Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 3
bulina_mica spune:
adri stimulentul de 500 ron se da oricand te intorci la lucru in timpul primului an, chiar si dupa o luna, m-am interesat eu
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
bulina_mica spune:
mamicutzele voi ati dat ceai de noapte micutzilor? si cat? ca ma cumparat ceva de la humana cu speranta ca doarme mai bine...
Cat dorm ai vostri ziua? Incercati sa-i obositi ca sa doarma noaptea?
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
felicitas spune:
mary nu stiu ce sa-ti zic de dianatal. am auzit de el.am fost tentata sa-l cumpar, dar nu stiam ce parere are doctorul, moasa despre. Eu in schimb am folosit epi-no . Eu sunt foarte multumita, avand in vedere ca am scapat fara epiziotomie la prima nastere cu un bebe de 3600, 57 cm. e bine fara epiziotomie, mai ales in maternitate m-a ajutat, ca puteam alapta de pe scaun, pozitie care ii convenea cel mai mult spatelui meu. toti doctorii si asistentele se uitau asa la mine cand alaptam, si le explicam ca nu-s taiata, si ei ziceau a, da.
adri se poate oricand, nu e nevoie de un termen anume. a intrebat sotul la primarie cand a fost cu actele pt certificat. oricand pana la un an ma refer, poti si dupa o saptamana, si din prima zi sa ceri doar stimulent.
Felicitari Laura! Bine ai venit bebe Robert !
scuze scrisu am scris doar cu o mana
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
Stefana spune:
buna, mamicutelor. ce-mi place cum schimbati voi aici pareri si impresii... abia astept sa intru in randul vostru si sa va bombardez cu intrebari, mai ales ca deja aveti ceva experienta...
Deocamdata vreau sa va intreb despre saltelute, ca noi inca n-avem patut si salteluta. Oscilam intre cocos-burete-cocos si cocos-burete-seminte de hrisca. Voi de care aveti si care credeti ca e mai buna?
Multumesc si mult laptic pt bebeii vostri!!!
P.S. Strumph, pai ce faci? Mai e pana joi. Asteapta-ma... ![]()

Stef
38s cu
Tudor Stefan
AMR 8 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
AllyLaur spune:
Stefana, noi am luat cu cocos dar, nu mai stiu daca este in combinatie cu altceva
!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 2 saptamani MAXIM !!! 
antguess spune:
Si noi tot cocos...o saltea de la bertoni...dar la fel...nu stiu ce mai contine...
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
adri28 spune:
Felicitas, Bulina_mica, mersi pentru raspunsuri. Practic eu nu doresc sa intru deloc in CIC , insa daca pot renunta cat de repede la el ( ma refer aici la o zi, doua, hai o saptamana), merita sa beneficiez de banuti, astfel ca ,cred ca voi opta pentru asta. Actele unde se depun ( Felicitas poate sti tu in Cluj)?
cami_antonia spune:
leeloo arata-mi si mie ce ai gasit depre salariul mediu pe unitate
felicitas zi-mi si mie mai multe despre epi -no. de unde ai cumparat si ce este exact? crema? gel? cine ti-l aplica si cand/?
cat costa?
mi-ar placea si mie sa nasc fara taietura
desi cred ca e mai greu dat fiind faptul ca prima data am fost taiata
si destul de mult
dar nu rupta, din fericire
fetelor ce ma bucur cand e asa de frumos afara
am stat mai mult pe afara cu fata
de aia am intrat asa de greu
pacat ca cica de maine vin ploile
si air stam in casa
offfffffffffffff
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE
antguess spune:
fetele va rog mult sa imi raspundeti si mie in legatura cu banii de la nastere si cu alocatia...primesc ceva daca nu am carte de munca? cei 200 ron alocatie? bani aceia care se dadeau la nastere?
asteptand raspunsul vostru ma duc la auchan sa imi iau pastile cu detergent pentru masina de spalat si ceva de mancare.....
e asa de frumos afara....:)
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
pisucmic spune:
Dragele mele,
Azi a nascut Andra a lui Maruta la CMU, am avut emotii vazand cum intra acolo, exact cum voi fi si eu peste 2 saptamani acolo...
Si eu ma voi duce tot la 8-8.30 si voi naste pe la 10!
M-am ingrozit cat dureaza cu certificatul de nastere la sectorul 1...
Dar pentru alocatia bebelui de 200 RON, se depun acte separate?
Cami, ce ai facut cu oftalmologia?
Strumphi, ai grija de tine, sa mai ai putere putine zile ca sa poti naste cu bine si linistita!
Pupaturi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!