Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Va mai amintiti de noi
In primul rand vreau sa felicit noile mamici si sa le zic bb-iilor : LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!

Despre noi : bebele imi ocupa tot timpul, nu am timp sa merg nici la baie...papam de la san, nu avem nici un program (ziua din 1 in ora) iar noaptea din 3 in 3 ore...
Sunt zile cand sunt tare obosita, dar cand ii vad fata, cum vad ca papa cu atata pofta- uit de toate

imi pare ff rau ca nu am timp sa va citesc sau sa scriu, dar voi recupera eu cumva

gata : s-a terzit bebele
pup

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +39
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza_bra, cand mai pui 2 poze cu superbii tai??? Eu ma simt bine,multumesc de intrebare...abia astept sa-mi vad bebelinul, sunt tot mai nerabdatoare!! Te!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Roxy, micul meu dejun consta in lapte cu Nesquik si cativa biscuiti!! Apoi pranzul la 12 care este mai copios..dar nu foarte! pt Anastasia !!!

Mergi la inceput

Merg sa imi schimb semnatura ca nu mai am rabdare pana maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Sperantaaaa, bine ati mai venit pe la noi. Las ca va faceti voi un program. Bine ca ai laptic si ca bebe papa!

Madutza, salariul ala de la nastere ti-l da angajatorul. Eu sunt bugetara si angajatorul m-a anuntat ca nu crede ca are bani , chiar daca asta e legea . Privatii nu cred ca-si permit asa ceva...

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Strumpitz , iti multumim pt noul capitol!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Salut si din partea nostra...noi suntem bine , facem bagajul de spital!Vom naste cu cezariana pana la urma si pe la sfarsitul lunii cand va fi urmatorul control speram sa aflam si data.
Vad ca discutati despre CIC-uri, vroiam sa va intreb poate stie careva dintre voi: In situatia in care optez pentru CIC 1 an, la cat timp pot renunta la el pentru a beneficia de stimulentul de intoarcere la servici de 500 ron?????

Mergi la inceput

adri28, eu nu stiu...poate te ajuta fetele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor, mai am o intrebare pls..eu nu lucrez, nu am carte de munca dar imi amintes cca atunci cand l-am nascut pe dani, fiind in aceias situatie am primit niste bani la nastere...acum primesc ceva? alocatia aia de 200 ron pana la 2 ani e valabila doar pt mamicile in concediu medical?> spuneti0-mi si mie pls daca primesc ceva si ce demersuri ar trebui sa fac

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Wowwwwwwww dar ce baiat mare a nascut si Andra, 54 cm si aproape 3.800kg!!!

Mergi la inceput