Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Alina, primesti stimulentul de 500 ron pana implineste copilul 2 ani eu asa am citit., Uite aici http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2010-12-09/-1999-articol.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Da felicitas , asa facem si noi , vrea sa ia tatal CIC strict pentru stimulentul(insa nici de la servici sa nu lipseasca mult , de aceea vroiam sa stiu daca e valabil si in cazul in care renunta la CIC dupa cateva zile spre exemplu).
Gata, va las la discutii mergem sa cumparam carusel pentru patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Salutare...

Vai ce baiat mare a facut Andra!!Si eu ma rog sa aiba macar peste 3 kg..dar cum va vrea Domnul!!!

Alina06
..te-am vazut astazi!eram in masina si tu treceai pe trecerea de pietoni de la Tribunal..ma rog de la intersectia pana in Tribunal..Mai erai cu cineva...M-am agitat eu apoi,am deschis geamul,dar din pacate era cineva care ne claxona.. asa ca nu m-ai vazut!!!

Vad ca vorbiti de CIC si as avea si eu o intrebare:poti sa te ntorci la 11 luni si 20 zile de exemplu???Stiu ca in luna in care te intorci nu mnai primesti idemnizatie...dar nu sunt sigura daca tb sa ma intorc chiar la 11 luni!

Bine mai este pana atunci,dar intreb asa facultativ..

Astazi am calcat si eu cateva lucrusoare..si mai am de spalat,dar cum vine vreme rea,cred ca mai asteptam o saptamana!!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

medeea, bine ati ajuns acasa.sa dea D-zeu ca bebe mic sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa si sa va acomodati cat mai repede cu viata in 5.

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Fetelor am pus si eu pozici cu bibica mea....dar nu m-am priceput sa pun coperta cu poza ei la album

v-am vazut si bebeii vostrii...domne cat sunt de dulci pt toti..nu numesc ca poate uit pe cineva...dar va urez sa va traiasca/ sa ne traiasaca si sa nu umple sufletele de fericire

Cristi ...esti de mare ajutor pt mami

Viss super tare Laur ii tine pe amandoi....l-ai instruit bine mami..va astept in vizita pe la noi, ca poate incepe si domnul P sa se implice mai mult...bine a mai avansat de la aspirator acum spala si vasele..dar ar fi bine sa stie sa faca si biberon sa schimbe si fata
pup

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely, te-ai mai linistit? sau tot iti este frica ca ramanem singure aici, fiind cap de lista,ce-i drept de la coada

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Deea..ce frumoasa este aia mica!!!Are niste ochisori asa dulci...
Mai si pare mare...cand ma uit la ea ma gandesc ca pe asta mic al meu nici nu o sa-l incapa hainutele ce i le-am luat...Eu i-am luat si de nou-nascut!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

medeea, bine ati ajuns acasa.sa dea D-zeu ca bebe mic sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa si sa va acomodati cat mai repede cu viata in 5.

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Ioanna...!!!Mi-a mai trecut sa stii..ca stiu ca esti tu dupa mine si din ce am citit inca nu nimic programat,nu-i asa??
Ma mai apuca si pe mine cand vad ca toate fetele nasc si noi la aprilie suntem cateva...Dar apoi ma consolez singura,pt ca stiu ca mamicile ii fac mari pe astia mici si ne mai ajuta si pe noi cu sfaturi,au timp de forum.....
Tu nasti normal sau cu cezariana???

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Deea, este minunata Anna!!! Frumoasa foc!
Am pus eu poza ei coperta de album. Te dusi pe poza, apoi sus la Edit dai Set as album cover.

Fetelor, mai astept raspunsuri cu salteluta, ca trebuie sa ma hotarasc repede.
Cele care ati spus ca aveti cocos, ambele parti sunt la fel de tari? ca la cea cu hrisca, o parte ar trebui sa fie usor mai moale.

Stef 38s cu Tudor Stefan

AMR 8 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am mai rasfoi si eu albumul si ce de bebei frumusei am vazuuuut!!!!! Sa va traisca si sa fie sanatosi cu totii!

Cristina_ph, sunt asa scumpei copilasii tai impreuna! Si imi place pernuta pe care sta fata. Pare foarte comoda pt ea

Stef 38s cu Tudor Stefan

AMR 8 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput