Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
madutza tu esti pacienta domnulyui profesor marinescu?
ce mai face?
eu am nascut cu el pe antonia
si tare bine a fost
imi pare rau ca nu ajung acum tot la dansul
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE
sorinam spune:
Intru si eu sa va salut .
Felicitari proapetelor mamici sa se bucure de bebei!
Asteptare frumoasa pt cele care urmeaza sa nasca.
Adri28 dc azi ai ajuns cumva sa te interesezi despre CIC imi spui te rog unde este sediul , pe Motilor 5 sau pe Eroilor .
Situatia mea e urmatoarea , doctorand cu frecventa de 2 ani si angajat cu 4 ore ca asistent cercetare ( cu CM nu am un an la aceeasi firma , fiind angajata numai din iulie 2010), dar am continuitate de 1 an ( m-am mutat de la o firma la alta fara intrerupere. Vreau sa aflu in care caz ma incadrez, iau 600 ron cat ii pt doctoranzi , 2 ani , indiferent daca intrerup studiile sau nu (in acest caz intrerup CM?), sau pot lua stimulentul de 500 ?.
Eu nu vreau sa intrerup studiile.
Sper ca nu v-am plictisit cu detaliile . Poate stie cineva !
sorina
mami de
Tudor 4 ani , acum
37+
viss spune:
- sorinam- eu nu stiu multe, dc afli sa-mi spui si mie intr-un pm.dar stiu ca dc vrei sa iei aia 6 mil.ptr doctoranzi, treb sa intrerupi doctoratul.ptr ca legea cu cei 6 se aplica doar la doctoranzii cu frecventa, si cu bursa, deci implicit tu primesti niste bani de la stat, si nu poti primi si indemnizatia in acelasi timp.ori una,ori alta![]()
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 sunt si eu interesata de salteaua cu cocos:D mai astept raspunsuri legat de ea...de care aveto, de unde ati lluat-o si cat a costat! |
Buna dimineata,
Eu, ca de obicei, m-am trezit tarziu, pt ca noaptea 2-3 ore ma uit pe pereti. Nu stiu de ce se intampla asta, pt ca uneori sunt chiar obosita rau cand ma culc, am umblat toata ziua, la pranz nu dorm, dar noaptea nu pot dormi

Leeloo, voiam sa-ti spun ca eu de mult cercetez dupa saltele si cele mai ieftine le-am gasit pe net, pe www.mykids.ro/camera-copilului-c1/saltele-patuturi-copii-s43.html" target="_blank">acest site, numai ca nu ma pot hotari daca sa iau cocos-burete-cocos sau cocos-burete-seminte de hrisca. Plus ca inca n-am patutul si nu stiu de care sa iau...
Ma duc sa citesc din urma, poate a mai raspuns cineva.
Stef
38s cu
Tudor Stefan
AMR 8 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madutza_bra spune:
Neata fetele!
..ce urat e afara...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza Ieri am facut si eu toate cumparaturile pt nastere. Tb sa ma apuc sa fac tampoanele alea si sa fac bagajul. Nu am luat biberon. La Andreea am avut de la Avent, dar mi se pare ca sunt mult prea scumpe. Aproape 40 lei pentru un biberon mic!!! Sunt nebuni! Cred ca e bine sa iau alta firma pentru bebe, ca sa putem face diferenta si Andreea sa nu atenteze a ale lui. Poate intelege mai bine asa. |
Daca vreti biberoane Chicco, vedeti ca este oferta astazi pe www.groupon.ro/deals/iasi/chicco/291837" target="_blank">Grupon!
Eu am doua de la Avent, primite impreuna cu pompa, insa, daca va fi nevoia, am zis ca o sa iau Dr. Brown's din sticla. Din ce am cercetat, m-au incantat cel mai tare.
Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 7 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
roxy_s spune:
neata burtici si mamici
deea ce bine de tine ca nu mai ai lohii. eu o zi am alta nu. cand zic ca gata s-au terminat , mai curge o picatura si uite asa...ma enerveaza.

cristina si eu sunt de parere ca este frumos ca printesica sa aibe ziua ei de nastere sa nu fie cu altcineva. oricum este un cadou frumos pentru toti, nu conteaza in ce zi este nascuta

viss hai ca incet, incet va organizati, vezi? azi un pic, maine un pic si uite asa isi fac si bebeii programul si dorm cat trebuie fara treziri prea dese. si ma bucur ca au facut si caca singuri, este foarte bine. asa, asa fa miscare, dezmorteste-te![]()
![]()

eu am stat cu mama la o cafeluta cu lapte![]()
azi am baut si eu o cafeluta mica si slaba. nu cred ca are ceva, nu? vad eu daca reactioneaza bebelina cumva.![]()
![]()

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
strumphitza nu mai are stare in burtica bebelina ta?![]()
a apucat-o bataiala? ooo...dar ce conteaza asa tare ce valiza ai la spital? parca sta cineva sa se uite la valiza ta.![]()

mandreeac ti-am vazut printisorul, este asa frumos
cu mancatul des asa este, mai ales la inceput. si a mea mai adoarme cateodata la san dar o misc eu si se trezeste si isi aduce aminte ca de fapt ea trebuie sa pape.![]()
![]()
cateodata mananca repede pe nerasuflate in 5 minute si cateodata 20 minute ca aseara dupa baie. atat a mancat, fara oprire , asa fomista era dupa baita.![]()
roxy_s spune:
fetelor concediul de maternitate este postanatlul , nu?
ca unii se refera la CIC cand zic concediu de maternitate.
ooo...abia astept sa depun si actele astea. mi-am luat toate formularele de la primarie, trebuie doar sa le completez.
cami_antonia spune:
MADA
neata si tie
daaaaaaaaaaaa
e super urat
dupa 2-3 zile frumoase
nmici nu-mi vine sa cred
si la noi e si ceata
deci in casa cu noi
simo
tu cum mai esti?
te-a ajutat cineva