Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

madutza tu esti pacienta domnulyui profesor marinescu?
ce mai face?
eu am nascut cu el pe antonia
si tare bine a fost
imi pare rau ca nu ajung acum tot la dansul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

Cami..ma bag eu sa-ti raspund pana intra Madutza..este pacienta Profesorului Horhoianu ca si mine,nu Marinescu!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Buna dimineata fetelor....
Am vazut ca ati vrb de biberoane....Sunt deacord ca avent-ul e foarte scump dar sunt singurele pe piata cu 0% bpa..o substanta in plastic foarte naspa pentru sanatatea bebelui
eu mi-am luat si biberoanele si suzetele de la avent, e adevarat ca am dat mai multi banuti dar eu cred ca merita...

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Cami multumesc pt raspunsuri legate de post si lactate...Eu tot timpul am asa o panica sa nu fac ceva care sa-i cauzeze lui bebe..dar acum m-am lamurit si o sa fac asa.iar daca data viitoare la eco apare ceva in neregula vad eu cum reglez...
Este bine ca poti sta acasacu bebe 2 ani...la mine sigur nu va fi cazul pt ca nu se poate..dar sa ajungem noi acolo!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata..
Cred ca azi dau eu cafeaua sau ceaiul.....

Am vazut ca si pe tine Pisuc te intereseaza un interfon..si pe mine,dar inca nu stiu ce sa cumpar!!!Nu am gasit un model de care sa aud de bine si sa fie si acceptabil la pret!

Vad ca mukte dintre voi va intorceti la munca dupa 1 an..si eu care credeam ca sunt printre singurele...Stiu candma vaitam pe aici cu noua lege a mamelor..Acum intrebare:cu cine lasati pe bebe cd va intoarceti?Aveti mame,rude apropiate sau apelati la bone sau crese??

Pupicei si o zi buna va doresc!!

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

eu am de la primii pasi..este super..audio video infrarosu pt noapte..nu shtiu ce m-as face fara el,mai ales noaptea cum nu dorm cu bb in camera ,cum se mishca cum se aude si fasaie aparatul

Anaxena draga, multumesc pentru raspuns ; de care interfon ai de la Primii Pasi, fiindca vad pe site-ul lor ca sunt mai multe modele? Poti vedea cumva codul produsului (acela care incepe cu R)?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

acesta il am eu www.google.ro/imgres?imgurl=http://old.onestop.ro/images/products/zoom/Interfon-video-pentru-camera-copilului-Primii-Pasi_1.jpg&imgrefurl=http://www.onestop.ro/interfon-video-pentru-camera-copilului-primii-pasi-r0911--pid25620&usg=JYofLOBUblhg2lgI-kOOS0Ez_7A=&h=500&w=500&sz=32&hl=ro&start=0&sig2=QKR_bDYyLR2SQpDDg4cKtQ&zoom=1&tbnid=1DaBdcCbvXcprM:&tbnh=135&tbnw=138&ei=EtqBTYTtPM2ZhQf24vHCBA&prev=/images%3Fq%3Dprimii%2Bpasi%2Binterfon%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1260%26bih%3D837%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=445&vpy=208&dur=2687&hovh=225&hovw=225&tx=92&ty=144&oei=EtqBTYTtPM2ZhQf24vHCBA&page=1&ndsp=35&ved=1t:429,r:9,s:0" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Si eu am luat bibe Avent dar am auzit ca sunt foarte bune Dr Brown..insa nu am vazut pe nicaieri,Voi de unde ati luat?Ati comandat pe net???

Daca nu voi alapta la san..o sa tb sa mai cumpar bibe si atunci voi lua din sticla nu din platic

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

gata, m-am intors si eu de la doctor si se pare ca e o problema cu fluxurile la mine si bebe nu mai ia bine in greutate sarcina e la termen, greutatea de 2800 pe care o are azi nu ridica nici un fel de problema doar ca, asa cum a spus doctorita, "incepe sa nu ii mai fie asa bine in burtica"...

nasc luni sau marti prin cezariana. luni la 8 jumate dimineata merg sa imi mai masoare odata fluxurile si daca in timpul weekendului se deterioreaza chiar luni ma opreste pentru ceza, daca nu marti...

am tras o portie zdravana de plans, nici nu stiu de ce, nu imi imaginam sa se termine asa, cu o problema...bine, problema de fapt nu e, pentru ca bebe e perfect sanatos, doar ca se pare ca o sa ii fie mai bine afara decat in burtica.

de azi o sa iau magne b6 si vit c pentru fluxuri si sa vedem rezultatul...nici nu mai stiu ce sa zic...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off scrish, imi pare rau pentru vestea proasta, e adevarat ca nu ne asteptam la astfel de final de sarcina dar pana la urma trebuie sa faci ce e mai bine pentru bebe, lasa ca greutatea e buna si pana la urma important este rezultatul, in cateva zile o sa iti ti ingerasul in brate
Nu mai plange ca nu ii face bine lui bebe, mergi cu incredere luni si daca se decide pe cezariana....stai linistita ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Buna dimineata fetelor....
Am vazut ca ati vrb de biberoane....Sunt deacord ca avent-ul e foarte scump dar sunt singurele pe piata cu 0% bpa..o substanta in plastic foarte naspa pentru sanatatea bebelui
eu mi-am luat si biberoanele si suzetele de la avent, e adevarat ca am dat mai multi banuti dar eu cred ca merita...

Antguess, nu este deloc adevarat. Acum aproape toti producatorii mari fac biberoane doar BPA free. Chiar si Primii Pasi, care sunt ieftinute. Ce mai e prin magazine cu BPA sunt ori marci ieftine, ori ce a ramas pe stoc din trecut.

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 7 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Si eu am luat bibe Avent dar am auzit ca sunt foarte bune Dr Brown..insa nu am vazut pe nicaieri,Voi de unde ati luat?Ati comandat pe net???

Daca nu voi alapta la san..o sa tb sa mai cumpar bibe si atunci voi lua din sticla nu din platic

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Da, Lalely, se pot comanda pe net, au site-ul lor in romana. Acolo spune si in fiecare oras la ce farmacie poti gasi, dar n-am fost sa vad inca.

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 7 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput