Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 4
pisucmic spune:
Antguess, cred ca cel mai bine intrebi la Legislatie la http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4
fiindca acolo e multa lume in domeniu si vor sti ce sa-ti zica.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!
alina06st spune:
Antguess, la nastere nu se mai da nimic. Doar banii pe CIC si daca nu ai lucrat nu ai dreptul. Raman banii copilului, alocatia de 200 de lei in primii 2 ani si apoi vreo 40 parca. Cu actele insa nu stiu sa-ti raspund.
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
pisucmic spune:
Mai, toate suferiti asa de somn ca mine? 

Eu am dormit de dupa-amiaza de la 1 la 4, si daca nu venea sotul acasa poate mai dormeam si acum... Pe Catank am auzit-o asa...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!
medeea76nou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adri28 Salut si din partea nostra...noi suntem bine , facem bagajul de spital!Vom naste cu cezariana pana la urma si pe la sfarsitul lunii cand va fi urmatorul control speram sa aflam si data. Vad ca discutati despre CIC-uri, vroiam sa va intreb poate stie careva dintre voi: In situatia in care optez pentru CIC 1 an, la cat timp pot renunta la el pentru a beneficia de stimulentul de intoarcere la servici de 500 ron????? S35 cu ![]() |
Oricand in intervalul de un an. Stimulentul se acorda pana implineste copilul 2 ani.
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou
36+, bineinteles tot
medeea76nou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess fetelor, mai am o intrebare pls..eu nu lucrez, nu am carte de munca dar imi amintes cca atunci cand l-am nascut pe dani, fiind in aceias situatie am primit niste bani la nastere...acum primesc ceva? alocatia aia de 200 ron pana la 2 ani e valabila doar pt mamicile in concediu medical?> spuneti0-mi si mie pls daca primesc ceva si ce demersuri ar trebui sa fac AMR:3 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |
Toti copiii primesc 200 lei lunar, pana implinesc 2 ani, indiferent de contributia mamei.
36+, bineinteles tot
medeea76nou spune:
Fetele, noi suntem de ieri acasa! Am scapat de durerile infioratoare datorate retragerii uterului (la a treia sarcina se retrage muuult mai greu). Bebe suge pana goleste sanii (40 minute), apoi apoi inca 60 ml lapte Pre, la 4-5 ore. In rest doarme. Nu am scapat nici de data asta de icterul datorat incompatibilitatii de grup, insa acum e mai bine decat la primele. Bilirubina e in limite normale, insa o perioada trebuie sa completam cu formula, pentru scaune, altfel s-ar mentine somnolenta si bebe nu ar trage deloc (ca la primele doua nasteri).
Pun maine poze pe Picasa.
Fetele cele mari trag de asta mica, aseara am tras din greu cu ele sa le explic ca nu e papusa, Tea vrea sa o acapareze total, Ana e geloasa ca acum exista un bebe mai mic decat ea. Speram sa de acomodam repede cu viata in 5. Azi am reusit sa-mi admir brandusele si irisii pitici. Suntem fericiti.
Va doresc o primavara minunata, va citesc pe fuga si maine sper sa intru la taclale.
Au venit atomicele de la gradi, va pup.
36+, bineinteles tot 
alina06st spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui medeea76nou
Oricand in intervalul de un an. Stimulentul se acorda pana implineste copilul 2 ani. Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 36+, bineinteles tot ![]() |
Pai daca optezi pt CIC 1 an si te intorci mai repede de 1 an, primesti cei 500 de lei pana la implinirea anului, ca pt asta ai optat, nu? Nu pana la 2 ani.
Medeea bine ati ajuns acasa! Ce bine ca ai laptic si bebitza papa!
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani
MaryM85 spune:
buna din nou felicitas am vazut la tv cum e cu acel epi-no dar dureaza mai mult trebuie folosit cu ceva timp ininte de sarcina eu nu mai am timp 2 sapt max 3 si o sa cumpar acest gel sper sa scap si eu fara epizo eu nasc fara anestezie si m-ar ajuta scurtand durerile cica travaliul la prima nastere e de 2 ore cu acest gel. si cine vrea sa vada despre gel DIANATAL si EPI-NO sa caute pe google nu ma pricep sa pun link.
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra
felicitas spune:
Adri28 cred ca la primarie, nu stiu sigur, dar il intreb pe sot deseara. El se ocupa cu toate actele.Stimulentul va fi pe numele lui. Mie imi lipseste o luna pt a lua cic, si decat nimik, mai bine asa. Antgues asa poti sa faci si tu, ia tatal macar stimulent, daca tu nu ai lucrat. Daca voi primi stimulentul de 500( asa ar trebui), atunci noua cel putin noua lege ne este in avantaj ca altfel chiar nimik nu primeam.
Cami este vorba de un balonas special pentru antrenarea muschiului perineului. Antrenamentul se face treptat si numai dupa 36 de saptamani. Efectiv se introduce balonasul in vagin, se umfla pana unde poti rezista si apoi sa-l impingi afara. Pana la sfarsit ar trebui sa ajungi sa poti scoate la un diametru 9-10 cm. Stiu ca pentru unii, poate este prea de tot. Parerile sunt impartite. Cert este ca din cate m-am informat este destul de eficient, si la mine chiar a functionat, da stii nu poti sa zici la oricine , ca te poate interpreta gresit. Eu m-am antrenat de vreo maxim 10 ori, ca dupa aceea am zis sa stau linistita sa nu influentez cumva nasterea, adica sa o provoc.
Epi-no l-am luat de la Active Center, sau Asociatia Mame pt Mame, poate ca ai auzit de ea. Tot de acolo se poate lua si Dianatal care este un gel, care se aplica pe durata travaliului si mai ales inainte de expluzie, asfel se creaza un fel de mucus, iar bebelusul practic aluneca, astfel travaliul este scurtat si perineul este protejat impotriva rupturilor.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
felicitas spune:
Probabil ca se poate lua si din alte parti.Eu nu stiu.Probabil ca Dianatal mai au si medicii(unii).Cert este ca nici una, nici alta nu e ieftina epi-no 540 ron, iar Dianatal am inteles 410, dar eu am zis ca sanatatea mea merita atat.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Evelinne luna a 9 a