cum scap de ei???? Va rog ajutati-ma cu un sfat, ca ma cam dor.

Mami de miracol Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

GATA, am venit de la Auchan, mi-am facut ceva cumparaturi si am profitat ca a stat dani la locul de joaca o ora si mi-am facut si pedichiura si m-am epilat pe maini...ma simt frumusica acum...unghiile sunt rosii cum ii plac barbatului...poate ma fac si il conving sa facem niste si provocam si noi nasterea...aseara am reusit sa-l conving de 2 ori:)))

hai ca am inebunit de tot...nu mai pot sa fiu gravida ca e prea greu, acum vreau sa fiu de 2x mamica.

ma duc sa ii fac lui dani un gratar si revin

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Scrish, pai asa i-a aratat ecograful varsta sarcinii in functie de masuratori. Unii dr programeaza nasterea dupa UM altii dupa DPN indicat de ecograf... Dar daca zici ca asa era atmosfera, nu stiu daca te poti baza pe aceasta ecografie. Vezi ce zice dr ta.

Lalely, eu am moasa la copil. Nu stiam de obiceiul asta ca la noi la munte de unde era mama, zona ale carei obiceiuri le-am tinut, nu e treaba asta cu moasa. Insa dupa ce am ramas gravi, o verisoara a sotului m-a rugat sa o pun pe ea moasa. Habar n-am ce si cum, doar ca ea va scoate copilul din spital, cu hainute cumparate de ea si tot ea il duce la botez, in hainute de la ea si dupa botez il imbraca nasa cu hainute de la ea. Si parca la Revelion il da de grinda tot moasa. Nici obiceiul asta nu stiu ce presupune.
De mers cu ceva la moasa n-am auzit si oricum la 3 zile mi se pare ca repede sa ies din casa sa ma duc la moasa. Si copilul cu cine sta? Ca o ora tot mi-ar lua vizita asta. Si la 3 zile nu cred ca ne permitem sa lipsim o ora de acasa...

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput